Jump to content

giocha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    326
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by giocha

  1. 35 minutes ago, hercoulis said:

    @giocha και η vf χαμηλά δεν είναι, δοκίμασες με μία κάρτα στο τηλέφωνο?

    Η δεύτερη κάρτα στο iPhone είναι esim. Γιατί να παίζει ρόλο η δεύτερη κάρτα;

    25 minutes ago, p_k said:

    Στα Λαδάδικα 50 mbps, δεν υπάρχει περίπτωση.

    Εκεί, τα νούμερα είναι τριψήφια και τετραψήφια.

     

    Θα κάνω μέτρηση αυτές τις μέρες και θα στείλω αποτελέσματα. 

    39 minutes ago, hercoulis said:

    @giocha και η vf χαμηλά δεν είναι, δοκίμασες με μία κάρτα στο τηλέφωνο?

    Εννοείται ότι είναι πάλι χαμηλές οι ταχύτητες, αλλά πολύ καλύτερες της Nova. 

    31 minutes ago, p_k said:

    Στα Λαδάδικα 50 mbps, δεν υπάρχει περίπτωση.

    Εκεί, τα νούμερα είναι τριψήφια και τετραψήφια.

     

    Κάποτε ήταν όπως λες τριψήφια και τετραψήφια. Όχι πλέον. 

    • Like 4
    • Thanks 1
  2. Καλή Χρονιά σε όλους. Στην περιοχή που μένω (κάτω Εύοσμος Θεσσαλονίκη) οι ταχύτητες της Nova στην κινητή είναι ότι χειρότερο έχω δει. 5G ούτε λόγος βέβαια. Χάλια μαύρα. Μίλησα με το τεχνικό τμήμα, μου είπαν ότι γνωρίζουν το θέμα αλλά δεν ξέρουν ποτέ θα λυθεί. Ωραίοι!!!!!

    Αποτελέσματα speed test Nova:
    1) https://www.speedtest.net/result/i/5927213951

    2) https://www.speedtest.net/result/i/5927215544

    Μένω στον πρώτο όροφο της  πολυκατοικίας. 

    Επισυνάπτω εικόνες από τεχνικά στοιχεία κυψελών κινητού iPhone 13. 

    Με την Vodafone στο ίδιο σημείο έχω 5G με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες. 

    Αποτελέσματα speed test Vodafone:

    1) https://www.speedtest.net/my-result/a/9813128163

    2) https://www.speedtest.net/my-result/a/9813129315

    Έχω διετές συμβόλαιο που το ανανέωσα τον Ιούλιο 2023. Τώρα που άλλαξαν τιμοκαταλόγους σκέφτομαι να ζητήσω αζημίως διακοπή λόγω μη συμφωνίας με τον τιμοκατάλογο. Πληρώνω 36 € το μήνα για το mobile unlimited αλλά στην ουσία με WiFi κάνω τη δουλειά μου. Τζάμπα λεφτά και κοροϊδία για ανύπαρκτες υπηρεσίες. 

    Τέλος, και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που δουλεύω (κοντά στα Λαδάδικα) οι ταχύτητες  είναι τόσο χάλια τελευταία που νομίζω ότι πλέον η Nova χάλασε πολύ το δίκτυο της. 
     

    Cosmote και Vodafone στο κέντρο της πόλης στο ίδιο σημείο πιάνουν 300 έως 500 Mbps και η Nova με το ζόρι 50 Mbps. 
     

    Μεγάλη απογοήτευση αυτή η εταιρεία. 

