Jump to content

wst_john

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

wst_john's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ασχετο αλλα στην "εγκατασταση εφαρμογων" του Pc Suite βλεπετε τις εφαρμογες που βαζετε στο τηλεφωνο?? Δεν τις βλεπω... κ στο προηγουμενο που ηταν με s40 τις εμφανιζε... Μπορει να εχω προβλημα?
  2. Τελικα κατεβασα το snakes κ δεν λειτουργει ουτε αυτο!:cry: :cry: με το που ανοιγω την εφαρμογη με πεταει εξω παλι κ εμφανιζει:" Τελος εφαρμογης:Snakes" Εκανα κ επανεκκινηση στο τηλεφωνο μπας κ ηταν βαρια η εφαρμογη αλλα τζιφος! καμια ιδεα?
  3. Συγνωμη για την καθυστερηση... Εχω το νοκια 5500 κ δεν μπορω να ανοιξω τα αρχεια απο το file manager.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν μπορει το κινητο να τα ανοιξει στην οθονη του.Μεχρι στιγμης μετεφερα τα αρχεια απο τον Η/Υ στο τηλ με την εφαρμογη PC Suite κ τα αντεγραφα σε καποιον φακελο π.χ. στον φακελο "αλλα" της εξωτερικης μνημης. Εχω αντιγραψει αρχεια της μορφης ".doc"(microsoft word) και της μορφης ".xls"(excel).Σε οποιο και απο τα δυο παω να ανοιξω εμφανιζεται το εξης:"Το ανοιγμα του αρχειου ειναι αδυνατο". Επισης διπλα απο τα αρχεια μεσα στον file manager που εχει μικροεικονιδια τα αρχεια αυτα τα εχει με ερωτηματικο. Ευχαριστω εκ των προτερων
  4. Σε ευχαριστω!!!:) :) :) :)
  5. Οπα!κατι κανω λαθος! οταν παω να άνοιξω τετοιο αρχειο απο την "διαχειριση αρχειων" μου τα βλεπει σαν μη υποστηριζομενα αρχεια...πρεπει να εχει κατι συγκεκριμενο το τηλ ισως? καποια εφαρμογη πχ?
  6. δεν ειναι λογικη αυτο ομως :rolleyes: εχεις απολυτο δικιο κ συγγνωμη :) βεβαια κ τωρα που εκανα αναζητηση δεν βρηκα τιποτα. κ τσαντιζομαι που πρεπει να μετραω τα μνμ ενα-ενα... Η αρχικη ερωτηση ηταν αν υπαρχει εφαρμογη-μετρητης μηνυματων;εχω νοκια 5500.
  7. μπορει ενα κινητο με 3rd edition s60 να ανοιξει αρχειο pdf ή κειμενο μορφης microsoft word?
  8. Υπαρχει εφαρμογη που να σου λεει ποσα μηνυματα απεσταλμενα εχεις στειλει μεχρι εκεινη την στιγμη??? Συγνωμη αν εχει προαναφερθει αλλα βαριεμαι να κανω αναζητηση κ να ψαξω...
  9. Γνωριζει κανενας αν υπαρχει προγραμμα-εφαρμογη που να σου κραταει τον αριθμο των απεσταλμενων μηνυματων?? το να τα μετρασ ενα ενα απο το μητρωο δεν ειναι και οτι καλυτερο... Επισης το τηλεφωνο δεν ειχε μεσα το παιχνιδι Snake(γνωστο φιδακι) που λεει η nokia στο site της οτι το εχει...Ξερει κανενας απο που να το κατεβασω? Το εχετε αυτο το παιχνιδι στις συσκευες σας??
  10. Έχω το τηλ ένα μήνα περίπου! και έχω να πω τα εξής: Το πληκτρολόγιο απαιτεί μια μικρή εξοικείωση… Το τηλ δεν έχει άμεσο μετρητή μηνυμάτων αλλά πρέπει να μετράς τα μνμ ένα-ένα!!ελεος δηλαδή!! Άμα σου στείλουν με ΒΤ ή υπέρυθρες ένα αρχείο το αποθηκεύει πρώτα στην εσωτερική μνήμη του κ μετά στην κάρτα κ αν δεν χωράει στην μνήμη πολύ απλά δεν το αποθηκεύει! Αν κάνω κάτι λάθος κάποιος να με διορθώσει!
  11. Το 5500 ειναι το 5500d (ετσι τουλαχιστον το ειδα στο site της nokia για την ακτινοβολια SAR).ασχετο, αυτο με το πληκτρολογιο συμβαινει σε ολα τα 5500? Σε ξενα site που εχουν reviews δεν το αναφερουν σαν προβλημα, αλλα πολυ χρηστες που το αγορασαν τους ξεκολλησε.
  12. καλα με δουλευετε? Τεσπα υπαρχει κανεις αλλος που εχει explorer 2 για να τελειωσει το θέμα? οπως ειπα κ πριν εξαλλου δεν νομιζω οτι υπαρχει ρολοι απο οποιαδηποτε εταιρια που να εχει δυο ωρες και να μην εχει περιστρεφομενη στεφανη..Γιατι τοση δυσπιστια?Λετε να μην μου πουλησαν rolex αλλα φολεχ και οταν το πηγα για σερβις να μην την καταλαβαν την κινεζικη αντιγραφη? Αν ειναι ετσι ποιος ο λογος να αγοραζουμε πια original κομματια αλλα αντιγραφες αφου θα τα πιανει και η εγγυηση της εταιριας.Αν ειναι δυνατον!Τρελλαινομαι με την δυσπιστια και κανω ορθογραφικα λαθη...Δεν παιζει το explorer2 που εχω να μην ειναι rolex και ειμαι σιγουρος οτι εχει περιστρεφομενη κεφαλη.Ειμαι τοσο σιγουρος που απορω γιατι το συζηταω...Χωρις να θελω να προσβαλω τις αποψεις κανενος.Τωρα βεβαια το μονο που μου μενει ειναι να μου πει καποιος οτι και το seamaster chronometer poy εχω δεν εχει περιστρεφομενη στεφανη και οτι τα λεφτα που εδωσα πηγαν σταμπα...
  13. Ισως να εχεις μπερδευτει με το explorer 1 (που δεν γνωριζω τι εχει) ή καποιο αλλο μοντελο. ισως παλι να ειμαι ο μονος που εχει explorer 2 με στεφανη που γυριζει!:lol: Πλακα κανω!! Όντως εχει και αν δεν με πιστεύεις πήγαινε σε μια αντιπροσωπεια κ δες το απο κοντα.Εχω το explorer 2 με το μαυρο καντραν και η στεφανη του ειναι ατσαλιενια με χαραγμενα μαυρα νουμερα και γυριζει μονο αριστεροστροφα οπως και του omega seamaster chronometer.
  14. Πιστεψε με, εχει.Την πληρωσα στο σερβις...:rolleyes: Ασχετο αλλα νομιζω οτι ολα τα ρολογια με δυο δεκτες ωρας εχουν στεφανη που γυριζει.
×
×
  • Create New...