Jump to content

Fiestas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Fiestas

  1. Φίλε λαγουδάκι λογική η εξήγηση σου αλλα δοκίμασα να βάλω και να βγάλω το handsfree πολλές φορές αλλά τίποτα... Μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να ξεκολήσω το διακοπτάκι μόνος μου γιατί άμα το πάω στην ace hellas σίγουρα θα μου πάρουν χρήματα για να το φτιάξουν.....
  2. Παιδιά τα φώτα σας!! Με το που έβγαλα χθες το handsfree σταμάτησε να λειτουργεί το εξωτερικό ηχείο κοινως δεν ακούω τίποτα :wacko: Τι λέτε να συνέβει?? Λέτε να λυνεται με format η θα χρειαστώ αλλαγή ηχείου και αν το δεύτερο πόσα θα πρέπει να σκάσω :worry:
  3. Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω εορτολόγιο για το pda??:rolleyes:
  4. Δηλαδή θα πρέπει να πληρώσω το 1/3 της τιμής που το πήρα για να το φτιάξω :( .Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή.
  5. Παιδιά βοήθεια.Χτύπησα την οθόνη του S200 και η μισή οθόνη τα παιξε δηλαδή χάλασαν τα χρώματα.Ξέρετε μήπως πόσο χρεώνουν την αλλαγή οθόνης?? Επίσης τη συσκευή πρέπει να την παω στην Ace hellas?? Mου αρέσει που είχα και θήκη και screen protector :( .Τελικά αν θέλει να γίνει κάτι θα γίνει όσο και να προσπαθείς να το αποφύγεις.
  6. Δεν είπα ότι δεν είναι καλύτερο από το s200.Ούτε είπα σε κανέναν να προτιμήσει το s200 από το Tytn.Aυτό που είπα είναι ότι κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει να πουλήσω ένα pda σχετικά νεο στην αγορά για να πάρω ένα άλλο μόνο και μόνο για να έχω το τελευταίο μοντέλο της Htc. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το s200 και δεν με συγκινεί ούτε ο ταχύτερος επεξεργαστής του Τytn ούτε το πληκτρολόγιο του:!:
  7. Εντάξει πιστεύω ότι το Tytn είναι καλύτερο από το s200 αλλά δεν νομίζω κανεις να πούλαγε το s200 για να πάρει το Tytn.Εγώ προσωπικά περιμένω από την htc ένα pda με ανάλογη ποιότητα και εμφάνιση με το s200 αλλά με καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερο ηχείο γιατί αυτό είναι για γέλια:mad:
  8. Nαι συνδέονται κάτι συμφοιτητές μου μέσω laptop κατεβάζοντας ένα αρχείο το οποίο εγώ δεν μπορώ να τρέξω.Μέσω laptop τουλάχιστον δεν πειράζεις και πολυ τα settings, απλά βάζεις το user name kai password που σου έχει δώσει το πανεπιστήμιο
  9. Όντας και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού σου το προτίνω ανεπιφύλακτα:wink: . -Κορυφαία εμφάνιση για pda -Επαρκής επεξεργαστής για τις περισσότερες δραστηριότητες -Πολύ καλή κάμερα -Μέγεθος που παραπέμπει περισσότερο σε κινητό παρά σε ppc. Στα αρνητικά του είναι ο σχετικά μικρός επεξεργαστής που όμως αν τον κλοκάρεις στα 240 θα είσαι άνετος και το απαίσιο ηχείο του που ακόμα και στο full να το βάλεις άμα κάνει λίγο θόρυβο μπορεί να χάσεις κάναν ήχο. Πάντως άμα το αγοράσεις τελικά να πάρεις οπωσδήποτε screen protector και κάποια καλή θήκη μεταφοράς γιατί οι μικρογρατσουνιές στην οθόνη και τα πεσίματα είναι συχνό φαινόμενο:cry: Υ.Γ Ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει το wi-fi??? Εγώ πάντως δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο wi-fi της σχολής μου και έχω τρελαθεί:blink: .Μήπως παραλείπω τίποτα ρυθμίσεις??
  10. Τι δηλαδή τόσο ευαίσθητη είναι η οθόνη του s200??Αν είναι έτσι να αγοράσω επειγόντως screen protector!!
  11. Παιδιά τώρα που το λέτε και εμένα ο ήχος που ακούω όταν συνομιλώ δεν μου αρέσει.:worry: Ρε παιδιά όταν βρωμίσει η οθόνη πως την καθαρίζετε?? Εγώ τη φυσάω μέχρι να θολώσει λίγο και μετά την καθαρίζω με ένα πανάκι.Με λίγο βρεγμένο πανάκι λέτε να πειράζει???
  12. Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέος στο forum αλλά και νεος στον χώρο τον pda αφού μόλις χθες μου ήρθε το s200 που πήρα από εξωτερικό :) .Ελπίζω παρακολουθώντας τις συζητήσεις του forum να μπορέσω να μάθω κάποια πράγματα για να μπορέσω να αξιοποιήσω το μηχανάκι μου μιας και τώρα είμαι λίγο χαμένος:worry: Πρώτες εντυπώσεις , πολύ όμορφο κινητό,στιβαρό και με κάμερα μάλλον καλύτερη από το GX30 που είχα :O Επειδή δεν ξέρω και πολλά από pda θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται τη λίστα με τα ονόματα που έχω στη μνήμη συσκευής του παλιού μου να τα περάσω στο καινούριο. Επίσης αν γίνεται να μου πείτε από που μπορώ να κατεβάσω το resco keyboard για ελληνικούς χαρακτήρες ή αν δεν σας είναι κόπος να μου το στείλετε με e-mail στο kalemanis7@yahoo.gr . Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Create New...