    IMG_8581.png

    IMG_8582.png

    IMG_8584.png

    IMG_8585.png

    IMG_8586.png

    IMG_8589.png

    IMG_8588.png

    IMG_8587.png

    IMG_8583.png

    • Like 4
  3. 15 ώρες πριν, Rascal1974 said:

    https://www.speedtest.net/result/i/5731240491

    Μια πολύ καλή μέτρηση στο cosmos Θεσσαλονίκη


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Η Vodafone στο cosmos στη Θεσσαλονίκη έχει στα 100 μέτρα εγκαταστάσεις δικές της με κεραίες. Λογικό να πιάνει τόσο καλό σήμα. Έχεις διασταυρώσει αν ισχύουν τέτοιες ταχύτητες και σε άλλες περιοχές, τόσο ανατολικά όσο και δυτικά; 

    • Like 6
  4. Ημέρα Δεκαπενταύγουστου στην Νέα Καλλικράτεια στη Χαλκιδική. Σε roof garden  bar με Nova είχα 4G σήμα και download 1,5 Mbps. Το upload ούτε που υπήρχε. Γυρίζω σε cosmote την σύνδεση (iPhone 13 με eSim ως δεύτερη καρτα) και πιάνω 5G με 346 Mbps download και 49 Mbps upload. Όχι απλά η μέρα με την νύχτα. Εδώ μιλάμε για διαφορά τεράστια. Γιατί η Nova είναι τόσο χάλια πλέον; Το παρατηρώ και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης πλέον. Καθόλου καλές ταχύτητες. Δεν θα έπρεπε να έχει γυρίσει σε 5G σε τέτοιες περιοχές; 

    • Like 9
  5. Παιδιά δεν ξέρω τι παίζει με το CU. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Το ίδιο συνέβη και στον αριθμό της αδερφής μου. Το θέμα είναι ότι δεν κάνουμε και πολύ μεγάλη χρήση του cu. 

    IMG_6230.jpeg

  6. Πως έγινε αυτό; Αυτά τα GB και τα λεπτα ομιλίας είναι σε account συγγενικού μου προσώπου που του ανανέωσα τον χρόνο ομιλίας με 8 ευρώ πακέτο. Και να φανταστείτε ότι έχει απλο κινητό 2G χωρίς δυνατότητα σύνδεσης στο Ίντερνετ. Α ρε Vodafone.  Πρόκειται για απλο CU αριθμό  

    IMG_6144.jpeg

    IMG_6147.png

  7. Έχει η Vodafone πρόβλημα στην Θεσσαλονίκη ή στην βόρεια Ελλάδα; Εννοώ η κινητή τηλεφωνία. Δεν έχει καθόλου Internet στο κινητό και η ποιότητα της φωνής είναι χάλια αυτή τη στιγμή.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Μένω δυτική Θεσσαλονίκη περιοχή Ευόσμου.

  8. Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση CPH2025_11_C.63 στις ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, γλώσσα και περιοχή στην επιλογή της Περιοχής μου χάθηκε η χώρα Ελλάδα. Υπάρχουν όλες οι άλλες χώρες πλην της Ελλάδας και αναγκαστικά έχω επιλέξει την επιλογή "Άλλο". Ενώ πριν από αυτή την αναβάθμιση υπήρχε ως περιοχή η Ελλάδα. Το τηλέφωνο είναι εισαγωγή από Γερμανία. Ήθρα σε επαφή με το support τη Oppo στην Γερμανία και μου λένε ότι να ναι. Και καλά να το γυρίζσω πίσω και να αγοράσω ένα Ελληνικό, κλπ, κλπ, κλπ. Περιμένω νέα τους απάντηση για αυτό το θέμα.

     

    'Οσο για την επιλγοή 5G που δεν εμφανίζεται στις ρυθμίσεις του πρωτιμώμενου τύπου δικτύου, μου είπανε ότι μάλον φταέι η Wind. Θα ψάξω να βρω κάνα γνωστό με συμβατή συσκευή να βάλω την κάρτα μέσα να δω αν θα αναγνωρίσει το 5G, διότι μίλησα με την Wind και μου είπαν ότι μου "ανοίξαν" την δυνατότητα 5G στην γραμμή μου.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    και στο oppo find x3 pro το ιδιο πραγμα συμβαινει!για δοκιμασε απo playstore να κατεβαζεις το apk force 4G/5G και βρες την nr 5g.θα στο βρει!αλλα περιμενε update θα στο ενεργοποιηση!αλλα με την wind δεν ξερω δοκιμασε cosmote σιγουρα θα στο βγαλει!!

