Jump to content

uclas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

uclas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το PayPal δεχεται VisaElectron, την χρησιμοποιω τουλαχιστον 4 χρονια.
  2. Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!!!! Αγόρασα το Fortuna slim sirf III bt gps και προσπάθησα να συνδέσω το s200 ακολουθώντας τα βήματα σωστά. Δεν συνδέεται με τίποτα γιατί δεν βλέπει άλλες θύρες εκτός τις 6, 7 ενώ το ψάχνει στις άλλες και δεν μπορείς να τις επιλέξεις manual. Καμμιά ιδέα????? Το πρόγραμμα που έχω είναι το Destinator PN.
  3. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί πάλι αλλά έχει σχέση με την Wi-Fi σύνδεση και το ιντερνετ. Έχω ένα Speedtouch με Wi-Fi υποστήριξη το οποίο το βλέπει αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο. Πρέπει να βάλω κάτι στις ρυθμίσεις????? Το Firewall του router είναι disabled!!!
  4. Την storage card την σβήνω με delete κάτι άδειους φακέλους που έχει ή χρειάζεται κάτι άλλο. Θέλω να την βάλω στο καινούργιο. Δείτε το 756 reply για να είμαι πιο σαφής.
  5. Δράμα!!!!!! Χθες έπαθα μεγάλη ζημιά. Αφού είχα εγκαταστήσει καμμιά 10 παιχνιδάκια, το isilo και αρκετά ebooks που μου χρειάζονταν, και πέρασα και 30 φωτογραφίες (όλα αυτά στις 3 ημέρες που το έχω) και ήταν έτοιμο, παίζω ένα Sudoku και αιφνιδίως τρώει ένα κόλλημα (παγώνει η οθόνη). Κάνω reset και όταν ανοίγει η storage card (Trancend 2Gb 150x) ήταν άδεια, μόνο οι φάκελοι μέσα πουθενά τα προγράμματα ούτε οι φωτογραφίες. Κάνω δεύτερο reset στο καπάκι και να σου το καλύτερο..... Ανοίγει και το μόνο που έχει μείνει είναι στο menu έναρξη το σήμερα και οι ρυθμίσεις τίποτε άλλο και τα προγράμματα όταν τα κάνεις tap δεν περιέχουν τίποτα. Οι επαφές ήταν όλες. Κρίση πανικού. Πάω να κάνω ξανά reset τα ίδια και απαράλλαχτα. Μιλάω με τον συνάδελφο με το 9100 και μου λέει βγάλε την storage και κάνε hard reset. Έλα που δεν ήθελε να κάνει. Το δοκίμασα πολλές φορές και με την storage τίποτα. Μιλάω με την τεχνική υποστήριξη του Πλαισίου που το αγόρασα και ευτυχώς λόγω της πολύ πρόσφατης αγοράς μου το αντικατέστησαν σήμερα. Any idea???? θα πάρω και την QTEK την Δευτέρα να ρωτήσω.
  6. Όσο αφορά την σκληρότητα είναι ίδια με το 9100, το δοκίμαζα σήμερα με ένα συνάδελφο που το έχει, και θεωρώ ότι είναι εντάξει. Antivirus χρειάζεται ή είναι υπερβολή και κατανάλωση μνήμης??????? Ο ήχος είναι όντως ένα θέμα δυστυχώς..... Ο επεξεργαστής του πάντως σε σχέχη με του 9100 αν και ίδιοι πετάει, λόγω έκδοσης από ότι διάβασα σε forums!!!!
  7. Το απόκτησα σήμερα και μου αρέσει πολύ. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με κάτι ανάλογο, αλλά το περιβάλλον των Windows και οι δυνατότητες του σε "εξιτάρουν". Καμμία πρόταση για software και ρυθμίσεις για newbies καλοδεχούμενες. Φόρτιση 6-8 ώρες αρχικά και σχεδόν άδειασμα μετά για 3 φορές (όχι εντελώς γιατί γυρίζει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις).
×
×
  • Create New...