Jump to content

gtaranti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gtaranti

  1. Τωρα που μιλατε για εγγυησεις ακουστε και αυτό. Στο δικό μου Ν560 πρόσεξα κάποια στιγμή ότι ενα pixel ειναι "γυρισμένο" σε μπλε. Δηλαδή ότι και να δείχνει η οθόνη αυτό δείχνει μπλε. Βέβαια το καλό είναι ότι εχει πέσει επάνω στην πάνω μπάρα των windows (που είναι ήδη μπλε) κια έτσι το προβλημα ειναι εμφανές μόνο οταν εφαρμογές ενεργοποιούν full-screen mode, οπότε και εξαφανίζεται η πάνω μπάρα. Πιστεύεται ότι μπορώ να το κυνηγήσω με την αντιπροσωπεία για αντικατάσταση? Με άλλα λόγια υπάρχει προηγούμενο ή πολιτική για zero-pixel -warranty? Thanks
  2. Εχετε βρει καποιο προγραμμα για καλυτερη διαχειριση της συνδεσης Bluetooth?? :worry: Δεν έχω καταφερει να κανω synchronize μεσω bluetooth τις επαφες πχ με το κινητό. Επισης δεν ξερω αν υπαρχει προγραμμα που κανει το pda να λειτουργει ως BT remote controller.
  3. Se mena file UNIQUE to tomtom 5.21 epaikse poly kala. Eixa kapoia problimata stin arxi logw simatos, alla ta apedwse sto "kalimprarisma" (?) pou kanei to idio to programma. Episis frontise na eisai se anoixto xwro... ps... Giati re gmt oi xartes tis italias na einai toso TELEIOI kai oi dikoi maw (Ellada) toso mapa (Diladi Eastern Europe).. An h tomtom bgalei kalous ellinikous xartes, 8a bgalw ta destinator 6 kai i-go apo to N560.
  4. Υπαρχουν Ελληνικοι χάρτες για TomTom. Που??
  5. Ωραία η ALU θήκη. Από που παρακαλώ? (Link?) Επίσης ψαχνω για φορτιστή αυτοκινήτου και screen protectors. ps.. Εχω χαζεψει τελειως με το N560!! ps.2 : Εχει δουλεψει κανεις το i-Go 2006?? Το εβαλα και παιζει τελεια για τη δουλεια που το θελω (ταξιδι στην Ιταλια τον Ιουλιο). Για την Ελλαδα υπαρχουν χάρτες??
  6. Γεια χαρά σε όλους.. Μετά από προσεκτική (?!?) ανάλυση της αγοράς για VGA PPC με GPS δυνατότητες κατέληξα στο FS N560, και ήδη το παράγγειλα απο ελληνικό eshop (play247). Ευχαριστώ για τα χρήσιμα σχόλια και παρατηρήσεις που διάβασα σε αυτό το thread. Ευχομαι να το χαρώ (οταν έρθει) και θα σας πω τις εντυπωσεις μου. Περιμένω με αγωνια το νεο μου N560..!!
  7. Το eten G500 ειναι και τηλεφωνο.. Δεν θέλω κάτι τετοιο. Τωρα που το καλοσκέφτομαι το BT gps module θα μπορουσα να το χρησιμοποιούσα και σε επομενα pdas, άρα θα ηταν καλυτερη λυση. Ετσι δεν ειναι?
  8. Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου hx4700 χωρίς προβλημα μέχρι 350 €. Οποιος θέλει ας στείλει PM.
  9. Καλησπέρα.. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα pda που να έχει δυνατότητα και gps (εστω και με BT) και μου αρέσει αρκετά το 4700 της HP. Βλέπω ότι πουλιούνται αρκετά τέτοια μοντέλα τελευταία. Ειναι επειδή ειναι λίγο παλιό μοντέλο ή επειδή δεν τρέχει τόσο καλά τα WM5??
×
×
  • Create New...