Jump to content

andreas1991

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

andreas1991's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλυ επιτυχια σε ολους παιδια. Αντε και με ενα G4 για να παει καλητερα το καλοκαιρακι.
  2. Καλή μας τύχη. Μπας και κάνουμε Χριστούγεννα έστω και αργά !
  3. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Έβαλα τελικά την JJR9 με το repartition. Απλά έχω βάλει το load monitor στο κινητό και μου λέει ότι βρίσκεται στο 9-10-11-12 συνέχεια (δηλαδή σκίζεται το τηλεφωνάκι) Είναι λογικό αυτό η πρέπει να κάνω κάτι?
  4. Thanks φίλε μου. Κάτι τελευταίο τώρα και τέλος ελπίζω. χεχε Είπες για (Απο εδω και περα τα υπολοιπα δεν ειναι ρομς αλλα addons (προσθετα).) Αυτά αν τα θέλω πως τα βάζω? Λέω να κάνω τελικά το repartition. Επίσης λέει κάτι για ένα άλλο Clockworks Recovery ειδικά για το Blade. Πρέπει να βάλω αυτό η το απλό που έχω κάνει την ίδια δουλειά?
  5. Ok κατάλαβα την διαδικασία πιστεύω. Για αρχή λέω να βάλω την JJ r9 που είδα σε κάτι poles ότι είναι αυτή που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Έχω μια απορία ακόμα όμως. Μπορώ να κάνω backup τα προγράμματά μου για να τα βάλω πάλι στην καινούρια? Και αν ναι πως? Είμαι root και σήμερα έβαλα το titanium backup το pro αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα καθόλου. Και για το τέλος... :P έχεις μήπως κάποιο link για να την κατεβάσω? Βρήκα ένα αλλά έχει 6 διαφορετικά jjr9. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. :)
  6. Να σαι καλά για την βοήθεια. Έχω κάνει την διαδικασία για τα 512 ram οπότε έχω χρησιμοποιήσει το Clockworks Recovery. Πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία ή είμαι οκ ? Εσύ τι rom μου προτείνεις να βάλω? Έτσι για να έχω μια άποψη παραπάνω.
  7. Επειδή δεν ξέρω που να ψάξω για να βρώ την διαδικασία μήπως έχεις κανένα πρόχειρο link να μου δώσεις πώς βάζω τις rom? Φυσικά δεν θέλω να σε βάλω να ψάχνεις απλά αμα έχεις τίποτα κατατοπιστικό θα με βοηθούσες πάρα πολύ. Α και δεν ξέρω τι είναι αυτό το (hw_ui addon). :P
  8. Δεν έχω ψαχτεί πολύ με αυτό το θέμα και είδα ότι βγαίνει το official update στο τέλος Μαρτίου και δεν ξέρω τι να κάνω. Εσύ μου προτείνεις custom rom? Και αν ναι ποία?
  9. Έχω αγοράσει εδώ και κανένα μήνα το blade και όταν ανοίγω κάποιες εφαρμογές μου κολλάει (freezarei). (π.χ. angry birds) Όταν κολλάει δεν δουλεύει κανένα πλήκτρο. Μετά από λίγο πατάω παρατεταμένα το home button μου βγάζει τα apps , μπαίνω στο advanced task killer , κλείνω την app και το τηλ. σαν να ξεκολλάει τελικά σιγά σιγά. Α πρέπει να πω ότι τρώει κολλήματα συνέχεια όταν μπαίνω στην συλλογή σαν να μου καταναλώνει όλη την ram μου. Τι μπορώ να του κάνω? Έχετε κάποια ιδέα? Πρέπει να πω ότι έχω κάνει την διαδικασία για τα 512 ram , έχω stock rom , και δεν έχω την απόδειξη αγοράς Βοηθήστε γιατί θα τρελαθώ καμιά ώρα με αυτό το θέμα. :)
  10. Όταν κολλάει δεν δουλεύει κανένα πλήκτρο. Μετά από λίγο πατάω παρατεταμένα το home button και μου βγάζει τα apps και το τηλ. ξεκολλάει τελικά. Α πρέπει να πω ότι μου κολλάει και συνέχεια όταν μπαίνω στην συλλογή.
  11. Έχω αγοράσει εδώ και κανένα μήνα το blade και όταν ανοίγω κάποιες εφαρμογές μου κολλάει και χρειάζεται reboot. (π.χ. angry birds) Τι μπορώ να του κάνω? Έχετε κάποια ιδέα? Πρέπει να πω ότι έχω κάνει την διαδικασία για τα 512 ram , και δεν έχω την απόδειξη αγοράς.
×
×
  • Create New...