Jump to content

High_Energy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About High_Energy

  • Ημ. Γέννησης 02/10/1980

High_Energy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τίποτα δεν παίζει καμιά ασυμβατότητα όπως λες, γιατί η γραμμή δεν έχει τίποτα διαφορετικό από αυτή που έχεις και τώρα. Δηλαδή και η γραμμή που θα σου δώσει η forthnet πάλι του ΟΤΕ είναι απλά την νοικιάζει σε τιμή χονδρικής και έτσι πετυχαινει καλύτερες τιμές. Τα θετικά της υπόθεσης είναι: πληρώνεις ένα λογαριασμό στην forthnet που περιλαμβάνει και την συνδρομή + τα πάγια του ΟΤΕ. Δηλαδή ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ::) Τα αρνητικά: 1) H κυριότητα της γραμμής ανήκει στην forthnet και όχι σε εσένα. 2) Για τεχνικό πρόβλημα της γραμμής απευθύνεσαι στην forthnet και όχι στον ΟΤΕ αφού δεν είσαι ο κάτοχος της γραμμής και άρα προφανώς δεν σε ξέρει.. ;)
  2. Υες……….. Οκ το βρήκα!!! Και από ότι είδα συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack του The matrix Κοιτά να δεις τι κομματάρα έχανα, για να μην έχω το soundtrack της πρώτης ταινίας από την τριλογία, παρεπιπτόντως τα υπόλοιπα δυο τα έχω και είναι εκπληκτικά. Και μάλλον χρειάζομαι και οριλα αφού τα αυτιά μου άκουσαν το Du για You… Ευχαριστώ φιλέ
  3. Παιδιά καλησπέρα! Σήμερα το μεσημέρι στον ALPHA που είχε φόρμουλα έβλεπα σε κάποια φάση ένα μονοθέσιο που πηρέ φωτιά από πίσω… και το βίντεο με τον σχολιαστή είχε ηχητικό μπακραουντ ένα πολύ γνωστό μεταλ κομμάτι, που το μονό που κατάλαβα να ξεχωρίσω από τα λογια είναι you….you hust me, you hust me κάπως έτσι πήγαινε και σε ένα σημείο ακουγόταν και μελώδια από πλήκτρα…. Και αν δεν κάνω λάθος το έχω ακούσει και στο παρελθόν το βάζουν αρκετά συχνά σε εκπομπές με μηχανοκίνητο αθλητισμό γιατί ταιριάζει απόλυτα με τα γκάζια… Τελικά πιο είναι το κομμάτι αυτό ---τίτλος και καλλιτέχνη (ή συγκρότημα) ;;;;;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά...!!!
  4. Καλησπέρα. Αν ψάχνεις για καινούργιο firmware (όχι επίσημο) δοκίμασε κάποιο από την σελίδα των Liggy’s and Dee’s που είναι αψογα! http://liggydee.cdfreaks.com/page/
  5. Ούτε εγώ το κλείνω ποτε μέχρι που κάποτε ξέχασα το πιν που είχα βάλει, και αναγκάστηκα να το μπλοκάρω και με το πακ (ευτυχώς δεν το είχα αλλάξει) να βάλω άλλο κωδικό… Πάντως όταν κοιμάμαι είναι στο αθόρυβο! :)
×
×
  • Create New...