Jump to content

Stifler

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Stifler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά εγώ το πήρα τσάμπα απο voda λογο της ανανέωσης:P κατι που έχω παρατηρησει είναι ότι για ήχο κλήσης μπορείς να βάλεις ότι τραγούδι θέλεις αρκεί να είναι κάτω απο 5mb η συνολική του χωριτηκότητα...Παρόλα αυτο θέλω να το ελένξει κάποιος ακόμη αυτο για να δω αν όντως ισχύει...
  2. Φιλε μου ίσως φταίει το ότι τα mp3 που έβαζα τα είχα περάσει απο το pc με το καλώδιο γιατι κάποια άλλα που τα εστειλα απο άλλο κιν τα παίζει κανονικά...ευχαριστς παντως για την απαντηση σου!!!
  3. Γειά σας παιδιά!!! Πήρα σήμερα το κινητο αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλα έχω αντιμετωπήσει ένα πρόβλημα...βάζω για ήχο κλήσης να χτυπάει mp3 αλλα δεν ακουγετε...ενώ με τους δικούς του ήχους παίζει μια χαρά!!! όσοι το έχετε τι ήχους έχετε για όταν χτυπάει??? το έχουν όλα αυτο,είναι κλείδωμα απο την vodafone ή έτυχε σε μένα????
  4. Γειά σας παιδιά και απο εμένα!!!σκέφτομαι να πάρς το F700 και απο οτι βλέπω οι απόπσεις ειναι πολλές...ωραία όλα οσα λέτε αλλα επειδή ποιο πολύ αυτο το κιν θα το έχω για να στέλνω μηνυματα θέλω να μάθω πόσους χαρακτηρες δέχεται στο κάθε μηνυμα...Δηλαδή άν στους 90 ή 160 χαρακτηρες κοντά σε βάζει σε 2ο μηνυμα αυτό ειναι το βασικό μου πρόβλημα!!! Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...