Jump to content

Roza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Roza

  • Ημ. Γέννησης 28/04/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Roza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, γράφω για να αναφέρω και να επιβεβαιώσω πως το πρόβλημα με το ράδιο που αναφέρθηκε πριν λίγες σελίδες όντως ισχύει.. Αγόρασα χτες το κινητό! Είναι πολύ ικανοποιητικό αλλά έχει αυτό το bug που είναι λίγο εκνευριστηκο...
  2. Παιδιά γνωρίζει κανείς αν σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα διατίθεται σε άλλο χρώμα εκτός από μαύρο και μαύρο-κόκκινο; για 16 GB
  3. To Proficiency του MIchigan έχουμε ιδέα πότε βγαίνει;;;;
  4. Μέσα στο site δεν βρήκα κάτι... Anyway πλησιάζει ο καιρός... Να στε καλά! :) Καλά αποτελέσματα
  5. με συγχωρείται για τους ξένους χαρακτήρες... :(
  6. paidia telika vgikan apotelesmata? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
  7. Παιδιά γεια σας, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό τόπικ ελπίζω να μην βγαίνω από το θέμα. Πήρα πρόσφατα 2 πακέτα σύνδεσης what's up για'μανα και το αγόρι μου και θα ήθελα να μάθω τις προσφορές που υπάρχουν για μηνύματα και κλίσεις. Να σας πω ότι με το αγόρι μου μιλάμε τρομερά πολυ και με μηνύματα και με κλίσεις οπότε θέλω αν γίνεται να μου προτείνεται τα πιο οικονομικά πακέτα με τα περισσότερα μηνύματα και κλίσεις. Ευχαριστώ πολύ.:)
  8. Μια διευκρίνιση θα ήθελα.... Το καινούριο αυτό πακέτο το cu sms a lot με τα άπειρα sms και mms και τα 50 εξτρα μηνύματα προς τα υπόλοιπα δίκτυα είναι μόνο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Με συμφέρει πάρα μα πάρα πολύ και θα ήθελα να ξέρω πόσο θα διαρκέσει η χαρά μου... :)
  9. Έδειχνε στο "Κους κους" χτες το πριν και το μετά σε όλεσ τις άσχημες και μια νομίζω ή της Ολλανδίας ή της Ισπανίας το πριν και το μετά είχαν μικρή διαφορα με κλίση προς το πριν!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
  10. Φυσικά και είναι κανόνας διαφημιστικής αγορας και το θέμα είναι ότι η διαφήμιση δεν έπεσε τσαμπα! Με τέτοια χάλια την ψωμιέρα τη χρειαζόμαστε!!!!:)
  11. Δεν ξέρω τι γνώμη έχει η πλειοψηφία, εγώ παντως από το τραγουδι της Παπαρίζου και μόνο εχω τρελαθεί από τη σειρά. Εντάξει εννοιεόται πως είμαι επιφυλακτική αλλά το σενάριο μου φαίνεται καλό. Άλλωστε καιρός είναι να βάλουν και καμια έτσι δραματική σειρά στην TV γιατί νομίζω πως φέτος έχουν δώσει βάρος κυρίως σε κωμωδίες πολλές από τις οποίες νομιζω είναι και μάπα!
  12. Οι βάσεις θα βγουν 20-22 Αυγούστου! Να κάνω μια ερώτηση? Σας έστειλαν σε άλλο σχολείο να καταθέσετε μηχανογραφικό γιατί εμάς μας έστειλαν σε ένα σχολείο στα Σεπόλια! Και τι ταλαιπωρία ήταν αυτή! Ξεκίνησα πουρνό πουρνό για να μην έχει πολλά παιδια κι εκεί που πήγαινα για δεύτερη εκτύπωση και μετά στην επιτρωπή για σφραγίδες (δηλαδή είχα άλλα 5 λεπτά διαδικασίας) ξαφνικά χαλάει ο υπολογιστής! Και φάγαμε μία ώρα μέχρι να τον φτιάξουν γιατί δεν μπορούσαμε να εκτυπώσουμε αλλού αφού τα στοιχεία μας ήταν περασμένα στον συγκεκριμένο υπολ! Συνολο διόμισι ώρες από την ώρα που έφυγα από το σπίτι μου μέχρι την ώρα που γύρισα!
  13. Εγώ θα πάω στην Παρο!!! Η καταγωγή μου είναι απο εκεί και όπως είναι φυσικό εχω τρελή πόρωση γι αυτό το νησι!
  14. Κι εγώ αυτό πιστεύω. Οι "επιδώσεις" της έπεσαν από τότε με τις υποκλοπές! Εντάξει δεν ήταν και λίγο αυτό! Όπως και να'χει εμένα ακόμα εξακολουθεί να με συμφέρει το cu από τα υπόλοιπα πακέτα!
  15. Η συσκευή παίζει καθόλου ρόλο για την απόδοση του σήματος? Γιατί είχα το k700i και είχα μέτριο σήμα (έχω βόνταφον) ενώ τώρα με το k800i (φτου μη το ματιάσω:D ) έχω σχεδόν πάντα φουλ σήμα!
×
×
  • Create New...