Jump to content

pavlox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pavlox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς τα πρώτα δυο σημάδια προβλημάτων βγήκαν στην επιφάνεια... το πρώτο οτι εχει μειωθεί αρκετά η διάρκεια της μπαταρίας...( κάνω βεβαία βαριά χρήση) και δεύτερον ενα καφέ σημαδι απάνω δεξια γωνία της οθόνης.. υποπτεύομαι υπερβολική θερμότητα. θα ακολουθήσει φωτό για αυτό Κατα τα άλλα... δεν νομιζω αυτή την στιγμή να υπάρχει άλλο κινέζικο δικαρτο με τα πλεονεκτηματα του !:rolleyes:
  2. Καλησπέρα, Κάτοχος του απίθανου K6000 PRO απο τα presales... ρουταρισμένο ... και μόλις κατέβασα το update...με πηγαίνει στο TWRP... κάποιος καλός Σαμαρείτης... να μου πει βήματα για να κάνω install το update ? Ευχαριστώ εκ τών προτέρων !!!:)
  3. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα, ... και εχω προσέξει πχ όταν καλώ ένα πρόσωπο συγκεκριμένα με cosmote...σε cosmote το κάνει .... και εαν με καλέσει πισω η το καλέσω με την άλλη κάρτα WIND που έχω ... δεν το κάνει. Και βεβαία δεν το ακούει ο άλλος !;)
  4. Το πρώτο αρνητικό για μενα.... σήμερα διαπίστωσα οτι μου έχασε τριών μηνών φωτογραφίες:(:(:(... ούτε με card recovery δεν... όποτε για αυτούς που χρησιμοποιουν και τις δυο sim...στο σύννεφο...
  5. Καλημέρα, εχω 4G και στις δυο sim....Cosmote και Wind, σήμα παντου !:)
  6. Υπολογίζω κανένα 12ωρο... αισιόδοξα :rolleyes: Να πω και κάτι "αρνητικό" επίσης η έλειψη notification Led...
  7. Καλησπέρα, Το αγόρασα απο το presale της Gearbest... είναι ο αντικαταστάτης του LeTV X500... μου... το οποίο παρόλο που ήταν γρήγορο κλπ... έπασχε απο μπαταρία έκανε συνεχώς reset ζεσταινόταν υπερβολικά και δεν μου άφησε καλή εντύπωση. Το Oukitel λοιπόν τά σπάει ! Φορτίζει σφαίρα, κρατάει άνετα μιάμιση μέρα με :!: συνεχή:!: χρήση 4G, WiFi, browsing Και YouTube, κανένα πρόβλημα με Ram... και γραφικά και ούτε ένα reset, και οι δύο sim 4G υποδειγματικά, το GPS και κάμερα μια χαρά, το μόνο που μου έλειψε ήταν το SlowMotion:lol: που είχε το LeTv. Αυτά... στην διάθεση σας για οποία απορία !
×
×
  • Create New...