Jump to content

kostas214

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kostas214's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Και κάτι άλλο, πως καταλαβαίνω ότι μπαίνω στο ιντερνετ μέσω wifi ή ότι μπαίνω στο ιντερνετ μέσω κινητού; Από ότι κατάλαβα όταν συνδέεσαι μέσω wifi βγάζει το σηματάκι του ασυρμάτου δίπλα στο φορέα ενώ όταν μπαίνεις στο ιντερνετ μέσω κινητού βγάζει το 3G, είναι σωστό αυτό. Και επίσης πως γίνεται να απενεργοποιήσω την πρόσβαση στο ιντερνετ όταν δεν το θέλω έτσι ώστε να μην συνδέονται μερικές εφαρμογές και κατεβάζουν διαφημίσεις;
  2. Εγώ έχω μία απορία. Πως γίνεται να επιλέγεις τον τρόπο που θα συνδέεται στο ινερνετ; Εννοώ μέσω wifi ή μέσω κινητού. Δεν υπάρχει αυτή η δυνοτότητα; Όταν βρίσκει wifi δίκτυο να μπαίνει στο ιντερνετ από εκεί. Μόλις έβαλα δεδομένα στο πρόγραμμά μου και ο πωλητής μου είπε ότι μάλλον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δεν περίμενα να έχω τέτοιο πρόβλημα το φανταζόμουν αυτονόητο αύτο που ζητάω.
  3. Αυτό είναι ένα πρόβλημα αλλά τι να κάνουμε τώρα, περιμένουμε να βγει καινούργιο jailbreak. Πάντως δοκίμασα και το iTunes 64bit σε Windows 7 64bit και δούλεψε μια χαρά.
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άρα από ότι κατάλαβα έχω συσκευή με το καινούργιο bootrom. Πάντως η αλήθεια είναι ότι είχα διαβάσει σχεδόν όλο το forum εδώ και άλλους οδηγούς για το πως να κάνεις jailbreak. Απλά πουθενά δεν είχα διαβάσει γι αυτό, ότι πρέπει να το κάνεις κάθε φορά που ξεκινάει το κινητό, αυτό που νόμιζα είναι οτι δεν γίνεται jailbreak η καινούργια έκδοση του bootrom.
  5. Εντάξει τελικά το έκανα μέσω iTunes. Απλά νόμιζα ότι επειδή το έκανα jailbreak δεν χρησιμοποιούσα το iTunes. To θέμα είναι ότι έχω άλλο πρόβλημα. Μόλις κλείνω το κινητό και το ξαναανοίγω μου βγάζει το σηματάκι ότι πρέπει να συνδεθεί με iTunes. Το συνδέω και λέει ότι το κινητό είναι σε recovery mode και πρέπει να γίνει restore. Δεν το κάνω και ξαναανοίγω το blackrain και ξανακάνω jailbreak οπότε ανοίγει κανονικά πάλι το iphone. Λέτε να είναι με το καινούργιο bootrom και κάτι περίεργα που διάβασα εδώ στο forum; Εντάξει μικρό το κακό στην ανάγκη δεν θα το κλείνω ποτέ. Πάντως μετά το jailbreak που έκανα τη δεύτερη φορά δεν είχα χάσει τίποτα (κάτι επαφές που είχα βάλει και το cydia που κατέβασα).
  6. Μόλις αγόρασα το iphone 3gs και το έκανα με τη μία jailbreak. Τελικά ήταν πολύ εύκολο σε mac το έκανα μόνο 5 δευτερόλεπτα πήρε. Τώρα πως περνάω τραγούδια, εφαρμογές και πως συγχρονίζω τις επαφές; Χρησιμοποιώ το iTunes ή υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα; Με το iTunes μου βγάζει κάτι για register πρέπει υποχρεωτικά να το δηλώσω στην apple;
  7. Συγνώμη αν κάνω μία ερώτηση που έχει απαντηθεί αλλά έχει μπλεχτεί. Αν πάω να αγοράσω τώρα το iphone 3gs 8α μπορέσω να το κάνω unlock / jailbreak; Έχω μπερδευτεί με αυτά που λένε για καινούργιο firmware κ.τ.λ.
  8. Δεν έχω εμπειρία από browser σε κινητό. Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορείς να δεις καμιά σελίδα που και που. Δεν θα κάθομαι να σερφάρω από το κινητό αλλά αν χρειαστεί να δω μια σελίδα να μπορώ να το κάνω σχετικά γρήγορα και να είναι εύχρηστη η πλοήγηση.
  9. Ας πούμε ότι έχω καλή σύνδεση και καλό σήμα. Είναι γρήγορη η πλοήγηση στο ιντερνετ; Σε σχέση με το iphone πως είναι; Μπορείς να κάνεις εύκολα zoom in και zoom out στις ιστοσελίδες; Πόση ώρα κάνει για να χτίσει τη σελίδα;
  10. Ενδιαφέρομαι και εγλω να αγοράσω το κινητό αλλά έχω μία ερώτηση. Η πλοήγηση στο ιντερνετ πως είναι; Είναι γρήγορη και εύχρηστη; Εντάξει δεν περιμένω να είναι και σαν iphone αλλά τουλάχιστον μην αργεί πολύ.
  11. Εγώ έχω βάλει μία 2 GB και είναι μια χαρά!
  12. Λοιπόν αγόρασα και εγώ αυτό το κινητό. Πολύ καλό! Μια ερώτηση μόνο. Πηγαίνοντας στα Πολυμέσα - Αναπαραγωγή έχει μια επιλογή Βήμα εμπρός-πίσω και διαλέγεις 10 , 20 ή 30 δευτερόλεπτα ή βάζεις εσύ όσο θες. Αυτό τι είναι; Που χρησιμεύει;
  13. Ενδιαφέρομαι και εγω να αγοράσω αυτό το κινητό όμως έχω μερικές ερωτήσεις. Κατα την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο μπορείς να μετακινηθείς μπροστά πίσω; Κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχει η επιλογή forward. Επίσης το βίντεο φαίνεται σε ολόκληρη την οθόνη ή υπάρχει μόνιμα η μπάρα αναπαραγωγής; Υπάρχει η δυνατότητα να ηχογραφήσεις μια συνομιλία; Και κάτι ακόμα για τις κάρτες μνήμης. Αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για να πάρω μια γρήγορη κάρτα; Θα έχει μεγάλη διαφορά; Έχω βρει με 51Ε μια 512mb 150x ταχύτητα ενώ με 45Ε παίρνεις μία κανονική 1giga.
×
×
  • Create New...