Jump to content

apmaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

apmaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. isdn με 3 msn. Το ένα το τηλέφωνο θα είναι για fax, το άλλο το απόρρητο θα ζητήσει από τον ΟΤΕ την υπηρεσία μην εμφάνισης αριθμού (αλλά να ξέρει πως εαν κάποιος ζητήσει το τηλ στο 11888 θα του του δώσουν, θα βάλει μια γραμμή adsl και μια γραμμή που περισσεύει για τους πελάτης. Πολύ απλό...Μια αίτηση προς το Κατάστημα του ΟΤΕ στο οποίο ανήκει
  2. 1. Δεν σου ζήτησα να επιλέξει τις υπηρεσίες του ΟΤΕ. Την άποψη μου λέω, με βάση αυτά που γνωρίζω και βλέπω. Εγώ τους συγκρίνω όλους!!! Κανένα έξω από το παιχνίδι φίλε μου!!! Όλοι μέσα για να έχουμε ανταγωνισμό και να ωφελειθεί η τσέπη μας!!! 2. Για την Q telecom μιλάγαμε για κλήσεις προς κινητά, όπου στην Πάτρα προσφέρει τέτοιου είδους κλήσεις. Δεν μιλήσαμε για αστικές. 3. Η εμφάνιση του αριθμού είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 15% των συνδρομητών που φεύγουν από εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας και γυρίζουν στον ΟΤΕ θέτουν ως επιχείρημα την αναγνώριση κλήσης. 4. Ναι για κλήσεις κάτω από 30 δευ. συμφέρει. Για κλήσεις μεταξύ των 30 και 60 δευτερολέπτων ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ???? Α. Εγώ δεν είδα φοβερή μείωση του λογαριασμού μου. Ούτε κάν αισθητή. Είδα αντίθετα στην αρχή που τη χρησιμοποίησα άσχημη ποιότητα επικοινωνίας (ιδιαίτερα στις υπεραστικές και στις κλήσεις προς κινητά. Στις αστικές από τότε που παρέχει τη δυνατότητα δεν έχω κάποιο πρόβλημα). ps. Εαν έχεις λόγους να διαφημίζεις την TP στο forum το δέχομαι, αλλά θέλω να το λες σε κάθε Post που γράφεις. Θα είμαι πιο δίκαιο πιστεύω. Εαν είσαι επαγγελματίας και σε ενδιαφέρει η ΤP να έχει καλή εικόνα όλα τα παραπάνω που σου είπα πες τα στους ανωτέρους σου. Και κάτι άλλο.... σαν δυσαρεστημένος πελάτης της TP κάποιος θα έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο από την εταιρεία και να με ρωτήσει τους λόγους. Δεν το έκανε κανένας, με άλλα λόγια, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει γιατί έφυγα και ποιοι ήταν οι λόγοι! ΓΙΑΤΙ?
  3. 1ον: Δεν με απασχολεί πως λέγεται η εταιρεία! Δεν είμαι κολλημένος με τη μπάλα!! Άρα και ο ΟΤΕ είναι συγκρίσιμος! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??? 2ον: Δεν είναι η μοναδική. Δες στο site της ΝetOne (http://www.netone.gr) και της Q telecom (http://www.qtelecom.gr), όπου μετά τα 30 δευτερόλεπτα χρεώνουν ανά δευτερόλεπτο. 3ον: Το ίδιο πράγμα λέμε. Οι περισσότερες κλήσεις προς κινητά είναι κάτω από το λεπτό. Άρα σε συμφέρει μια εταιρεία που σε χρεώνει ανά δευτερόλεπτο και όχι ΑΝΑ 30 δευτερόλεπτα. Και σου επαναλαμβάνω ότι έστω και το 80% των κλήσεων σου να είναι κάτω από τα 30 δευτ. τότε το ώφελος γι΄ αυτές τις κλήσεις θα είναι 12%! (0,0895€ στον ΟΤΕ με 0,080 στη ΤP) και για το άλλο 20% των κλήσεών σου μέσο όρο θα χάνεις 22%! Επίσης φίλε ΤelePS μην ξεχνάς ότι δεν έχω στην TP την εμφάνιση καλούντως αριθμού (για να την βάλω υπάρχει extra χρέωση 0,010€ ανά λεπτό, άρα η τιμή πάει 0,169€) 4ον: Δεν μπορώ να το φανταστώ...και το excel μου, με επιβεβαιώνει όπως σου εξηγώ παραπάνω!!! 5ον: Να μην αναφέρω τον τρόπο χρέωσης της Telepassport στις αστικές κλήσεις (ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ!!!). Ούτε να πω για τα έξοδα αποστολής λογαριασμού που χωρίς καμία ενημέρωση τα είδα στο λογαριασμό μου και ήταν ο λόγος που αποχώρησα από την εταιρεία!
