Jump to content

Panorramix

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panorramix

  1. Με συγχωρείς αλλά όταν δεν ξέρεις το θέμα για το οποίο μιλάμε, καλύτερα να σιωπάς. Διότι δεν είπα μόνο γι'αυτή την συζήτηση αλλά για επανειλημμένη πρακτική του εν λόγο τύπου. Εσύ τι το απομονώνεις τώρα; Και επιτέλους πιά, φτάνει με τους αυτόκλητους δικηγορίσκους. Υ.Γ. Εντωμεταξύ παρατήρησα απο την απάντησή σου, ταύτιση απόψεων (απαράδεκτων κατ’εμέ) με το άλλο μέλος. Έτσι εξηγείται λοιπόν και η "ευαισθησία" σου..
  2. Φίλε μου, είσαι πολύ εριστικός. Αυτή την εντύπωση τουλάχιστον μου δίνεις.
  3. Οχι εσείς που είστε μέσα να μας πείτε. (όποιοι είναι τέλος πάντων) Να τονίσω οτι δεν είμαι ενάντια σε κανένα απο τα παιδιά του προσκοπισμού. Για αυτούς που είναι οι κεφαλές μιλάω καθώς και για τον ίδιο τον προσκοπισμό.
  4. Και εσύ αγαπητέ μου που το γνωρίζεις αυτό που λες; Τι πετάς ένα <<σαφώς;>> Που ξέρεις τα σχέδιά τους, μακροπρόθεσμα ίσως δεν λέω, άλλα πονηρά σχέδια. Τι νομίζεις, έτσι απλά τους ήρθε να παραχαράξουν την ιστορία και μάλιστα δίχως να έχουν Ελληνική συνείδηση να αρχίσουν να μιλάνε για Αλέξανδρο και Μακεδονία; Εγώ εάν ήμουν Σλάβος, δεν θα ήθελα επουδενί να με σχετίζουν με τους Έλληνες του παρελθόντος. Άρα, ας μην είμαστε σίγουροι για το οτιδήποτε στο μέλλον. Εξ'άλλου, μην περιμένεις τώρα να βγει κανείς να πει ότι ξέρετε, στο απώτερο μέλλον ο σκοπός μας είναι αυτός η ο άλλος. Υπάρχουν τα σχέδια που σιγά σιγά στην πολιτική ξεδιπλώνονται.
  5. Ήθελα να σου απαντήσω καθώς διάβαζα την δική σου απάντηση, αλλα τα χάλασες στο τέλος με την ειρωνεία. Οπότε θα σου πω να ψάξεις μόνος σου εάν είναι η όχι μασονικό εργαστήρι. Επίσης μάθε για τα σύμβολα του προσκοπισμού και το τι σημαίνουν. Αφού είστε η ήσασταν κάποιοι στον προσκοπισμό, ασφαλώς θα πρέπει να έχετε αναρωτηθεί και φυσικά να γνωρίζετε απο που έχουν βγεί τα σύμβολα και τι σημαίνουν.:)
  6. Aυτός ο διαγωνισμός δεν είναι τραγουδιού αλλά show. Διότι και οι 2 δικές μας και η Αννέτ και η Άννα, έχουν πολύ καλή φωνή, καλύτερη από τους περισσότερους διαγωνιζομένους. Αυτό που λες για την διεθνή καριέρα είναι παντελώς άσχετο και αφελές. Διότι τα κριτήρια για μια τέτοια καριέρα έχουν να κάνουν με άλλους παράγοντες. Εάν η Βίσση ήταν από την USA και έμενε κιόλας εκεί, θα ήταν μεγάλη σταρ η όχι; Έχουμε δει χειρότερες φωνές να κάνουν όνομα απλά επειδή είναι Αγγλίδες η Αμερικάνες. Και όχι, δεν είναι χαμένη η Βίσση, έχει οικονομήσει εξ'άλλου από όλα τα κορόιδα οπαδούς της πάμπολλα χρήματα. Ζωή και κότα για 5 γενεές έχει εξασφαλίσει.
  7. Μασονικό εργαστήρι αθώων ψυχών με πρόσχημα την βοήθεια στον συνάνθρωπο.
  8. Που ξέρεις; Μπορεί να είναι και ταυτόσημοι.:worry:
  9. Λοιπόν, διάβασα τα περισσότερα posts, ας γράψω και εγώ την γνώμη μου για την Σαββατιάτικη βραδιά. Μπράβο για τους Lordi. Συγχαρητήρια, επιτέλους τέλος για τα γλυκανάλατα σαχλά παγκοσμιοποιημένα βλακώδες pop καρμπόν τραγουδάκια.:mad: To τραγούδι τους ήταν πολύ καλό και η σκηνική παρουσία τους καθώς και το όλο μακιγιάζ τους, πρωτοποριακό. Από εδώ και πέρα που τους έμαθα, έγινα fun τους. Ήδη χθες κατέβασα 15 κομμάτια τους και σας πληροφορώ πως υπάρχουν και 2-3 καλύτερα από αυτό που διαγωνίστηκαν.:) Όσο για την Βίσση, καλή ήταν για το στυλ τραγουδιού που διαγωνίστηκε. Πλήρωσε φυσικά τον κλασσικό εγωισμό της και μάλλον προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα. http://www.drakkar.de/images/lordi_band_01.jpg
