Jump to content

shadowgirl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About shadowgirl

  • Ημ. Γέννησης 04/07/1974

shadowgirl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά σας παιδιά, 'Εχω κι εγώ το G-800 αλλά έχω απογοητευτεί αρκετά. Καταρχάς το flash του είναι απαράδεκτο, με νευριάζει κι εμένα που κάθε φορά πρέπει να επαναλάβω την ρύθμιση του Anti-Shake, είναι βλακεία που δεν επιτρέπεται να ορίσεις ήχο κλήσης με video σε GSM σύνδεση( ενώ το SE K800i, το κάνει). Εξίσου σοβαρό με την απόδοση των φωτογραφιών το βράδυ, είναι επίσης και το σήμα του. Έχω vodafone, αλλά διαπιστωμένα φταίει η συσκευή. Δεν έχει καθόλου καλό σήμα. Να υποθέσω κι εγώ λοιπόν από αυτά που δίαβασα στο forum ότι φταίει το μικρό SAR??? Μήπως πρέπει να το πάω στον Γερμανό να το κοιτάξουν? Σας παρακαλώ ας μου δώσει κάποιος μια καλή καθοδήγηση γιατί ειδικά με το σήμα έχω σπαστεί άγρια.
  2. Τελικά το αντικατέστησαν! Δεν το περίμενα, έχει άθλιο service ως γνωστό.Δεν γινόταν ούτε άλλο χρώμα να μου δώσουν.Η Version του κινητού είναι 5.0607.7.3 16-02-02 RM-42.Ελπίζω να μην έχω πάλι προβλήματα! Πάντως έχω χαλαστεί πολύ με το κινητό! Κρίμα που δεν μπορώ να το πουλήσω!Ποιός θα το πάρει εξάλλου, ακόμα και καινούργιο?
  3. Γειά σας, Θέλω να σας ενημερώσω για μια μικρή περιπέτεια μου και να μου δώσετε "τα φώτα" σας!:( Αγόρασα το N90 από το Πλαίσιο πριν 2 1/2 μήνες περίπου. Μου βγήκε αρκετά προβληματικό και πρόσφατα αποφάσισαν στο Nokia "service":lol: , να μου το αντικαταστήσουν μ'ένα καινούργιο Nokia N90.Επιτέλους τα κατάφερα! Αύριο αν δεν μείνουν στα λόγια θα μου έχουν αλλάξει!!!! Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: Δυστυχώς κατόπιν εορτής έμαθα πως το εν λόγο μοντέλο, είναι γενικά ελαττωματικό και δεν θέλω να μου δώσουν το ίδιο κινητό λοιπόν.Γνωρίζετε εάν έχω δικαίωμα να ζητήσω κάποιο άλλο μοντέλο Nokia ισάξιο τιμής και χαρακτηριστικών με το N90? ΄Η ακόμα καλύτερα μπορώ να ζητήσω από το Πλαίσιο τα λεφτά μου πίσω, αφού θα έχω αρνηθεί στην Nokia την αντικατάσταση του Ν90;Το προχωράω λίγο παραπέρα συμπληρώνοντας κάτι ακόμα: Έχω δικαίωμα να "απαιτήσω από την Nokia να μου υπογράψει μια "εντολή" προς το Πλαίσιο για επιστροφή χρημμάτων? Σας παρακαλώ, εάν κάποιος γνωρίζει επ' αυτού, ανταποκριθείτε σύντομα γιατί αύριο το μεσιμέρι θα πάω στα κεντρικά της Nokia. Ευχαριστω ------------------------------------------------------------------------- Δεν στο συνιστώ. Το έχω, και αν διαβάσεις την ιστορία μου από το forum θα σου λυθούν οι προβληματισμοί.Επίσης άλλοι δυο γνωστοί το έχουν και είναι το ίδιο δυσαρεστημένοι. Ψηφίζω Sony - Ericsson! To w900i είναι πολύ καλό! Κάνε έρευνα πριν αποφασίσεις! Απάντηση στο φίλο που έχει απορίες: http://www.myphone.gr/forum/member.php?u=24122
  4. Γειά σας παιδιά, Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί λίγο.Ψάχνω κριτικές για το Motorola το οποίο έχει 2 megapixel κάμερα και είναι 3G.Αν ξέρετε κάτι να μου πείτε please γράψτε κάτι!
  5. Γειά σας, Σκέφτομαι να αγοράσω το W900i. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας παιδιά.
  6. Εγώ χρησιμοποιώ μια Pierre Gardin θήκη μεταφοράς που την βάζεις αν θες και στη ζώνη.Την πήρα από Radio Shack.
×
×
  • Create New...