  4. * Σε συγκεκριμένες κατηγορίες τηλεφωνικών κλήσεων ο συνδρομητής θα πληρώνει μια ενιαία τιμή και θα μιλάει απεριόριστα. Flat rate τιμές και από τον ΟΤΕ??? Για να δούμε!!!!
  5. Χρέωση ΑΝΑ 30 δευτερόλεπτα telePS!!! όχι ελάχιστη χρέωση 30 και μετά ανα δευτερόλεπτο. Για κοίτα το τιμοκατάλογο... http://www.telepassport.gr/timokatalogos.pdf Δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο... Ακόμα και στον ΟΤΕ που έχει 0,179€ είναι φθηνότερο αν το καλοσκεφτείς. Αν μιλήσω 31 δευτερόλεπτα στην Telepassport θα χρεωθώ 60(0,159€) ενώ στον ΟΤΕ 0,92€. (42% διαφορά!!) Θα κερδίζω ΣΙΓΟΥΡΑ με την telepassport μόνο όταν οι κλήσεις μου είναι πάνω από 5 λεπτά. Ετσί δεν είναι!!
  6. Πήρα πριν από λίγο στην Telepassport (13899) και με ενημέρωσαν ότι έχει βγει εδώ και λίγες μέρες ένα οικονομικό πρόγραμμα (flat rate) στο οποίο οι αστικές και υπεραστικές κλήσεις χρεώνονται με 0,097€ ΑΝΑ κλήση. (Όπως η Altec 0,098 € και η Teledome 0,099€). Για τις χρεώσεις στα κινητά μου είπαν ότι ισχύει ο βασικός τιμοκατάλογος (0,159€ σε Cosmote Vodafone με χρέωση ΑΝΑ 30 δευτερόλεπτα:X ). Πάντως μου είπαν ότι μπορώ να έχω το πρόγραμμα και με επιλογή φορέα, όχι μόνο με Προεπιλογή όπως η Altec και η Teledome. :)
  7. Νέο πρόγραμμα Altec Κινητή 100 Το νέο πρόγραμμα Altec Κινητή 100 σας προσφέρει 100 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα προς κινητά τηλέφωνα όλων των Εθνικών Δικτύων, COSMOTE, TIM, VODAFONE & Q-TELECOM. Με μόνο €14,28 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) το μήνα με το πρόγραμμα Altec Κινητή 100 κερδίζετε: 100 λεπτά δωρεάν κλήσεων προς εθνικά κινητά τηλέφωνα Την προνομιακότερη τιμή της αγοράς για κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα μετά το πέρας του δωρεάν χρόνου, 0,1773 €/λεπτό (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) Δωρεάν ενεργοποίηση Προεπιλογής Φορέα Δωρεάν μηνιαίο αναλυτικό λογαριασμό Δυνατότητα παρακολούθησης των χρεώσεων μέσω Internet σε πραγματικό χρόνο 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών, 365 ημέρες το χρόνο http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=183 PS. Χρέωση στα κινητά ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ!!!:mad:
  8. Χρύσα νομίζω ότι κάνεις λάθος. Ο δωρεάν Χρόνος ομιλίας στις ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ είναι 60Ε για τις αστικές κλήσεις από την αρχή. Οπότε καλό θα ήταν όταν τα χώνουμε να υπάρχει πραγματικά λόγος και όχι εικασίες. Θα συμφωνήσω με το φίλο που έγραψε ότι μόνο στις υπεραστικές σε συμφέρει να κάνεις τις κλήσεις από εναλλακτικό. Ακόμα και στα κινητά εγώ, που είχα ΠΦ με 2 εταιρείες παλιότερα, διαπίστωσα ότι είναι πολύ πιο ακριβά λόγο του τρόπου χρέωσης. Οι περισσότεροι εναλλακτικοί χρεώνουν στα κινητά με ελάχιστη χρέωση τα 60 δευτερόλεπτα και μετά ανα δευτερόλεπτο, ενώ ο ΟΤΕ έχει ελάχιστη χρέωση τα 30δευ. και μετά ανα δευτερόλεπτο. Κάθισα και μέτρησα όλες μου τις κλησεις προς κινητά και είδα ότι λίγες ξεπερνούσαν το λεπτό (περίπου 30%). Και για αυτές που το ξεπερνούσαν η διαφορά με τον ΟΤΕ είναι περίπου 5%. Άρα έχανα. Εγώ θέλω μια εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας που να προσφέρει καλές τιμές σε κινητά (ας είναι 20% φθηνότερα από τον ΟΤΕ ρε παιδί μου). Υπάρχει κάποια που να μου το προσφέρει αυτό?
