Jump to content

pgezerlis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by pgezerlis

  1. Μετά από 1 εβδομάδα με το P3300, μόνο καλά έχω να πω. Είναι το πρώτο μου PPC, αλλά είμαι power user Η/Υ, οπότε η ταχύτητα είναι πολύ σημαντική για μένα. Οπότε:

     

    1. Ταχύτητα: μου φαίνεται μια χαρά, κάνω τα πάντα γρήγορα, εκτός και έχω ανοιχτές 10-12 εφαρμογές ταυτόχρονα, που φυσιολογικό μου φαίνεται να αρχίζει να πέφτει σε πιο αργούς ρυθμούς.

     

    2. Χρηστικότητα: Μενού, Γραφίδα - οθόνη, χειριστήρια, Pointer, etc, μια χαρά. Με την γραφίδα το χειρίζομαι περισσότερο, αλλά και τους άλλους τρόπους τους συνηθίζω σιγά σιγα.

     

    3. Restarts: μετά από 1 εβδομάδα εξαντλητικής χρήσης (Wi-Fi, ActiveSync, Bluetooth, GPS - Navimate), εχθές μου κόλλησε 1η φορά. Εντυπωσιακό.

     

    4. Navimate: Δεν έχω δουλέψει το destinator, οπότε το navimate μου φαίνεται απλά normal. Ανυπομονώ και εγώ να το αλλάξω σε destinator.

     

    5. Μπαταρία: To έχω ξεσκίσει με bluetooth, τηλέφωνα, Wi-Fi, κτλ καθημερινά, οπότε μου κρατάει 1,5 μέρα. Δεν είμαι ο μέσος χρήστης, το χρησιμοποιώ συνέχεια.

     

    6. Συνδεσιμότητα: Bluetooth, Wi-Fi, GPRS, όλα μια χαρά. Το Wi-Fi ρε παιδιά συνδέεται πιο γρήγορα και από το laptop μου!

     

    7. Κάμερα: Τα 2megapixels είναι just fine για μένα. Αυτό που με ενθουσιάζει είναι ότι το όταν το βάζεις σε camera mode, μοιάζει με πραγματική ψηφιακή κάμερα αφού η εικόνα γεμίζει όλη την οθόνη και είναι λεπτή η συσκευή όπως πολλές κάμερες.

     

    8. Ραδιόφωνο: Η λήψη είναι τέλεια.

     

    9. Ακουστική: Το ηχείο είναι το πιο δυνατό που έχω ακούσει, ο ήχος ακούγεται μια χαρά από παντού.

     

    Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω εδώ στα γρήγορα, πέρα από ότι με έχει ενθουσιάσει κατά 99%. Άντε το 1% που του λείπει είναι το flash και το 3G, κατά τα λοιπά εμένα μου φαίνονται όλα θαυμάσια.

     

    Τέλος, και εγώ είμαι από αυτούς που θέλω να σας πω να μην επηρεάζεστε από αυτούς που θεωρούν ότι μπορεί να είναι αργό. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά και ότι ενέργεια κάνω αντιδρά ακαριαία.

     

    Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

  2. Από που το αγοράσατε; Εγω πήρα της ACE από το πλάισιο και έχει βιβλιαράκι Αγγλικό, Ελληνικό, και για την πλοήγηση. Επιπλέων, καλώδιο usb, στερεοφωνικά ακουστικά, θήκη. :!:

     

    Εγώ από ΤΙΜ (που τα παραλαμβάνει από ACE) και έχει όσα λες, συν τα 2 CDs και καρτούλα 512Κ. Έκανε € 710 και η τελική τιμή που το πήρα ήταν € 285 μετά από επιδότηση και πόντους Advantage.

     

    Παιδιά να ρωτήσω...

     

    1. Τι bluetooth hands free προτείνετε για αυτή την συσκευή;

    2. Εξωτερική κεραία GPS πόσο και από που; Στο αυτοκίνητο δεν μου πιάνει, γιατί έχω Citroen C4 και έχει αυτές τις μεμβράνες στο παμπρίζ που ούτε το ePass της Αττικής Οδού δεν πιάνει καλά καλά.

