Jump to content

mikekir82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikekir82

  1. Το PDA έχει πάνω τα Windows Mobile 2003. Για το MSN δεν αναφέρει τίποτα. Υποθέτω πως είναι η βασική έκδοση που βγαίνει με αυτά τα Windows. Δοκίμασα και κάποια καινούργια έκδοση του MSN αλλά πάλι τα ίδια.;)
  2. Θα ήθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουν πάνω σε αυτό το θέμα κάτι. Έδω και 4 μήνες δεν μπορώ να κάνω sign in στο MSN απο το MDA (ίδιο μεQtek s100). Στο παρελθόν έμπαινα κάθε μέρα. Η σύνδεση γινόταν μέσω GPRS και οχι i-mode. Στο internet σερφάρει κανονικά. Το account μου είναι σίγουρα σωστό αφου απο το pc μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Καμιά ιδέα? :blink:
  3. Καλησπέρα! Μηπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανένα μενού για να βλέπω τα themes που έχω μέσα στο κινητό ώστε να τα αλλάζω(ελπίζω η διαδικασία να μην απαιτει τη χρήση PC κάθε φορά..)??? Και κάτι άλλο ..περασα ένα theme απο το PC ,όλα καλά, ύστερα όμως θέλησα να αλλάξω το backround και οποιαδήποτε είκονα και αν έβαζα μου την έβαζε στο φόντο με το κανονικο της μεγεθος (4μικρες για την ακρίβεια) και όχι ζουμαρισμένη όπως έιχα επιλέξει!Οπως δλδ στα win XP που για το φόντο έχει επιλογές "παραμόρφωση",''στο κεντρο'' κλπ Ειναι στα γερμανικα το δικό μου οπότε αν μπορείτε να είστε λιγο περιγραφικοί!Πχ δευτερο μενου τριτη επιλογη..κλπ Thank you!
  4. Γεια χαρά και απο εμένα, Προσπάθησα να περάσω το Leng για να κάνω στο MDA τα γερμανικά ελληνικά.Δυστηχώς αλλάξαν μόνο μερικά μενού αν και η έκδοση δεν είναι demo.Σκέφτομαι καλύτερα να περάσω τα windows απο την αρχή αν φυσικά κατι τέτειο είναι εφικτό!!!Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία?Ειναι ίδια με του Μιο168???
  5. Καλησπέρα παιδιά.Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να σπάσω το leng την paragon ώστε να περάσω ελληνικά στο mda μου???Το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να περάσω την demo version αλλά και πάλι τα περισσότερα menus είναι σε γερμάνικά..
×
×
  • Create New...