Jump to content

balas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by balas

  1. Καλημέρα μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όταν πάω να βγάλω φωτογραφία μερικές φορές μου λέει out of memory και δεν με αφήνει να τραβήξω?
  2. Καλησπέρα, είμαι και εγώ κάτοχος του Χ800 και γενικά καινούριος στο χώρο των PDA, άρα δεν μπορώ να μπω στην αντιπαράθεση, γενικώς μου αρέσει όσο για ταχύτητα φαντάζομαι ότι θα μπορώ να κρίνω όταν το φορτώσω με προγραμματάκια, προς το παρών αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το πως να κάνω εγκατάσταση προγράμματα ή αν έχει γραφτεί κάπου αλλού. Επίσης μου βγάζει πρόβλεψη καιρού αυτό από που προκύπτει? Δεν πιστεύω να με χρεώνει κανά internet μέσω της σύνδεσης μου?Ευχαριστώ
  3. Παιδιά θέλω την βοήθεια σας, έχω φέρει από Γερμανία το JVC kv-px70 μπορείτε να δείτε εδώ http://jdl.jvc-europe.com/product.php?id=KV-PX70E&catid=100052 . Το πρόβλημα είναι ότι το πρόγραμμα πλοήγησης που έχει είναι για κλάματα για την Ελλάδα. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή και τα windows ώστε να βάλω κάποιο πρόγραμμα της προκοπής; Help παιδιά όποιος γνωρίζει... Κρίμα και είναι καλό μηχανηματάκι
  4. Ναι μπράβο και εγώ στα 196 το είδα αλλά σήμερα εξαφανίστηκε. έχει ιδέα κανείς αν υπάρχει κάτι ανάλογο σε δυνατότητες αλλά να μην χρειάζεται να δώσουμε ένα σκασμό λεφτά? οκ όχι 196 αλλά με καμια 300 μπορώ να αγοράσω τίποτα?
  5. Ναι είμαι σίγουρος ότι το είδα χτες το βράδυ κάτι όμως που δεν μπορώ να το αποδείξω γιατί σήμερα δεν υπάρχει. anyway
  6. Καλημέρα, ξέρει κανείς την τιμή του? Γιατί το είδα στο e-shop 219€ αλλά μόνο εκεί, ισχύει κατι τέτοιο? ή λάθος τιμή είχαν?
  7. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητάκι που φαίνεται αρκετά καλό και τώρα ειδικά που έχει πέσει η τιμή του. Έχω μια ερώτηση να κάνω η κάρτα sim μου έχει δύο αριθμούς και για να διαλέξω ποιον αριθμό θέλω κάθε φορά μπαίνω σε μενού του κινητού μου(w810i) η ερώτηση είναι αν το συγκεκριμένο κινητό αναγνωρίζει sim με αυτή τη λειτουργεία. δηλ. cosmote 2in1
  8. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητάκι που φαίνεται αρκετά καλό και τώρα ειδικά που έχει πέσει η τιμή του. Έχω μια ερώτηση να κάνω η κάρτα sim μου έχει δύο αριθμούς και για να διαλέξω ποιον αριθμό θέλω κάθε φορά μπαίνω σε μενού του κινητού μου(w810i) η ερώτηση είναι αν το συγκεκριμένο κινητό αναγνωρίζει sim με αυτή τη λειτουργεία. δηλ. cosmote 2in1
  9. Εγώ πάντως παιδιά που το ψάχνω τις τελευταίες μέρες έχω βρει και 2004 με Euro 4 τουλάχιστον έτσι γράφουν οι Γερμανοί μαντράδες.
  10. Καλησπέρα,αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, θέλω να φέρω από Γερμανία mercedes c200 '04 full extra περίπου 22.000 € από μάντρα Γερμανίας μπορεί να μου πείτε πόσο περίπου θα βγει το τελωνείο, και τι τελικά παίζει με το ΦΠΑ το πληρώνω εκεί? Αν τελικά το τελωνείο είναι περίπου 8000€ +22.000€ το αυτοκίνητο αυτά είναι αυτά που θα πληρώσω +πινακίδες? Αν είναι έτσι βγαίνει αρκετά υψηλά.έτσι δεν είναι? Τέλος γνωρίζει κανείς την εργοστασιακή τιμή CIF του συγκεκριμένου αυτοκινήτου?
  11. Εγώ πάντως προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το εν λόγω πρόγραμμα(MyPhoneExplorer) γιατί φαίνεται πολύ καλό και δεν μπορώ να κάνω σύνδεση με το καλώδιο αφού στις ρυθμίσεις έχει για θύρα com ενώ το καλώδιο είναι USB. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω??? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...