Jump to content

krama22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by krama22

  1. ευχαριστώ για την απάντηση, και εκτιμώ που κάποιος απαντάει προσφέροντας το χρόνο του. Δεν θα πω ότι διάβασα γιατί μάλλον θα πάρω την απάντηση "Αν όντως είχες διαβάσει προηγούμενα όπως ανέφερες αρχικά θα είχες λύσει τις απορίες σου σε πολλά..... " ( το οποίο δέν είναι και ψέμα εδω που τα λέμε :) ) Διάβασα τα σχετικά ποστ λοιπόν :rolleyes:, αλλά παρόλα αυτά θελω να ρωτήσω αν ο ψυχρός αέρας ενος κλιματιστικού είναι δυνατόν να "ανέβει" και να δροσίσει λίγο τον πανω όροφο εφοσον τοποθετηθεί απέναντι από κλιμακοστάσιο. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ θεωρητικό το ερώτημα αλλά περισσότερο ρωτώ για την εμπειρία κάποιου που το έχει ήδη κάνει σε μεζονέτα. Είδα τις προτάσεις των παραπάνω αλλά έχω μια ακόμα παράμετρο: Οι τιμές που βλέπω από τα τοπικά καταστήματα είναι σημαντικά ακριβότερες από αυτές που βλέπω στην Αθήνα. Το κλιματιστικό θα το λάβω ως δώρο, και γι΄ αυτό θέλω να επιβαρύνω όσο το δυνατόν λιγότερο τον φίλο που θα μου το προσφέρει. Συνεχίζοντας λοιπόν την αναζήτηση (και το διάβασμα :) ) καταλήγω στα παρακατω 24αρια που μπορώ να βρώ σε ...σχεδόν λογικές τιμές εδώ στην κρήτη: -Toyotomi Akira -Toyotomi Kuro -Fujitsu ASYG24LFCA (δεν βρήκα πουθενά τη διαφορά του με το ASYG24LCA) Διάβασα σε προηγούμενο ποστ οτι τα Toyotomi είναι φασόν, και αυτό για κάποιο λόγω δεν μου αρέσει :) Βλέπω επίσης την καλύτερη απόδοση (σε BTU) σε θέρμανση του Fujitsu... ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας, keep up good work :)
  2. χαχα! παρόμοιο σπίτι έχουμε! Απλά εμένα η είσοδος είναι εκεί που είναι το τραπέζι, και το τραπέζι εκεί που είναι η είσοδος! ...και παρόμοιους προβληματισμούς: Ψάχνω και εγώ για κλιματιστικό, μάλλον 24άρι λόγω μεγαλύτερων διαστάσεων (80τμ / όροφο). Η σκάλα θα μπορέσει να μεταφέρει λίγη δροσιά προς τον πάνω όροφο εφόσον το κλιματιστικό τοποθετηθεί απέναντι από τη σκάλα σε 6 μέτρα απόσταση?? Επίσης, με τις νέες τιμές πετρελαίου θα χρειαστεί να υποστηρίξει το σύστημα καλοριφέρ το χειμώνα (αν και εδώ στην Κρήτη ο χειμώνας είναι πιο ήπιος). Σχετικά με τα φίλτρα / ιονιστές κλπ φίλτρα: Δεν καπνίζουμε και το σπίτι είναι έξω από την πόλη. Σε αυτή την περίπτωση κρίνουμε απαραίτητη τη ύπαρξη ιονιστή ή μπορεί και να παραβλεφθεί? Προς το παρόν έχω ξεχωρίσει τα: Fujitsu ASYA24LC Fujitsu ASYA24LFC Mitsubishi MSZ-GE60VA Toyotomi Akira GAN/GAG A240GVR Toyotomi Kuro MTN/MTG A371DV Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις προτάσεις των πιο έμπειρων για επιλογή κλιματιστικού με ταβάνι τα 1000 - 1200 ευρώ.
  3. απο τα options κανε enable τα activeX. βεβαιωσου οτι του επιτρεπεις να κατεβασει και να τρεξει το activex που ζηταει. ΥΓ: για να παιξει πρεπει να επιλεξεις την καμερα (κλικ πανς της) και Play απο κατω δεξια.
  4. οχι, drivers, μονο επέτρεψα το activeX που μου ζητησε (winXP, IE8) απο vista ειδα το μηνυμα που περιγραφεις (και δε βρήκα λύση -δεν το εψαξα ομως κιολας...-)
  5. ναι, μοιαζει πολυ κινεζικο, αλλα λειτουργει μια χαρα... επισης και εγω δεν μπορω να δω εικονα απο ιντερνετ (απο lan παιζει κανονικα)
×
×
  • Create New...