Jump to content

edunet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

edunet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα και καλή μας επιτυχία! Φοβερό κινητό...!!!
  2. Γεια σας Μολις πήρα το κινητό αυτό και δεν μπορώ να δω που φαίνονται τα μηνυματα που στέλνω. Οταν πατάω πάνω στο εικονιδιο των μηνυμάτων μου δείχνει μόνο τα εισερχόμενα...:wacko: η την δυνατότητα να δημιουργήσω ένα καινούργιο... αλλά πουθενά την λίστα με τα εξερχόμενα... :) Ευχαριστώ..
  3. Δυστηχώς μάλλον αυτό θα κάνω... :(
  4. Δυστηχώς το έκανα και αυτό, το κακό είναι ο΄τι το πρόγραμμα έχει εγκατασταθεί στην μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην κάρτα μνήμης. Δυστηχως πίστευα πως θα υπήρχε ένας τρόπος να κάνεις hard reset και να το επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση. κρίμα όμως.....
  5. Δεν έχει επικοινωνία με το pc και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση.... οπότε θα προσπαθήσω να βγάλω για κάμποση ώρα την μπαταρία.... ευχαριστώ πάντως :)
  6. Γεία σας... Παιδιά sos.... :cry: Εγκατεστησα το symbian xp evolution icons και μπλοκαρε το κινητο, το κλεινω και το ανοιγω , μου ζητα pin αλλά μετά δεν με οδηγεί μέσα... βγαζει την μαυρη οθόνη με το σηματακι της sony και μενει εκεί. Εβγαλα την μπαταρια αλλα τίποτα. Δυστηχώς δεν το βλεπω απτο pc για να σβήσω την εγκατασταση, μηπως έχετε καμιά ιδέα, τι μπορώ να κάνω για να επανέλθει όπως πριν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  7. είσαι θεός!!!!! σε ευχαριστώ!!!! :D :D :D
  8. γεία σας.. θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται στο p910 όταν σε καλούνε να βγαίνει η photos του καλούντα σε fullscreen μορφή και να πιάνει όλη την οθόνη, γιατί εμένα βγαίνει σε ένα πολύ μικρό παράθυρο, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? ευχαριστώ...
  9. Σκέφτομαι να κάνω update απο 1,66 σε 1,72. Πήρα Backup μεσω του microsoft activesync χωρίς να χρησιμοποιήσω το xbackup υπάρχει προβλημα; Αν κάνω update και κανω restore backup δε θα με γυρίσει στην προηγούμενη version 1,66; Θα μου κρατήσει τις επαφες και τα sms; Ευχαριστώ
  10. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς το Photo Contacts. To εβαλα στο qtek 2020 που έχω και δυστήχως οταν με καλουν για κάποιο λόγο μου εμφανιζει στην θέση του το Caller ID που έχει απο default το κινητο. Δηλαδη δεν μου εμφανίζει τις Photos που έχω τοποθετήσει στο Photos Contacts αλλα αυτες που έιχα βάλει στο αντιστοιχο που έχει απο μονο του το κινητό. Αυτό που ήθελα είναι να εμφανιζονται fullscreen οι photos όταν σε καλουν. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
  11. θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος ή κάποιο πρόγραμμα που να μπορείς να επιλέγεις τι ήχος θέλεις να χτυπήσει ανάλογα με ποιος σε καλεί στο qtek 2020?
  12. Καλησπέρα. Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ένα screen Protector για το p900. Είδα παραπάνω κάποιες μάρκες αλλά δεν βρίσκω σε κανένα μαγαζί στην Αθήνα να έχει κάτι αντίστοιχο. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει screen Protector?
  13. Γεια σας. Πλέον από θαυμαστής του P900 έγινα ιδιοκτήτης. Πράγματι το κινητό είναι φοβερό. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Θέλω να το συνδέσω στο pc με το usb καλώδιο που έχει, γιατί το pc μου δεν διαθέτει υπέρυθρες και δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Η σύνδεση του USB μου λέει ότι είναι συνδεμένο αλλά όταν προσπαθώ να μπω στους φακέλους του κινητού από το windows explorer δεν μ αφήνει γιατί απλά λέει ότι δεν είναι συνδεμένο το κινητό. Πολύ περίεργο; Και δεν ξέρω τι να κάνω; Υπάρχει κάποια λύση; Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί σε προηγούμενη σελίδα.
  14. Σε ευχαριστώ φίλε.
×
×
  • Create New...