Jump to content

model

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by model

  1. 3)Ανοίγετε το xs++ φλασάρεται πρώτα το MAIN.Κλείνεται το xs αποσυνδέεται το τηλ,βγάζετε καλώδιο και μπαταρία.Ανοίγεται πάλι το πρόγραμμα και τώρα φλασάρεται το EMEA.Αφού τελειώσει κλείνεται το xs αποσυνδέεται το τηλ,βγάζετε καλώδιο και μπαταρία.Ανοίγεται πάλι το πρόγραμμα,συνδέεται το τηλ. και τώρα επιλέγεται:CUSTOMISE FILE,επιλέγεται w800i και EMEA_3.Πατάμε το FLASH και ένα προειδοποιητικό μήνυμα εμφανίζεται,όπου μας λέει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το BREAK IN αν πατήσουμε YES(με ότι επιπτώσεις αυτό μπορεί να έχει) ή αν πατήσουμε NO με τον παραδοσιακό τρόπο BRUTE FORCING που μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 ώρες.Λόγω πρόηγούμενης εμπειρίας αλλά και αποτυχίας με το BRUTE FORCING επιλέγουμε YES.

    Ξεκινά η διαδικασία(κρατάει 2-3 λεπτάκια) και παρατηρούμε τα μηνύματα που μας εμφανίζει στο αριστερό τμήμα του προγράμματος.Θα μας ζητήσει 2 φορές αν θυμάμαι καλά να αποσυνδέσουμε το τηλ. σε 8 δευτερόλεπτα,να βγάλουμε το καλώδιο,την μπαταρία.Μετά μας δίνει 30 δευτ. για να το συνδέσουμε με το c πατημένο.Ακολουθούμε πιστά ότι μας λέει και στο τέλος μας γράφει:Finish flashing και sending shutdown signal to phone.Εδώ έχει τελειώσει η διαδικασία.Αποσυνδέουμε το τηλ.,βάζουμε μέσα την sim,το ανοίγουμε και βλέπουμε to μήνυμα :Παρακαλώ Περιμένετε καθώς και μία μπάρα προόδου.Όταν τελειώσει η διαμόρφωση το τηλ. μας είναι πλέον έτοιμο.(Σε περίπτωση πού μας βγάλει:σφάλμα διαμόρφωσης κτλ. ξαναφλασάρουμε μόνο το MAIN-αυτό αναφερόταν σε κάποιο post από την σελίδα του XS++)

    Ελπίζω να βοήθησα λίγο με αυτόν τον οδηγό.

     

     

    Έχω κάποιες σχετικές ερωτήσεις. Χρησιμοποιώ τα παρακατάω αρχεία για το φλασάρισμα.

    Main: W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.bin

    File System: flassmanfsw800cid49new.bin

    και πηγαίνω μετά στο customize. επιλέγω w800 (δεν υπάρχει w800i) και EMEA_3 και πατάω flash. Δεν μου δίνει όμως την επιλογή για Break IN και αρχίζει BRUTE FORCING. Κάνω κάτι λάθος; αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.

    Επίσης όταν φλασάρει fs & main στο τέλος μένει εκεί που λέει finishing flash πολύ ώρα και αναγκάζομαι να πατήσω close αλλιώς δεν σταματάει.

    Μιλάμε για K750i.

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

     

    Εντόπισα το πρόβλημα στο ότι δεν είχα την σωστή έκδοση του XS.

    Ξαναδοκιμάζω...

     

     

    Ας μου πει κάποιος: όταν περνάω fs kai main πρέπει στο τέλος να γράψει οκ ή κάτι τέτοιο; γιατί μένει στο finishing.

     

    OK. δε γράφει τίποτα!

  2. Προσπάθησα εχτές να στείλω ΜΜS με ένα Siemens CF62 το οποίο λαμβάνει κανονικά και έβγαζε ένα μήνυμα το οποίο τώρα αδυνατώ να θυμηθώ επακριβώς αλλά ήταν κάτι σαν "σφάλμα διαμόρφωσης"!

     

    Ξέρει κανείς τίποτα; Μήπως έχει να κάνει με ρυθμίσεις?

    Thnx!

×
×
  • Create New...