Jump to content

Papanebo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Papanebo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το καρτοσυμβόλαιο της γυναίκας μου με την vodafone λήγει στις 7/1/19 και σήμερα κατατέθηκε αίτηση μετατροπής σε καρτοκινητό. Από το κατάστημα μας ενημέρωσαν πως θα χρειαστούν 30 ημέρες για την μετατροπή, δηλαδή αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 27/01/19. Από τις 7/1/19 όμως και μέχρι τις 27/1/19, το συμβόλαιο θα είναι αορίστου χρόνου, θα χαθεί η έκπτωση κι επομένως η τιμολόγηση για τις 20 αυτές ημέρες θα είναι στα ύψη. Ποιοί τρόποι υπάρχουν να αποφευχθεί κάτι τέτοιο? Γίνεται στις 7/1/19 ( ή νωρίτερα) να αιτηθεί διακοπή συμβολαίου ώστε να γλιτώσουμε τα κερατιάτικα?
  2. Κι εμένα έδειχνε 99 ώσπου μετά από 3-4 φορτίσεις έφτιαξε μόνο του...
  3. Φίλε μου, αυτό που έχει παρατηρηθεί από πολλούς είναι οτι το κινητό σε ορισμένες περιπτώσεις αργεί να επικοινωνήσει με την κάρτα μνήμης, τις περισσότερες φορές για 2-4 δευτερόλεπτα. Οπότε για οποιαδήποτε λειτουργία απαιτείται πρόσβαση στην κάρτα μνήμης, πιθανόν να κολάει μία στο τόσο. Δεν είναι δα και τόσο τραγικό, αλλά για κάποιον που συνηθίζει να σκαλίζει το τηλέφωνό του, ίσως είναι εκνευριστικό. Προχθες που δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση, δεν έβρισκε καινούρια έκδοση. Οπότε λογικά και προς το παρόν, πρεπει να είναι διαθέσιμο μόνο το αγγλικό firmware.
  4. Σε εμένα πάντως το torch που ανέβασε ο RAVER δεν δουλέυει. Το φως ανάβει μόνο για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει παλι.
  5. Ξέχασα να αναφέρω ότι το "κόλπο" με το FAT32 το διάβασα, αλλά παρόλα αυτά εφόσον το στανταρ φορματ για κάρτες μνήμης απ' όσο ξέρω είναι το FAT κι όχι το FAT32, αυτά τα κολήματα δεν θα έπρεπε να υπήρχαν, ούτε θα έπρεπε κανονικά να καταφεύγουμε σε τέτοιου τύπου μπαλώματα. Αλλού διάβασα ότι μερικοί αντιμετώπισαν τα προβλήματα μετά την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware... Τελικά τι ισχύει? :mad:
  6. Παιδιά εγώ έχω στο κινητό μια κάρτα μνήμης 2gb της sony και το κινητό τρώει κολήματα κατά την πλοήγηση στο menu. Όταν την βγάζω πάει σφαίρα. Είναι γενικό το πρόβλημα?? Το κινητό είναι αναβαθμισμένο με το τελευταίο firmware.
  7. Διαβασε το Post μου 1-2 σελιδες πριν.Ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα.Το κλεισα την πρωτη φορα για να το φορτισω και μετα δεν ανοιγε.Του εκαναν αναβαθμιση λογισμικου και μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα.
  8. Μπα,το /Μ το κανει και με λιγα γραμματα.Περιεργο...
  9. Εχει δοκιμασει κανεις να κανει αντιγραφη του καταλογου απο το τηλ στην sim?Εγω εκανα και στα ονοματα που περαστηκαν στην sim μου εβγαλε /Μ στο τελος τους και σε αυτα που ειχαν κενο αναμεσα,πχ Νικος Χρηστου, τα εβγαλε Χρηστου;Νικ/Μ..... Κατα τα αλλα μια χαρα το κινητο.
  10. Δεν χρειαστηκε να τους βαλω τις φωνες.Μου προτειναν μονοι τους αν θελω να παρω καποιο αλλο μοντελο.Το πηγα πισω και μου ειπαν οτι στα τελευταια 4 απο τα 5 Ζ550 παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα.Εχει προβλημα το λογισμικο...Θα το στειλουν στην αντιπροσωπεια να του κανουν λεει αναβαθμιση λογισμικου και θα ναι ενταξει.Οποτε και καινουριο να μου δινανε μαλλον το ιδιο θα εκανε. Ελπιζω οντως να ειναι το προβλημα στο λογισμικο και οχι στο hardware.Για καλο και για κακο θα παρω τηλ και την sony να ρωτησω λεπτομερειες.
  11. Κι εγω πριν 10 ωρες το πηρα, το αφησα να ξεφορτισει σχεδον τειλειως,το εκλεισα,το εβαλα να φορτισει (αφου εβγαλα την sim),η ενδειξει οτι φορτιζει φανηκε για 3 δευτερα,εσβησε κι απο τοτε το κινητο δεν ανοιγει ουτε φορτιζει.Αυριο το παω πισω.Λετε να ζητησω καινουριο ή θα το στειλουνε στο service (oteshop)????
  12. Αραγε υπαρχουν αυτα τα firware στα καταστηματα στην Ελλαδα?Αν ειναι μεσα στην εγγυηση και το πας για αναβαθμιση,χρεωνεσαι?
  13. Πολυ πριονι το συγκεκριμενο ρε gkr!Πιο ambient ειπαμε!Ασε που αυτο δεν εχει τζιτζικια αλλα τριζονια!!!Sorry κιολας που ειμαι offtopic,αν και νομιζω οτι εσεις μαλλον μπορειτε να με βοηθησετε περισσοτερο.7 χρονια τα ψαχνω!!!!Μου ειχε μεινει αποθημενο!Στην χειροτερη θα τα γραψω απο την κασσετα που τα εχω σε mp3,να τα ανεβασω καπου να καταλαβετε καλυτερα!Thanks παντως! track1: http://files.filefront.com/track2mp3/;4910340;;/fileinfo.html track2: http://files.filefront.com/track1mp3/;4910327;;/fileinfo.html
  14. Ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησετε?Εδω και χρονια ψαχνω 2 τραγουδακια τα οποια δεν ειναι ακριβως trance και πρεπει να ειναι απο το ιδιο συγκροτημα.Βασικα δεν ξερω πως λεγεται αυτο το ειδος.Ειναι ambient,χωρις στιχους,πολυ μελωδικα και ισως απο ελληνικο συγκροτημα γιατι το ενα εχει ενα οργανο σαν κρητικη λυρα.Το μονο "clue" που μπορω να δωσω ειναι οτι το ενα κομματι ξεκιναει και τελειωνει με ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ και ειναι της δεκαετιας του 90.Δεν μπορω να κανω καλυτερη περιγραφη!
  15. Καλο το κινητο για τα λεφτα του,αλλα εχει 2 ΒΑΣΙΚΑ KAI ΑΚΡΩΣ ενοχλητικα "bugs". 1.Τελικα βρηκε κανεις λυση με το bluetooth??Τα αρχεια που λαμβανονται αποθηκευονται στο κινητο κι οχι στην καρτα με αποτελεσμα αν το αρχειο ειναι μεγαλο και δεν υπαρχει χωρος στο κινητο να μην μπορεις να το λαβεις.Δεν υπαρχει ρυθμιση για να πηγαινουν απευθειας στην καρτα? 2.Για την αναφορα μηνυματων οριστικοποιηθηκε οτι δεν υπαρχει default επιλογη??? 3.Επισιμο site με καινουρια firmware δεν υπαρχει?
×
×
  • Create New...