Jump to content

GTXTC

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GTXTC

  1. Ρε παιδιά από χτές έχω μπεί στο τρυπάκι να πάρω ένα backup του κινητού και να του περάσω το τελευταίο firmware αφού ακόμα έχω αυτό που είχε μέσα από την αρχή. Απεγκατέστησα λοιπόν την παλιά έκδοση του PCsuite που είχα στο pc και ότι άλλο Sony Ericsson, έκανα και ένα καθάρισμα στη registry και βάζω το τελευταίο version από το site της eriscsson. Συνδέω το κινητό, το βρίσκει κάνει install drivers κανονικά όλα, αλλά το pc suite δε λέει να το δεί με τίποτα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα, έχω ψάξει αρκετά και το μόνο που βρίσκω είναι κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα κανένας δε δίνει λύση. Καμιά ιδέα???
  2. Ευχαριστώ παιδιά, δεν ήξερα οτι μπορείς να κάνεις full backup νόμιζα οτι μπορείς να κάνεις μόνο το adress book.
  3. Ψιλοχαζή ερώτηση μάλλον. Όταν περάσεις καινούριο software οι ρυθμίσεις για MMS, internet κτλ. χάνονται. Αν έχεις σημειώσει τα στοιχεία του κάθε account και τα περάσεις μετά manually δουλεύουν?? ή κάθε φορά που βάζουμε καινούριο firmware πρέπει να μας στέλνουν τα μηνύματα ντε και καλά. Ρωτάω γιατί μέχρι να καταλάβουν στη Vodafone ότι θέλω να μου στείλουν τις ρυθμίσεις για το vodafone web και όχι για το wap έπρεπε να μου στείλουν πρώτα 3 φορές τις ρυθμίσεις για το wap :lol::lol: (δεν κάνω πλάκα...μιλάμε και στις 3 αποτυχημένες προσπάθειες τους έλεγα δεν θέλω ρυθμίσεις για wap θέλω για web! ναι, ναι όλα οκ το κλείνεις και σου σκάνε οι ρυθμίσεις για wap :lol::lol::lol:)
  4. Εμένα σίγουρα δε κάνει θόρυβο. Δε μας είπες τον θόρυβο τον κάνει πάντα ή έγινε μια φορά? Το ξανατσέκαρες? Αν έχει γίνει μόνιμο θα το πήγαινα SE και θα ζητούσα αντικατάσταση.
  5. Η κούραση δεν είναι παρατυπία, απλά στο γνωστοποίησα μπας και αλλάξει κάτι :lol:
  6. Έχεις γίνει πιο κουραστικός από αυτούς που ρωτάνε συνέχεια τα ίδια :wacko:
  7. Το έχει και στο site της ericsson.
  8. Κοίτα το σκέφτηκα αυτό που λες αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει, πάντα όταν έβγαζα τα μέχρι τώρα κινητά μου από το φορτιστή στο 100% ήταν. Έχεις δίκιο, είναι ψυχολογικό κατάλοιπο από το παρελθόν :lol::lol: Μιλάω για την πρώτη φόρτιση έτσι δε το αφήνω δεκάωρα κάθε φορά :lol::lol: Το 3G είναι το πρώτο πράγμα που απενεργοποίησα :D Και την οθόνη την έχω στο 60% παρ'ολα αυτά χωρίς να παίζω πλέον με wi-fi κτλ μόνο με κανονική χρήση εμένα η μπαταρία δε μου βγάζει πάνω από 1,5-2 μέρες :(
  9. Ρε παίδες, το βάζω το βράδυ να φορτίσει (εδώ να πω οτι το φορτίζω σωστά - μόνο όταν αδειάσει η μπαταρία του από την πρώτη μέρα, αφού προηγήθηκε και 10ωρη+ φόρτιση για να το ανοίξω την πρώτη φορά) και το πρωί το βλέπω να έχει φορτίσει από 97% μέχρι 99% ποτέ 100%!!! Τί παίζει το κάνει και σε άλλους?? Να πάω service για καινούρια μπαταρία?
  10. Πρωτού πετάξεις την εξυπνάδα για το search δε διαβάζεις καλύτερα την ερώτηση?? Δε ζήτησα ρυθμίσεις για email και να κάνω send and receive μόνος μου, είπα πως γίνεται να δουλεύει το κινητό σαν Blackberry ;)
  11. Παιδιά τη βάση του αυτοκινήτου εγώ την πήρα από εδώ Βέβαια μαζί με τα μεταφορικά πήγε μια 45αρα, αλλά σε 2 μέρες την έχεις σπίτι σου :D Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ. Συγγνώμη αν έχει ξανατεθεί αλλά ενώ στην αρχή το παρακολουθούσα το thread είναι πλέον αδύνατο να βρείς κάτι ανάμεσα σε τόσες σελίδες. Με Vodafone μπορείς να έχεις e-mail στο κινητό σαν Blackberry??? Και αν ναι, τί πρέπει να κάνω??? Στο τηλέφωνο που έχει η κάρτα της SE πήρα και οι τύποι ήταν άσχετοι, μου λέγαν οτι δεν ξέρουν αν το υποστηρίζει η Vodafone. Δηλαδή σε τί ακριβώς θα με βοηθούσαν αυτοί όταν η κάρτα λέει πάνω βοήθεια για να κάνετε setup το email, και ο τύπος μου λέει πρέπει να μιλήσετε με τη Voda... Με τη Vodafone μίλησα και πάλι μπορώ να πω οτι δεν έβγαλα ιδιαίτερη άκρη. Γενικά πρέπει να παίζει κάπου ανοιχτό pc και να προωθεί τα emails????
