Jump to content

cghera

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cghera

  1. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Τα μηνυματα μαζί με τι άλλο πιανουν χώρο στη μνήμη; Λαμβάνω νέα SMS και μου λεει το κινητο μνήμη σχεδόν πλήρης και έχω μόλις 45 μέσα στα εισερχόμενα.
  2. ναι έχεις δίκιο... απλά θα πρέπει να έχει ενεργό το wap GPRS κλπ κάποιος για να το κάνει αυτο. Το είχα κάνει κι εγώ παλιότερα και το είχα ξέχάσει οτι γίνεται και με αυτον τον τρόπο.
  3. Αν ξέρεις πως γίνεται πες μου. Εγώ ξέρω μόνο ότι μπορείς να ζητήσεις να εμφανίζει το Operator logo που έχεις ήδη στειλει από τον ΗΥ και αν το απενεργοποιήσεις τότε εμφανίζει το κείμενο του operator (π.χ. Cosmote)
  4. θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Mobimb που βάζει operator logo και να δημιουργήσεις ένα διάφανο gif αρχείο το οποιο θα το βάλεις ως logo. Δεν μπορείς να το κάνεις μέσα από το κινητό.
  5. Εγω δεν θα έλεγα ότι είναι ιδέα σου γιατί μου το έκανε και σε live! συσκευή και σε άλλη. δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις όλη τη μνήμη δυναμικά για παιχνίδια ή εφαρμογές. Π.χ. αν έχεις λίγα ονόματα. Χρησιμοποίησε το MobiMb καλύτερα για να μπορείς να βάζεις εφαρμογές και στο φάκελο παιχνίδια.
  6. Εαν πάρετε ένα καλώδιο για υπολογιστή δεν μπορείτε να σβήσετε από εκεί ό,τι θέλετε αφου το συνδέσετε με την σουιτα της Νοκια;
  7. Προσφατα είχα και εγώ πρόβλημα με MMS και με κλήσεις επίσης. Έστειλα MMS δεν πήγε ποτέ (και το πλήρωσα προφανώς!). Το έστειλα ξανά και πήγε και μετά από 2 μέρες έλαβα αναφορά μη παράδοσης για το 1ο. Επίσης μου έχει τύχει εμένα και σέ άλλον να με καλούν ενώ έχω σήμα και να ακουνε οτι δεν είναι εφικτή η σύνδεση και μετά να λαμβάνω μήνυμα οτι είχα κλήση.
  8. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος φωτισμένος με βοηθήσει; Εχω εταιρική σύνδεση vodafone με κινητό 6230i (οχι της Vodafone) και έχω ενεργοποιήσει MMS & GPRS με τα μηνύματα που μου έστειλαν. Μπήκα στον ιστο και κατέβασα το Google maps για κινητό http://www.google.com/gmm/index.html Η εφαρμογή Java κατέβηκε κανονικά αλλά όταν την ανοίγω μου εμφανίζει μήνυμα "εγγραφείτε στο GPRS πρώτα" Στην αρχή το έβγαζε την ώρα που προσπαθούσε να μου εμφανίσει τους όρους χρήσης τώρα το βγάζει αμέσως μετά. Πήρα την Vodafone (και πλήρωσα και τη εξυπηρέτηση τρομάρα τους) και η κοπελίτσα δεν ήξερε να με βοηθήσει. το Vodafone menu λειτουργεί κανονικά. έχετε καμια ιδέα; Το 6230i τα έχει λίγο μπερδεμένα με αυτές τις ρυθμίσεις και χάνεσαι μέσα στο μενου. Στον ιστό έχει ρυθμίσεις διαμορφωσης αλλά δεν μπορεις να την αλλάξεις και στις ρυθμίσεις έχει ρυθμίσεις για τα MMS και το GPRS χωριστά
  9. Δεν μπορεις να εγκαταστήσεις παιχνίδια στην MMC. Μπορεις να τα βάλεις μονο με Nokia Suite στην μνήμη του κινητου που δεν είναι και τοσο μεγάλη, και για την ακρίβεια στη Συλλογή όχι στα παιχνίδια.
  10. Επανέρχομαι πάλι για την βοήθειά σας. Νοkia 6230i v.3.62 Τελευταία άρχισε να μου κάνει το εξής κουφό. Σε κανονικό προφιλ ήχων και με ρυθμσμένο συνεχή ήχο όταν με παίρνουν τηλεφωνο χτυπάει με αυξανόμενο! Αλλαξα ήχους γυρισα σε άλλο προφιλ (εξωτ. χώροι) και συνεχίζει να το κάνει. Τελικά το έσβησα και το ξανάναψα και χτύπησε κανονικά σε δοκιμες που έκανα αλλά μετά από κάποιες κλήσεις άρχισε πάλι τα ίδια! Εχετε καμία ιδέα ; Εχω και handsfree (χειρελευθερο!) αλλά δεν κάνει κάποια διαφορά και αν το βγάλω.
  11. Είσαι άψογος... Τελικά ρε παιδιά αυτο το μενου με το κεντρικο κουμπι και τις επιλογές αριστερά μπερδευει έτσι δεν είναι; Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως αλλαξε γιατι εγώ πρώτη φορά την είδα την επιλογή. Σε ευχαριστώ πολύ
  12. ρε παιδια να ρωτήσω κατι; Εχω ενα 6230i με εκδοση λογισμικου 3.62 Ξαφνικά λοιπον σταμάτησε να μου παιζει ο ήχος στα παιχνίδια και στα Nokia και σε όσα εβαλα εγω στη συλλογή των προγραμμάτων Το έσβησα το αναψα έβγαλα μπαταρίες και sim εσβησα 2 παιχνίδια και συνεχίζει να μην παιζει το ρημαδι.:( Οι ήχοι ακουγονται κανονικα δεν το έχω σε αθορυβο, η μουσική και το ραδιοφωνο το ίδιο και σε κάθε παιχνίδι επιλέγω να έχει μουσική. Εχετε καμια ιδέα τι φταιει;
  13. Αυτο νομίζω ότι επαναφέρει το λογοτυπο του φορεα π.χ. Cosmote
  14. Αυτο νομίζω ότι επαναφέρει το λογότυπο του φορεα π.χ Cosmote
×
×
  • Create New...