Jump to content

atkarras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by atkarras

  1. thanks man :lol: Βεβαια τωρα παιζει το αλλο θεμα ε? Μπαταρία? Αυτη η τουμπανη rom θα με κανει να παντρευτω το φορτιστη?? Κανα προγραμματακι να ελεγχο θερμοκρασίες συστηματος αλλα και κανενα για battery calibration εχει να προτεινει κανεις?
  2. Λοιπον! Σημα καμπανα ! Το εληξα το θεματακι μου. Πως? Εντελως noobαδικα μιας και το εχω 4 μερες...Darkys Raw Themed Voodoo rom v3.0 και το One click lagfix απο το μαρκετ. Ουτε τον πυρηνα τον Super_optimized_JPM_JP6_kernel_V3_5 καταφερα να περασω ουτε καν ελληνικα. Σκορ στο Quadrant? 2040. Ελεος δηλαδη με τον πυρηνα τι θα γινει ? Πηρα ακομα και τη wind του λεω "αδερφε εχασα την εγγυηση βρηκα το σημα - γελαγε" Γεια μας ! Ευχαριστω για όλα θα τα πουμε συντομα. Το Galaxy επιτελους ανταξιο του ονοματος του.
  3. παιδια θελω οπως και δηποτε μια βοηθεια. θα περασω μια custom rom. λογικα την Darky's Raw Steel Edition v3.0 | Voodoo + ULF . θελω ομως κατι. αν τελικα δε διορθωθει το θεμα με το σημα θελω να μου πειτε πως το γυρναω στο Rom της Samsung για να το δωσω πισω. είναι 5 μερων συσκευη , κριμα να χασω την εγγυηση. Ευχαριστω ρε παιδια και σορρυ που σας πρηζω.
  4. ειμαι στο τσακ να το στειλω για Dead on Arrival. το θεμα πιο είναι. Θα ξενερωσω αν δε μου το αλλαξουν απευθειας και θα μεινω και χωρις συσκευη. Αυτο που παρατηρω είναι πως απαξ και χασει το σημα , αν μπω ας πουμε σε ενα ασανσερ, απλα μετα δεν το ξαναβρισκει.ή το βραδυ εκει που κοιμαμαι δεν εχει σημα το χανει και το πρωι θελει επανεκκινηση. με restart φτιαχνει αρα δε μιλαμε για hardware. παντως συνεχιζει να το κανει και με επαναφορα εργοστασιακων. μου μενει να βαλω μια πιο τουμπανη ρομ απο την eclair, αλλα μερες τωρα δε βρισκω ουτε οδηγο για να τη βαλω, ουτε πως θα το γυρισω στην eclair αν χρειαστω την εγγυηση.
  5. 11/11 το update? την ημερα των γενεθλιων μου. λες να μου κανουν δωρο τη λυση στο προβλημα???λεω να του ρίξω μεσα την I9000XWJPA αλλα δεν ξέρω ούτε πως γίνεται, ούτε πως θα επιστρεψω παλι στο εργοστασιακο για να μη χάσω εγγύηση. any help?
  6. Καταρχην ευχαριστω όσους απάντησαν αλλα και οσους δε απαντησαν. Η βοηθεια είναι σημαντική απο όποιον έχει να πει κατι. Αν γραψεις στο γουγλη galaxy s signal problems βλεπεις καμποσα videos με χρηστες που το δοκιμαζουν πιάνοντας το απο πανω απο κατω απο δοθε και απο κει και το σημα πίνει. Απο φουλ σημα πεφτει εντελως και το αντιθετο. Εγω δεν εχω τετοιο θεμα.Εκει που καθεται απλα δειχνει κανονικοτατα σημα αλλα αν κανεις κληση ή σε παρουν , τπτ, νέκρα. Επαναφορα στα εργοστασιακα δε βλεπω να με σωζει μιας και το κανει απο τι στιγμή που το ανοιξα και εβαλα τη sim. Το δοκιμασα και με αλλη και κανει τα ιδια. Βεβαια ήταν και ιδια sim δλδ Wind 64k. Υπάρχουν νεοτερες? Τι κανω , παιρνω τη Wind και ζηταω καινουρια? Πρεπει να είναι κατι συγκεκριμένο?
  7. καλα και γω απο χτες το τιγκαρα apps αλλα μου το έκανε με το που το ανοιξα και εβαλα τη sim και την sd μου. θα φορμαρω την sd και θα αλλαξω τη sim για αρχη..
  8. αν μπω στις τρεχουσες εφαρμογες και κλεισω τα παντα είδα πως μπορω να κανω κληση. ισως είναι software το θεμα. μηπως ξερει κανεις ποια είναι τα default που πρεπει οπωσδηποτε να τρέχουν? κατι snservice και τα ρεστα χρειάζονται? για να φτιάχνει με reboot σιγουρα θαναι software προβλημα αλλα αντε βρεστο.. και μη μου πεις οτι θα το βρουν στη wind ή στη samsung. θα μεινω κανα μηνα χωρις κινητο για να μου πουν ολα οκ. να είναι η sim? να δοκιμασω με μια αλλη ή να παραγγείλω μια με το νουμερο μου να είναι φουλ καινουρια? μηπως νευρίασε το galaxy επειδη η sim και η sd μου δουλευαν σε blackberry??? μωρε λες??? :-)
  9. παιδιά μονο εγώ το έχω το προβλημα? να το στείλω πισω για εγγύηση??
  10. Παιδιά καλησπέρα. Είπα και γω να μπω στο γαλαξία των προβλημάτων ! Αγόρασα χτες το galaxy s αλλα για καποιο λόγο το κινητό μετα από λίγη ώρα πάυει να έχει συνδεση με το δίκτυο της Wind, ασχετα αν το χρησιμοποιώ ή όχι. Δε μπορω να παρω να με παρουν, τπτ. Κλείνω ανοιγω συνδεσεις , κάνω εκκαθαριση μνήμης, τα σκοτώνω όλα με task manager, πάλι τπτ. Επειδη αυτό το Thread κοντευει να φτάσει στην Κορέα , υπάρχει καποιος που να μπορεί να μου δώσει μια λύση , έστω ένα link να δω γιατι και πως? P.S. To κινητο δεν κάνει αυτα που δείχνουν τα βιντεάκια με προβλήματα στο σήμα του στυλ το πιανεις απο πανω και χάνει το αφηνεις και επιστρεφει. Χάνει σήμα και πανω στο κομοδίνο, και δεν επιστρεφει παρά μόνο με reboot. Να'στε όλοι καλα !
×
×
  • Create New...