  9. Ότι έχει σχέση με υπηρεσίες που παρέχονται για τις εισερχόμενες κλήσεις τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Ότι έχει σχέση με τις εξερχόμενες, τότε ενδεχομένως να έχεις. (π.χ. εαν έχεις την υπηρεσία του αυτόματου τηλεφωνητή τότε δεν έχεις πρόβλημα γιατί πρόκειται για εισερχόμενη κλήση. Εαν έχει ζητήσει φραγή τότε έχεις πρόβλήμα γιατί η ΠΦ σπάει τη φραγή σε μερικές εταιρείες. ) Τώρα όσον αφορά την Άμεση κλήση μάλλον έχεις πρόβλημα γιατί είναι εξερχόμενη κλήση που κάνει αυτόματα το τηλέφωνο ΑΦΌΤΟΥ περάσουν 5 δευτερόλπτα από όταν κάποιος απλά σηκώσει το ακουστικό. Για αυτή την υπηρεσία χρεώνεσαι από τον ΟΤΕ το ξέρεις ελπίζω????
  10. Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός λεώ. Εγώ το συγκεκριμένο το θεωρώ ότι με υποτιμάει και ότι δεν είναι ξεκάθαρο. Δηλαδή δεν κατάλαβα με χρεώνει ανά λεπτό στις αστικές??? Για τρελλούς ψάχνουν ή για άσχετους. ΝΑΙ όμως έαν κάνω διεθνείς κλήσεις είναι τζάμπα. Αλλά πρέπει να κάνω ΜΟΝΟ διεθνείς και καμία αστική!!! Sorry αλλά το προγραμμα απευθύνεται σε λίγους. Πολύ λίγους. Αυτό εννοώ με τη λέξη απάτη και τίποτε άλλο. Στα κινητά είναι άλλο το πράγμα, γιατί για όλες τις κλήσεις (σε σταθερά και κινητά Ελληνικά) ισχύει ο δωρεάν χρόνος ομιλίας. Και για ενημέρωση έχει ελάχιστη χρέωση τα 30 sec. Και όχι χρέωση ανά λεπτό.
  11. Εαν κάποιος ψάξει καλύτερα το πρόγραμμα θα διαπιστώσει μερικά πραγματάκια που χρήζουν εξέτασης. Εγώ για παράδειγμα δεν κάνω διεθνείς κλήσεις και κάνω λίγες εως καθόλου υπεραστικές. Άρα το συγκεκριμένο οικονομικό πρόγραμμα δεν με συμφέρει καθόλου γιατί χρεώνει τις αστικές κλήσεις ανα λεπτό. Δεν κάθομαι καλύτερα στον ΟΤΕ που με χρεώνουν ανά δευτερόλεπτο. Δεν λέω όμως το 0,098€ που πρόσφέρει στο πρόγραμμα Altec Σταθερή Διαρκείας είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Επιπλέον λέγοντας 600 λεπτά εννοεί τα 600 πρώτα λεπτά. Σωστά? Και εαν αυτά τα λεπτά είναι μόνο οι αστικές μου κλήσεις και φάω όλο το χρόνο? Από την άλλη μπορείς να μην βάλεις προεπιλογή. Αλλά είναι κανείς σίγουρος ότι κάθε μήνα θα κάνει 600 λεπτά υπεραστικές ή διεθνείς κλήσεις? Και τον Αύγουστο που θα είμαι για μπάνια θα πληρώσω πάλι 14€ χωρίς να τα μιλήσω??? Τα προγραμματα με τον προπληρωμένο χρόνο δεν μου κάθονται καλά. Απάτη μου φαίνονται όλα. (ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες του καθενός μας παιδιά).
  12. Όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι βλέπουν το τηλέφωνω (είτε είναι ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΟ είτε ΟΧΙ) και δρομολογούν την κλήση με βάση το τι τους στέλενται από το κέντρο του ΟΤΕ. Δηλαδή εαν ο πελάτης έχει απόκρυψη τότε ΔΕΝ τη χάνει.
×
×
  • Create New...