Jump to content

emavroge

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by emavroge

  1. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Αρχίζω να πιστεύω πως πρέπει να φταίει κάποιο update που έχω κάνει στα Windows. Όπως και να ’χει θα δοκιμάσω σε άλλον υπολογιστή και ελπίζω να γίνει η δουλειά. Εκτός αν προκύψει κάποια λύση μέσα από το myphone.
  2. Καλησπέρα σας Λοιπόν έχω δοκιμάσει τα πάντα στον υπολογιστή μου για να κάνω την αναβάθμιση από το Update Service της Sony-Ericsson. 1) Windows XP με SP1  Τίποτα 2) Windows XP με SP2  Τίποτα 3) Απεγκατάσταση του Pc Suite και όλων των drivers και ξανά εγκατάσταση  Τίποτα 4) Αναβάθμιση της Java (1.4.2.06)  Τίποτα 5) Απενεργοποίηση Firewall και Antivirus  Τίποτα Κάθε φορά το ίδιο. Με το που κάνει initialize τη συσκευή μου πετάει το ίδιο μήνυμα. “Error in communication with the device”, “Remove the battery and reinsert it”. Έστειλα Mail στη Sony-Ericsson και μου είπαν πως κάποια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί το port του Station. Έβγαλα ότι συσκευές έχω συνδεδεμένες στο PC μου, απενεργοποίησα ότι εφαρμογές έτρεχαν και μαντέψτε  ΤΙΠΟΤΑ. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Το μόνο που μου έμεινε είναι να δοκιμάσω σε άλλο υπολογιστή.
  3. Μόλις πήρα το P900 και όταν καλώ δεν εμφανίζει τον αριθμό μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το απενεργοποιήσω αυτό; Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...