  3. Παιδιά επειδή ακόμα δεν μπορώ να βρω πουθενά το manual του p3300, τελικά δεν υπάρχει στην συσκευασία μέσα? Στο cd που βρίσκεται στο κουτί?

    Να του ρίξουμε μια ματιά πριν το αγοράσουμε.

     

    Φίλε μου, όντως μέσα στο κουτί δεν υπάρχει τίποτα. Τα 2 CD περιέχουν μόνο το Λειτουργικό και κάτι applications για back-up, Synchronisation, κτλ. manual πουθενά.

  4. Ξέρει κανείς αν η TIM παίρνει από ACE-Hellas, άρα μιλάμε για το μοντέλο που πουλάει η Ace απ' ευθείας;

     

    Το ξαναρωτάω, μήπως ξέρει κανένας ποιο μοντέλο πουλάει η TIM... είναι αυτό της Ace-Hellas?

  5. Μετά από 5 ημέρες χρήσης, συμφωνώ απόλυτα.

     

    Μετα απο 8 ημερες χρησης θα ηθελα να πω την αποψη μου γαι το ppc

    ....συμπερασμα κατι ηξεραν και το εβγαλαν αρτεμις γυναικειο ονομα δηλαδη γιατι για μενα ειναι οτι ομορφοτερο εχω δει σε ppc

     

    .....και ειναι το πιο πληρες μεχρι σημερα.....;)

     

    guys είμουν 95% σίγουρος ότι αυτό είναι το επόμενο κινητό μου... μετά από την 8ήμερη & 5ήμερη χρήση του από εσάς και τα σχόλια σας... το ποσοστό πλέον είναι 100%, που σημαίνει ... I am next!

     

    Στην ΤΙΜ το φέρανε με επιδότηση. Ξέρει κανείς αν η TIM παίρνει από ACE-Hellas, άρα μιλάμε για το μοντέλο που πουλάει η Ace απ' ευθείας;

  6. Παιδιά εμένα με έχει πείσει να το πάρω πάντως. Τα έχει όλα που χρειάζομαι και δεν έχω ανάγκη από τον top επεξεργαστή, οπότε μέσα και με τον OMAP.

     

    To μόνο που περιμένω είναι πότε θα το φέρει η ΤΙΜ με επιδότηση... ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνουν πριν διαθέσουν νέα μοντέλα με επιδότηση από τα TIM shops;

  7. Το παιδί της ACE ήταν πολύ καλός στη δουλειά του φαίνεται άλλωστε ότι του είχε κλείσει η φωνή. Μπράβο του δύσκολα βλέπεις τέτοια εξυπηρέτηση.

    Παιδιά και εγώ μίλησα με αυτό το παιδί που παρουσίαζε το 3300 και ήταν εκπληκτικός. Μάλιστα απάντησε και ειλικρινέστατα στην ερώτησή μου "τι του λείπει του κινητού;". αμέσως μου είπε ότι δεν έχει IR & 3G, ενώ προτείνε από μόνος του τεχνικές για maximum απόδοση της CPU.

     

    Τέτοιοι πωλητές κερδίζουν τις εντυπώσεις του κοινού και μάλιστα έμαθα από κάποιον ότι ήταν φοιτητής που δεν δούλευε μόνιμα στην ACE, αλλά τους βοηθάει σε τέτοιες παρουσιάσεις. Εύγε στην ACE και στο παιδί.

  8. Γεια σας.Τελικα το εφερε το πλαισιο και εσπευσα να το αγορασω.

     

    Διαθέσιμο και στο plaisio.gr στο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=42280161&Catalog_Id=1&Product_Id=340905&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=0.

     

    Κοίτα τώρα, πήγαινα καρφωτός για το MIO και μπήκα σε δίλημα!

     

    http://www.plaisio.gr/images/Products/Large/873012.gif

     

    Το plaisio.gr έχει και ωραία αξεσουάρ, check them out!

×
×
  • Create New...