Jump to content

northman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    474
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About northman

  • Ημ. Γέννησης 17/12/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

northman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλή μας επιτυχία και καλό Πάσχα σε όλους!!!
  2. Καλή χρονιά guys... Ευτυχισμένο το 2013s!!!
  3. Ο νέος σχεδιασμός είναι αλήθεια ότι ξενίζει όταν τόσα χρόνια δούλευες ένα τελείως διαφορετικό GUI... Αυτό που διάβασα με το lag δεν το πιστεύω γιατί θεωρώ πως μπήκε στο σχεδιασμό lag για την μετάβαση από μενού σε μενού για να γίνει πιο smooth! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, νομίζω πως πήρα νέο τηλέφωνο! Δυστυχώς, αν και κάποιοι developers είχαν είχαν εγκαίρως της beta versions, η οπτική αναβάθμιση των εφαρμογών τους δεν έγινε και δεν νομίζω να γίνει... και αυτό ξεχωρίζει τους developers που προσπαθούν για το καλύτερο από εκείνους που έψαχναν το εύκολο κέρδος από την πώληση ενός app...
  4. Δεν ξέρω αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα αλλά από την 1η Ιουλίου έως την 6η είχα ενεργοποιημένο το 4G στο κινητό... Λίγο τα e-mails, λίγο το Facebook, μου "ρούφηξε" περίπου 300MB από το πακέτο δεδομένων μου (Red 1 - 750MB)... Από την 6η μέχρι και σήμερα 10 Ιουλίου το γύρισα σε 3G και συνεχίζει πάλι κανονικά την κατανάλωση των MBs! Προσοχή στην χρήση του 4G και των ρυθμίσεων στην συσκευή σας γιατί τα "καταπίνει" εν ριπή οφθαλμού!!!
  5. Μάλλον χτες το βράδυ έγινε η ενεργοποίηση του 4G για το iPhone 5... Μου ήρθαν νέες ρυθμίσεις φορέα στην συσκευή και μπήκα να τσεκάρω το site της Apple και εμφανίζει και την Vodafone στους παρόχους πλέον: http://www.apple.com/iphone/LTE/ Ακόμα φυσικά δεν είδα σήμα LTE στο κινητό... Αν δεν το δω δεν θα πειστώ...!!!
  6. Απέκτησα το iPad 2 όταν βγήκε το 3, σε χαμηλότερη τιμή και είναι ένα αξιόπιστο και καταπληκτικό tablet...! Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να πάει κάποιος να αγοράσει το ίδιο μόνο και μόνο για λόγους καλύτερης οθόνης ή το μικρότερο για λόγους φορητότητας. Προσωπικά το iPad 2 με υπερκαλύπτει και δεν έδωσα μία περιουσία!
  7. Το κινητό το πήρα κι εγώ από προχτές και γενικά μου αφήνει πολύ καλή εντύπωση! Το πρόβλημα είναι πως για να δουλεύει το ραδιόφωνο θέλει τα δικά του ακουστικά που είναι άθλια... Του iPhone που δοκίμασα δεν ενεργοποιούν τον δέκτη...! Γνωρίζει κάποιος τι τύπου jack είναι συμβατά με την συσκευή;
  8. Καθημερινές ιστορίες διαφημιστικής παραπληροφόρησης... Όποιους πείσουν να αγοράσουν συσκευές 4G θα είναι τα μεγαλύτερα κορόϊδα...! Εκτός από το Σύνταγμα και τον Λευκό Πύργο αλλού δεν πρόκειται να το βρούμε...!
  9. Μπράβο σε όλους όσοι εργάστηκαν πάνω στο project... Καταπληκτική δουλειά!
  10. Φοβερό τηλέφωνο... Αξέχαστες εποχές... Το είχα αποκτήσει μετά από σύνδεση και ήταν το 3ο μου κινητό μετά το Motorola d520 και Ericsson T10... Ήταν διαστημικό για την εποχή του... Μετά βέβαια του αγόρασα και διάφανο κάλυμμα (original) και το χρησιμοποιούσα και ως φακό...! Αντικαταστάτης του ήταν το "πολύ" 6310i...!
  11. Μεγάλη πατάτα τα Windows 8... Ο μέσος χρήστης που θα αγοράσει νέο PC και θα τα έχει προεγκατεστημένα ήδη θα νομίζει πως του κάνουν πλάκα... Φανταστείτε έναν δημόσιο υπάλληλο να προσπαθήσει να δουλέψει στα 8... Αυτοί ακόμα δεν μάθανε τα XP!!! Χωρίς πλάκα όμως δεν τα βρίσκω εύχρηστα!
  12. Είμαι υπέρ για ένα λόγο μόνο... Πρόσφατα παρακολούθησα μια ομιλία ενός επιφανούς καθηγητή πανεπιστημίου του εξωτερικού. Το θέμα της ομιλίας ήταν η κοινωνία της πληροφορίας και οι προεκτάσεις αυτής! Ο καθηγητής ανέφερε το εξής που θα το βλέπετε κι εσείς μάλλον. Οι μεγαλύτερες γενιές είναι μετανάστες στην εποχή της τεχνολογίας. Ακόμα κι εγώ που είμαι 27 σήμερα, κινητό πήρα στο γυμνάσιο και υπολογιστή στο λύκειο. Η επόμενη γενιά όμως έχει γεννηθεί μέσα σε όλα αυτά τα προϊόντα τεχνολογίας, είναι δηλαδή ιθαγενείς της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανόμενου και του κινητού. Εμείς περάσαμε μια κρίση χρήσης με τα κινητά γιατί ήταν κάτι νέο σε μας. Τα παιδιά που έρχονται το έχουν κάνει κτήμα τους και θα τα επηρεάσει στην ζωή τους. Πάντα βέβαια με την γονική επιμέλεια και την σωστή ενημέρωση. Καλύτερα να μάθεις κάτι στο παιδί σου, παρά να του το απαγορεύεις. Θυμηθήτε τι κάναμε εμείς όταν ήμασταν παιδιά...
  13. Μια από τα ίδια... Το είχε πάρει ο κολλητός μου τότε και το ζαχάρωνα... Αλλά κρατήθηκα και πήρα τον θρύλο 6310i...
×
×
  • Create New...