Jump to content

dennis85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dennis85

  1. kai auto to ekana :P malista ta ekana uninstal ola kai apenergopoiisa to firewall ton windows akoma kai to firewall tou modem :P alal tipota.. edited: To Dc++ paizei an to exw se passive mode enw den paizei se active mode ti diafora exoune auta ta 2? btw epitrepnte greeklish?
  2. Ναι τα έκανα όλα αυτά και δοκίμασα και διαφορετικές ports αλλά τίποτα.
  3. Ναι μέχρι τώρα μόνο τα torrents και to e-mule δούλεψε το kazaa και το dc++ δεν παίρνουν μπρος απλός στο dc++ συνδέεσαι σe όποιον serer θες αλλά δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα ενώ στο kazaa δεν συνδέετε καν τώρα δεν ξέρω αν αυτό συμβένει σε όλους όσους έχουν αυτό το modem. Αν βρει κανείς τίποτα για το AD2636 της MICROCOM ας μας τα πει και εμάς τα κόλπα :)
  4. Δίκιο είχες στο e-donkey λειτουργεί είναι πιο εύκολο πρέπει να έκανα forward τις ports (4662 και την 4661) και δουλεύει. Ελπίζω να βρω κάτι και για το kazaa και το DC ++ ευχαριστώ για την βοήθεια. Για καινούριο router δεν είναι εύκολο γιατί είναι και ακριβούτσικα :D Ίσος να κάνω λάθος ports forwarding για το dc++ ποιες πόρτες χρησιμοποιεί το DC++ 0.68?? ξέρει κανείς η το Κazaa?
  5. Έχεις δίκιο γιαυτο με την IP που λες αυτό το κομματάκι από το portforward με μπέρδεψε λίγο. :!: :!: :!: Dynamic vs Static IPs Usually when a network is setup, it is setup with dynamic ip addresses. This is done because its easy to setup a dynamic ip address network. When ip addresses are assigned dynamically, the router is the one that assigns them. Every time a computer reboots it asks the router for an ip address. The router then hands it an ip address it hasn't previously handed out. This is important to note. When you set your computer to a static ip address, that ip address is not handed out by the router. So the very same ip address may be handed to another computer later, and that will prevent them from connecting to the internet. So when you start assigning static ip addresses, you need to assign a static ip address for every computer on your network. :!: :!: Ίσως να εννοείς ότι στα properties του TCP/IP βάζω την ip του PC στο τοπικό δίκτυο πχ 10.0.0.10 οπότε αυτήν την IP βάζω και στις ρυθμίσεις του router αλλά και πάλι δεν μου δουλεύει. Πχ. Στο DC++ συνδέεστε σε κάποιο hub κανονικά μπορώ να δώ τους χρίστες αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να κατεβάσω κάποιο filelist λεέι connection timed out.. :blink: Τι να πω δεν μπορώ να το καταλάβω :( :( Επίσης το δοκίμασα και με USB και πάλι δεν κατάφερα τίποτα.
  6. Εάν έχεις εσύ η κάποιος άλλος την λύση θα ήταν πιο χρήσιμο και πιο ευγενικό να μου την λέγατε και εμένα.
  7. Επιμένω ότι η λύση δεν είναι εφικτή διότι πρέπει να βάλω την ip του PC μου και να κάνω save τα settings όταν όμως έχουμε dynamic ip η ip αλλάζει κάθε φορά που κάνω restart το modem. Για να κάνω save τα settings για το Forwarding το modem κάνει restart οπότε αλλάζει ip!! Άρα οι ρυθμίσεις δεν θα λειτουργήσουν διότι θα έχουν την προηγούμενη ip. Επίσης δοκίμασα και με USP και με ETHERNET και δεν δούλεψε τίποτα.
  8. Πήρα και εγώ το qube 512 εκτός του ότι κάνανε 2 μήνες να ενεργοποιήσουν την γραμμή υπάρχει άλλο ένα προβληματάκι. Έχω αυτό το απλό ADSL Modem/router της Microcom το AD 2636 και εδω και 1 μέρα ψάχνω πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ptp προγράμματα όπως το kazaa, DC++…. έχω σβήσει όλα τα firewall ακόμα και αυτό που έχει το modem αλλά τίποτα ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω έχω dynamic ip οπότε η λύση του http://www.portforward.com/ δεν είναι εφικτή. HELP PLZ!!!
×
×
  • Create New...