  10. Βρίσκεις κάτι το άσχημο σε αυτό; Μήπως θα πρέπει να θεωρούμε απο εδώ και πέρα άσχημο το θέαμα του γυναικείου σώματος;:blink:
  11. Ο μεσαίωνας όμως έχει και βούρδουλα και ιερά εξέταση. Είναι θέμα λοιπόν του τι θέση θα είχες σε αυτή την εποχή. Οι άρχοντες, βασιλείς και λοιπά, εννοείται οτι πέρναγαν "ζάχαρη"!!!!;)
  12. Μερικοί έχουν την εξής τακτική προπαγάνδας. Α. <<Έλα μωρέ, δεν βαριέσαι; Ποιος δίνει σημασία στους σκοπιανούς και σε αυτά που λένε και γράφουν;>> Β. <<Εθνικιστές, φασίστες, ρατσιστές, όσοι τα βάζουν με τους κακόμοιρους Σκοπιανούς, Αλβανούς (σε άλλα θέματα)...>>!!! Προφανής ο σκοπός τους και η "αγάπη" τους γι'αυτή την χώρα.
  13. Μα... αφού εδώ ειπώθηκαν! Ισως οι άλλοι λαοί να είχαν κάποιες άλλες εκφράσεις παρεμφερές. Αρνητικό σε βρίσκω. Αμ καλά κάνω και δεν σου δίνω φίλτρο.:happy:
  14. Στο θέμα του Μ.Αλεξάνδρου, διαφωνώ με αυτό που λές. Συνέχεια μας έδειχνε μια παρέα απο π@υστρ@κια να ασχολούνται με μια εκστρατεία!!!! Και στο τέλος αυτό που ως γεύση μένει, ειναι αυτό. Λογικό λοιπόν είναι να σκεφτώμαστε αρνητικά για τον στόχο που είχαν με την δημιουργία της ταινίας οι δημιουργοί της.:) γαι την ταινία του Γκίμπσον, τι εννοείς; Δεν σε έπιασα.:O
  15. Διαφωνώ πέρα για πέρα. Διοτι συνέχεια αρνητικά βγάζουν οι διάφοροι γελίοι κάθε τόσο. Θέλουν την εμπορικότητα που λές, σε συνάρτηση με το ψάρεμα όσων Χριστιανών δεν είναι σίγουροι για την πίστη τους. Ψαρεύουν λοιπόν στους Χριστιανούς και πες πές κάθε τόσο όλο και κάτι μένει. Εγώ πάντως δεν έχω δεί κάτι θετικό απο τα διάφορα εφευρήματα που αναδυκνείουν κατα καιρούς. Ενα θαύμα του Ιησού για παράδειγμα, μια νέα παραβολή που δεν έχει γραφτεί απο τους Ευαγγελιστές. Πως μόνο αρνητικά βρίσκουν; Φώς φανάρι η απάντηση.;)
  16. Άλλη μια σαχλαμάρα που "πατάει" επάνω στον χλευασμό μιας θρησκείας για εμπορική επιτυχία.:down:
  17. Στο μικρό Γαλατικό χωριό που εξαιτίας μου οι συγχωριανοί είναι τόσο δυνατοί που δεν πατάει Ρωμαίος το πόδι του!!!!!!:p )
  18. Εγώ θέλω ενα AUDI TT η ενα TUARENG για Σ/Κ. Πόσο το μαλλί;
  19. Μου είπαν στο plaisio οτι αναμένουν HD οθόνη της SAMSUNG σε μεγάλες ίντζες.
  20. http://www.aomega-estate.gr Άψογη εμφάνιση και τέλεια εξυπηρέτηση. Εκεί, μου έχουν απαντήσει και σε e-mail.
  21. To νέο mazda εσωτερικά ειναι πολύ βελτιωμένο. Εξωτερικά, μια απο τα ίδια.Ειμαι περίεργος να δω την απάντηση της MG. Δεν ξέρω εαν οι παραπάνω pics του sakis ειναι αληθινές. Ομως φέρνει και λίγο σε fiat στα φώτα τα μπροστινά. :)
  22. Σε ευχαριστώ. Αν και το πραγματικό χιούμορ το έχεις εσύ. Αν και στην τελευταία υπογραφή σου, την πάτησες διοτι ιδιοκτήτης ειναι πράγματι ενα άλογο, αλλα όλη την νύχτα είχε.... "δουλειά".:rolleyes: http://members.lycos.co.uk/margrou/koyfalogo.jpg http://www.best-horse-photos.com/images/Horse_pictures.jpg
  23. Αιωνία του η μνήμη. Ελπίζω αυτοί που λές εξαφανισμένοι, να μην ειναι για παρόμοιο λόγο όπως του αείμνηστου και να ειναι όλοι καλά στην υγεία τους.:) Καλό Πάσχα, καλή ανάσταση.
×
×
  • Create New...