Jump to content

DiXroNoViOs_17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DiXroNoViOs_17

  1. http://http//briefcase.pathfinder.gr/zoom/RipSlaYeR/44804/527649 Μακαρει να μπικε....
  2. Σε ευχαριστω για την βοηθεια φιλε Greddy, ειμαι απο περεα εαν εχεις ακουστα... fx_ovie η κοντρα που εγινε αναμεσα στο dinamik kai sto Z δεν περιεχετε στο cd του burn out.. Aπλα υπαρχει μεσα στο περιοδικο μια foto απο το μηχανακι.Βασικα θα προσπαθισω να ανεβασω foto απο το μιχανακη για να μην χριαστει να το αγορασεις;)
  3. Πως μπορω να ανεβασω photo???
  4. Εαν ειδατε ενα Dinamik στο burn out αυτου του μηνα ενα μπλε με ασπρο ειναι ενος φιλου μου παει....:lol: :lol: :lol: εριξε μπατσα σε Ζ 61,8mm to modenas ομως δεν ειναι μανισιο..Βασικα δεν ειναι πολλα χιλιοστα αλλα το θεμα ειναι οτι το ξεφτιλισε ενα τετοιο Ζ...:vava:
  5. ΟΚ φιλος :D :D thx για την βοηθεια και εγω απο SALONIKA ειμαι:lol: :lol: το μοτορι θα το εχω σε λιγο καιρο θα κανονισουμε να βρεθουμε carefour :w00t:
  6. Καλησπερα πεδες παρακολουθω αυτο το θεμα απο την αρχη και τωρα ειπα να μπω και εγω στη συζητηση.Ειστε πολυ σωστη σε αυτα που λετε και με εχετε βοηθισει παρα πολυ στης επιλογες μου:D . Λοιπον θα ηθελα να μου πητε τι καρμπιρατερ περνει το dinamik γιατι δεν ειναι σαν το Z που περνει απο αρκετα μηχανακια... Εννοω οτι στο συγκεκριμενω μηχανακι δεν χωρανε ολα τα καρμπιρατερ σωστα???:blink:
×
×
  • Create New...