Jump to content

geoaspro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

geoaspro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά! Ποια η διαφορά CU και a la carte; Τι συμφέρει περισσότερο δεδομένου ότι χρειάζομαι να μιλάω σε όλα τα δίκτυα; Αν έχεις CU μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πακέτα του a la carte;
  2. geoaspro

    Sony Xperia P

    Σκέφτομαι ότι ίσως κάποια φάση (μετά από 1 χρόνο) πέσει η απόδοση και χρειαστεί αλλαγή... τι κάνουμε τότε, το πετάμε? :p Αν είναι έτσι είναι ΟΚ, είσαι σίγουρος ότι θα βγάζει τόσο? Sorry, αλλά έχω τρομάξει με τα όσα διαβάζω!
  3. geoaspro

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα. Είμαι έτοιμος να αγοράσω το Xperia P αλλά με προβληματίζει αρκετά το θέμα της μπαταρίας. Βλέπω ότι κάποιοι είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι όχι. Η χρήση που κάνω είναι sync ανά 30 λεπτά με gmail, 15 λεπτά περίπου τηλέφωνα, 1-2 sms και κάποιες φορές στέλνω mail ή μνμ στο gtalk. Ξέρει κάποιος να μου πει πόσο βγάζει η μπαταρία κάτω από αυτές τις συνθήκες? Επίσης αν χρειαστεί αλλαγή η μπαταρία αλλάζει ή πρέπει να την πας στο service?
  4. Αν διάβαζες το post μου θα καταλάβαινες οτι ΔΕΝ έχω αγοράσει ακόμα τη συσκευή, απλά την δοκίμασα. Επίσης ΔΕΝ βρήκα κάτι στο thread, τουλάχιστον όσο μπόρεσα να κοιτάξω, ξέρεις είναι και 170 σελίδες!! Αν σου είναι τόσο δύσκολο να απαντήσεις Ζαχαράκη, μη λες τίποτα καλύτερα, άσε την ειρωνία για αλλού. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους! :):)
  5. ...είδες τελικά ένα πράγμα ...να σου δίνουν λύσεις τα έμπειρα μέλη ..λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί!!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
  6. Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι άμεσα να αγοράσω το Kaiser. Κάτι που με προβλημάτισε είναι το εξής: Είδα το Kaiser στο Πλαίσιο και μου φάνηκε αργό. Σταμάτησα τα προγράμματα που λειτουργούσαν, έκανα reset αλλά και πάλι, πχ από όρθια σε landscape απεικόνηση όπως και σε άνοιγμα προγραμμάτων, menu κλπ μου φάνηκε λίγο αργό σε σχέση με το ΕΤΕΝ M600 που έχω. Μήπως είναι λόγω της Ελληνικής ROM που φοράει ή έτσι είναι όλα? Ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα GPS receiver Βluetooth για το M600 που έχω χρησιμοποιώντας το destinator. Βλέπω ότι υπάρχουν 2 chipset το sirf star 3 και το rfmd. Γνωρίζετε πιο είναι το καλύτερο και γιατί? Σας ευχαριστώ πολύ!
  8. Πήγα στον Γερμανό, αλλά για αντάπτορα handsfree για MPX220 δεν ήξεραν! Μόνο handsfree για το MPX220 είχαν. Οπότε τζίφος και εκεί!
  9. Stereo είναι ο αντάπτορας, αλλά οι δύο "μαύρες" γραμμές πάνω στο βύσμα είναι πιο κοντά απ'ότι στου Eten άρα εκεί υπάρχει το πρόβλημα και παίζει mono. Χρειάζεται διαφορετικό αντάπτορα από τους συνηθισμένους, ίσως για PPC (υπάρχει???)! Και δυστηχώς τον πλήρωσα 3 ολόκληρα euro στους κλέφτες στο Ακτίνιο (ομόνοια). Εαν έχει αγοράσει adaptor κανείς και παίζει stereo please TELL ME!!!! Ευχαριστώ
  10. Παίδες sorry που επαναλαμβάνω αλλά ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ adaptor(2,5mm σε 3,5mm) ή ακουστικά για το Μ600 μιας και τα ακουστικά που έχει για μουσική είναι χάλια. Βρήκα έναν σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά αλλά δυστηχώς στέλνει τον ήχο από το ένα ακουστικό. Thanks!
  11. Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ adaptor(2,5mm σε 3,5mm) ή ακουστικά για το Μ600 μιας και τα ακουστικά που έχει για μουσική είναι χάλια. Βρήκα έναν σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά αλλά δυστηχώς στέλνει τον ήχο από το ένα ακουστικό. Thanks!
  12. Επικοινωνείς με το μαγαζί που το αγόσασες και αυτοί θα ασχοληθούν. Καλή τύχη σου εύχομαι!
  13. Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Μάλλον για sirf star 3 και destinator με βλέπω. Thanks και πάλι!
  14. Καλημέρα σε όλους σας! Έχει κανείς GPS σε Μ600?? Τι GPS προτείνετε (ΒΤ?), χαρτες κλπ.??
×
×
  • Create New...