Jump to content

The Hulk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by The Hulk

  1. Τα laptop του plasio ναι τα φτίαχνει το plaisio.Aπο κάποια κινέζικη εταιρία σίγουρα προμηθεύετε τα boards...
  2. Καλα στα λόγια είναι όλοι μανούλες.Μου την δίνει όταν λένε μεγάλα λόγια πχ. σε 4 ώρες αναβάθμιση,σε 2 ώρες επισκευή και πας και μένεις με το ... laptop στα χέρια.Ας μιλησουμε για το υπερκινητό:lol: μας τώρα και ας αφήσουμε τα χάλια τους.
  3. Καλημέρα,ενα λεπτο ρε παιδιά.Ποσο θέλετε να σας χρεώνει για ένα Format?? 10 euro είναι καλά?Όσο για τα desktop pc δεν βρίσκω λόγο να μην είναι καλά.Επωνυμα parts χρησιμοποιούν,γιατί να μην είναι σωστά τα pc, για τα laptop κρατάω μια επιφύλαξη, γιατι σασί και board είναι δικά τους.Άρα σίγουρα η ποιότητα δεν είναι εφάμυλη με κάποιο επώνυμο, το καταλαβαίνεις απο την αφή,σου δίνει την αίσθηση του ψεύτικου.
  4. εμμμ ίσως γιατί ήσουν στο Πλαίσιο!Και τα μηχανήματα που πουλάνε έιναι Turbo-x:lol: :lol:
  5. Καλημέρα,εμένα με την 4G μου άλλαζε την ονομασια στους φακέλους και βέβαια μου έσβηνε ότι είχα μεσα,έβαλα 2G και ησύχασα!
  6. Έσπασε η οθόνη σου φίλε μου όπως μας τα λες:( εγγύηση δεν νομίζω να στο καλύψει.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το πας στην αντιπροσωπεία και να σου αλλάξουν μια οθόνη και θα ναι σαν καινούργιο:)
  7. Σωστό είναι,δεν έχει κανένα πρόβλημα.Άσε που είναι και καλύτερα
  8. Καλώς ήρθες.Γίνεται μέσω συγχρονισμού.So Dont worry
  9. Καλημέρα,με τα 2G θα είσαι μια χαρά!Πιστεψε με το χω διαπιστώσει!:p
  10. Δεν μου τα λεει και πολυ καλα η 4g.περναω το dest. succesfuly και παω να το τρέξω και δεν υπάρχει στην sd.τι να πάρω παίδες για να μην έχω αυτα τα προβλήματα?1g i 2g?
  11. καποιός είπε πως του δουλεύει μια χαρα.γι αυτο και πήρα 4αρα.εντωμεταξύ δεν σβήνοντε όλα απο μέσα απο το sd.μονο το destinator...απίστευτο
  12. Έχω 4g sd και 2 φορές μου χει σβηστεί το destinator απο την μνήμη.χωρίς να κάνω τίποτα..το χει πάθει κανείς?
  13. 660 euro το πήρα απο Plaisio.Εαν πας εκει πες τους να σου κάνουν τιμή internet:)
  14. Καλημέρα!Απο χτες το μεσημέρι είμαι και γω κάτοχος του 3600!Ακολούθησα τις οδηγίες σας και το έκανα αναβάθμιση με το επίσημο firm,έβαλα και τα ελληνικά,έβαλα και το destinator 6.Σε λίγο θα δοκιμάσω το 6,1.Μου πε ενας φίλος πως είναι πολύ καλό!Αυτά για αρχή.Ένα ευχάριστω στα παιδιά που μοιράζονται τις γνώσεις τους!
  15. Έχω πάθει την πλάκα μου!ρε παίδες μια ερωτησούλα.παλιά με το p910 με το πο το βαζα στην βάση του μπορούσα να μπώ και internet,χωρίς να χα κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση.με το καμάρι μας δεν τα χω καταφέρει...τι να κοιτάξω??
  16. Και κάτι άλλο γιατί είμαι πολύ συγκινημένος και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ.Έριξα και το backup και όλα καλά, αλλά το κινητό πήγε 1 ώρα μπροστά..κάπου το απενεργοποιείς αυτο αλλα δεν θυμάμαι που
  17. Πραγματικά άλλαξε το κινητό!!Μπράβο τους.Μια απορία έχω...όταν κάνεις κλήση ακούγετε ένα "μπιπ"..απενεργοποιήτε αυτο??
  18. φωτιές μας έβαλες:rolleyes: πάω σπίτι τώρα να το κάνω!
  19. Φίλε πες μας εντυπώσεις!!!!!!!!!!:lol:
  20. Είσαι άπαιχτος!!!!:lol: :rotfl: :rotfl:
  21. Γεια σου και καλορίζικο!Βασικα μας την έχει σπάσει η SE γιατι έχει αργήσει να βγάλει update και να σου πω την αλήθεια κανονικά δεν θα έπρεπε να περιμένουμε να βγεί αναβάθμιση ....θα έπρεπε να ήταν έτοιμο:) Ήρθε που ήρθε καθυστερημένο ήρθε και με προβλήματα
  22. Εάν δεν βγεί firmware που να μας λύσει τα προβλήματα εγώ προσωπικά θα πάω για το N95,αφου βέβαια βγει κανα 2 μήνες και δούμε τι κανει και αυτό..μπορεί να ναι χειρότερο:wacko:
  23. Στην επιλογή "auto" το χω...το είδα χτες και ήθελα να σας το πω να μου πειτε την γνώμη σας,βασικά ανησύχησα μήπως και έχει πρόβλημα.και έχω καταλήξει πως άμα υπάρχουν οι κατάληλες συνθήκες βγάζει ωραιές photo..αμα δεν υπάρχουν βγαίνουν με πολύ θόρυβο.Και το φλας ρε γμτ δεν μπορουσαν να είναι πιο δυνατο?!!σαν του k800...τελοσπάντων τι να κάνουμε:)
×
×
  • Create New...