Jump to content

awings

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by awings

  1. Δεν κάνει από μόνο του αυτή την αναβάθμιση, πρέπει να την κατεβάσεις, μετά που θα την περάσεις, τότε θα μπορεί να κάνει αναβαθμίσεις over the air.
  2. Αν κάποιος έχει κάποιον FTP server να ανεβάσω το αρχείο, το έχω κρατήσει τοπικά στο PC μου από τότε που το κατέβασα απ'την HTC αλλά είναι κάπου 105 MBytes άρα αδύνατον να το στείλω με email. Αν υπάρχει τρόπος να το στείλω κάπως ώστε να το πάρει όποιος το θέλει πείτε μου.
  3. Εγώ το είχα κατεβάσει απ'το site της HTC, εδώ : http://www.htc.com/gr/support.aspx
  4. Γειά σε όλους! Μόλις σήμερα πέρασα κι εγώ το πολυαναμενόμενο update από την HTC στο hero, και παίξαν σχεδόν όλα μια χαρά, αλλά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα: Δε μου παίζει το wireless internet (όχι το wifi, αυτό παίζει μιά χαρά). Πρίν μερικές μέρες που είχα κάνει το πρώτο update κι ενέ εκείνο έσβησε τα πάντα, μετά χωρίς κανένα πρόβλημα και καμμιά ρύθμιση έπαιζαν όλα κανονικα, τώρα δε μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο Cosmote wireless internet. Πάω από τις ρυθμίσεις στο μενού για mobile networks αλλά δε βγάζω άκρη, όλα φαίνονται όπως πρίν... Μήπως κανείς έχει καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πώς διορθώνεται το πρόβλημα; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...