     

    Κατέβασα την εφαρμογή που μου πρότεινες αλλά μόλις πατάω στο κουμπί για να ξεκλειδώσει το 5G μου κλείνει η εφαρμογή... :( :O :mad:

  9. Έστειλα email στην Wind και με κάλεσαν. Ενεργοποίησαν την υπηρεσία 5G για την γραμμή μου, αλλά μάλλον δεν υποστηρίζεται ακόμα η συσκευή μου.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Εγώ έχω το Mi 10T από τότε που παρουσιάστηκε μισό χρόνο περίπου.Το πήρα σφραγισμένο από Πλαίσιο. Με το που ανοίχτηκε η συσκευή κανονικά όλα και η δυνατότητα επιλογής δικτύου 5g ,4g,3g,2g , βέβαια εγώ το έχω στην επιλογή 4g,3g,2g για να μην καταναλώνει μιας και στην περιοχή μου δεν υπάρχει ακόμη δίκτυο 5g. Η όλη ουσία από αυτά που παρακολουθώ και διαβάζω είναι ότι το κινητό μου όπως και πολλά άλλα πια είναι στις πιστοποιημένες συσκευές που υποστηρίζουν 5g στα ελληνικά δίκτυα. Περισσότερο τρικ των εταιρειών παρόχων είναι για να πουλήσουν τις συσκευές που τους προωθούν οι εταιρείες κινητής. Το 1+ 8 Pro το ίδιο συμβαίνει αν διαβάσεις στο νήμα του λίγο πριν τις τελευταίες σελίδες του. Όλοι βάζουν τις SIM τους σε i phone 12 ενεργοποιείται έτσι στην SIM το 5g και μετά βάζοντάς τες στα 8 προ έχουν κανονικά 5g ;)

    To νεοφερμένο 1+ 9 πρό το οποίο είναι στην λίστα τόσο σε cosmote, wind που έχω διαβάσει και μετά από αναφορές μελών στο αντίστοιχο νήμα με την ενεργοποίηση του κινητού έχουν κατευθείαν 5g δίχως τίποτα δίχως SMS για ενεργοποίηση όλα απευθείας... ;)

     

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

  10. Δεν είναι θέμα Sim λογικά , πιθανόν δεν είναι στις επιλεγμένες, πιστοποιημένες συσκευές που υποστηρίζει το δίκτυο 5g. Βάλε μια SIM από cosmote που έχει μεγαλύτερο δίκτυο που υποστηρίζει 5g και αν δεν σου βγάλει 5g επιλογή τότε είναι αυτό που σου γράφω αρχικά.

     

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Θα το δοκιμάσω. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν το βγάζει ούτε ως κείμενο στην επιλογή.

     

    Αυτές τις επιλογές μου εμφανίζει.

  11. Γειά σας. Μια ερώτηση. Εχω σύνδεση wind και το τηλέφωνο μου υποστηρίζει 5G, αφού είναι το oppo find x2 pro. Αλλα στα δίκτυα κινητής στις ρυθμίσεις εμφανίζει μόνο 4g/3g/2g. Είμαι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου υποτίθεται έχει 5G σήμα η wind. Αλλά στο κινητό δεν βλέπω τέτοια επιλογή. Μήπως φταίει η sim; Η sim είναι 2 ετών. Δεν είναι πολύ παλιά.
  12. Μίλησα μέσω messenger με την Wind και μου απάντησαν το εξής:

     

    Καλησπέρα. H υπηρεσία VoLTE υποστηρίζεται στις παρακάτω συσκευές 4G:

     

    • Samsung Galaxy S9

    • Samsung Galaxy S9+

    • Samsung Galaxy S10 Series

    • Huawei P20

    • Ηuawei P20 Pro

    • Huawei P20 Lite

    • Huawei Mate 20 Pro

    • Huawei Mate 20 Lite

    • Huawei P Smart 2019

    • Huawei P30

    • Huawei P30 Pro

    • Huawei P10

     

    ____________________________

     

    Εγω έχω το Honor 8X. Άρα θα πρέπει να περιμένω.

×
×
  • Create New...