Jump to content

ktar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ktar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν υποτίμησα το επάγγελμα του βοσκού! Αντιθέτως! Απλούστατα, θεωρείται υποτιμημένο κοινωνικά, όχι από εμένα, με συνέπεια να χρησιμοποιήται πια ως προσβολή! Δεν κρύβεται κανείς πίσω από το δάχτυλό του και όπως εσύ λες τη γνώμη σου, έτσι και εμείς θέλουμα να έχουμε τη δική μας και να την υποστηρίζουμε! Δε θεωρώ πως είναι κάτι κακό! Αυτό που ήθελα εν τέλει να πω είναι πως δεν πρέπει να κάνεις κρίσεις στις επιλογές των άλλων! Το παλικάρι δεν το είπε για να τον κατακρίνουμε!
  2. Και πραγματικά ήταν πάρα πολύ υποτιμητικό το παράδειγμα του βοσκού που χρησιμοποίησες, αντί να τον ανταμείψεις με έναν καλό λόγο για την τόσο μεγάλη υπομονή του! Εσύ θα άντεχες τόσο??? Κρίνε καλύτερα τον εαυτό σου και όχι την προσπάθεια των άλλων!!! Το forum αυτό δεν είναι για να υποτιμάμε το κύρος των άλλων! Δε σκέφτεσαι πως μπορεί να τον απογοήτευσες τραγικά? Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!! Μη θέλουμε μόνο να κάνουμε εντύπωση!:protest::protest::protest:
  3. Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Δε σημαίνει πως δεν μπορεί να αφομοιώσει τη γνώση και πως δεν είναι για το πανεπιστήμιο! Πάντα πρέπει να υπάρχει και η τύχη, όπως ξέρουμε και το γευτήκαμε όλοι στις πανελλήνιες!!! Η γώση είναι για όλους και όλοι μπορούν να τα καταφέρουν! Αφού προσπάθησε για τρίτη φορά, σημαίνει πως νιώθει την ανάγκη να μάθει, άρα μπορεί να μάθει! Η γνώση είναι κάτι υλικό! Δεν υπάρχει σε αυτό δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω! Αφού το παιδί προσπαθεί, σημαίνει πως θέλει! Εγώ πάντως τον θαυμάζω για την υπομονή του 3 χρόνια!
  4. Με το δεξί, αλλά θα ήθελα με το αριστερό! Δεν ξέρω γιατί!
  5. Φοράω φακούς εδώ και 2 χρόνια και πραγματικά μου έχουν λύσει τα χέρια! Είναι υπέροχοι! Παίρνω μηνιαίους και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα!:)
  6. Εγώ θα σου πρότεινα Φαρμακευτική ΣΣΑΣ για δεύτερη επιλογή, αλλά μεταξύ των 2 που θες, εγώ θα διάλεγα σίγουρα Ιατρική Θεσ/νίκης.
  7. Οι προβλέψεις της Καθημερινής είναι κουλές! όχι απλά περνάς, αλλά και θα σε παρακαλάνε να πας με τόσα μόρια!:D
  8. Και πιό πριν επιτρέπεται! Το σχολείο μου καταθέτει στις 8 & 9 Ιουλίου, αλλά εγώ θα πάω αύριο!:D
  9. Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω, γιατι θέλω να πιστεύω (και το πιστεύω) πως και η δημόσιες υπηρεσίες κάνουν σωστή δουλειά!!! Από την άλλη, δεν είναι η μοναδική εφημερίδα η ''Καθημερινή''! Δηλάδη, ''Τα Νέα'' δεν έχουν σύμφερον και βγάζουν αυτά που βγάζουν???:shifty:
  10. Δε σημαίνει όμως πως και φέτος θα πέσει μέσα!
  11. Είναι έλεος οι προβλέψεις της σχεδόν σε κάθε πεδίο!:cool:
  12. Το θεωρώ δεδομένο, κατά την άποψη μου, πως σε όλα τα τμήματα της περιφέρειας και ιδιαίτερα στην Ιατρική, οι βάσεις θα πέσουν! Είναι τελείως κουλά αυτά που γράφουν στην Καθημέρινη!
  13. Εγώ, για να πω την αλήθεια, το περίμενα μικρότερο φέτος!
  14. ΜΙΛΑΜΕ, ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΕΣ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 3ο ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ :lol::lol::lol::lol::lol:
  15. Αν έδιναν στους δεύτερους των σχολείων, θα έπαιρνα και εγώ! Τώρα γιοκ!:D
×
×
  • Create New...