  12. Ρε παιδιά από Vodafone που το πήρατε το P1 γιατί σήμερα πήρα στο κατάστημα στη Στουρνάρα και μου είπαν οτι το κινητό δε το έχουν φέρει καν και ούτε μπορεί να δεί πότε θα το φέρουν???
  13. For the Record Το Terminator 2 Extreme Edition είναι 2 DVDs άρα χλωμό να μπέρδεψες την πλευρά του DVD, μάλλον δε το είδες ποτέ ;) Το ένα περιέχει την HD έκδοση η οποία προστατεύεται με DRM και για να τη δείς στην Ελλάδα πρέπει να ψάξεις να βρείς proxy και τα σχετικά (δε θα σου ανοίξω και τα μάτια :D ) και το άλλο είναι απλό DVD απο το HD master. Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε και με ποιόν μιλάμε!
  14. Φίλε μου απλά να σχολιάσω οτι απο τα 2 τελευταία σου Post φαίνεται τελικά πόσο άσχετος είσαι με το άθλημα που λέγεται τεχνολογία (θα μου πεις τα 2 τελευταία περίμενες για να το καταλάβεις). iRiver: το ξέρουν πλέον και οι πέτρες οτι είναι τα καλύτερα portable players (μακράν καλύτερα απο τα apple) Denon: Μας είπες "Αν και η Denon δεν ηταν ποτε εταιρεια με εμφαση στην εικονα" :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D Εσύ λοιπόν πάρε DVD player για το σπίτι σου Philips, άλλωστε τί ξέρει η denon απο εικόνα ε???? Καλά όσον αφορά αυτά που είπες για τα προϊόντα του pc που νομίζεις οτι φτιάχνονται μερικώς μόνο στην Κίνα, κρίμα ρε γμωτο να μη μπορείς να το αποφύγεις αυτο ε? PS. παω σπίτι να τσεκάρω τις λάμπες, ρε λες να είναι made in china?? και κάηκε μια προχτές, θα βάλω Γερμανική μη το συζητάς.
  15. Και γω είδα το Post σου και λέω θα πει κανένα made in Japan να μας ψαρώσει αλλά τελικα μας είπες το Hungary Και μας έσβησες. Καλά τώρα μιλάς σοβαρά??? Πιστεύεις οτι δεν έχεις made in china πράγματα στο σπίτι σου ή θες να μας πείσεις οτι τα έχεις τσεκάρει όλα?
  16. Το γεγονός οτι δεν κυκλοφορεί ακόμα στην Ελληνική αγορά δε σημαίνει οτι δεν κυκλοφορεί γενικότερα!!! Η τηλεόραση κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό στο εξωτερικό και αν είχες δεί κανένα απο τα ξένα φόρα που λες οτι εμπιστεύεσαι μάλιστα περισσότερο απο τα Ελληνικά θα είχες δει οτι η τηλεόραση ΔΕΝ έχει προβλήματα σε αντίθεση με τη philips που τα έχουμε πει. Να σου ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο που απο κάποιο Post σου (βαρίεμαι να ψάχνω για να το κάνω quote) φαίνεται οτι μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά, ακόμα και αν δυο τηλεοράσεις φοράνε το ίδιο panel δε σημαίνει οτι έχουν την ίδια εικόνα, το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί απο τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά που έχει πάνω η τηλεόραση.
  17. Μπα απλά σήμερα δεν έκανε κοπάνα είναι ακόμα στο σχολείο :D :D ;)
  18. Ρε άνθρωπε καταρχήν μη μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Σου είπα οτι δεν αποκλείεται η Philips να έχει καλύτερη εικόνα, το είπα μόνο υποθετικά γιατί δε τις έχω δει δίπλα δίπλα, δεν είπα οτι έχει καλύτερη εικόνα η Philips ούτε έχω κανένα σημάδι για να το πω αύτο ίσα ίσα και οι 2 μια χαρά παίζουν (για LCD μη παίρνουν και τα μυαλά σου αέρα). Το ίδιο πιθανό είναι η Amoi να έχει καλύτερη εικόνα τελικά. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι οτι είναι πολύ πιθανό να παίζουν πολύ παρόμοια (οχι το ιδιο γιατί έτοιμος είσαι) οι 2 τηλεοράσεις με μοναδική διαφορά την τιμή. Και όταν λέμε διαφορά δε μιλάμε για 200-300 ευρώ μιλάμε για έναν καλό προβολέα για να καταλαβαίνουμε και τι λέμε. Αν λοιπόν η Amoi βγει πατάτα τουλάχιστον θα έχεις τον προβολέα ;) Αν βγει η Philips πατάτα, που βγήκε, άσχετα αν εσυ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα, τότε ξέρεις που θα μπει ;) Το γεγονός οτι η Amoi αυτή τη στιγμή κλειδώνει απροβλημάτιστα στα 1080p πράγμα που η philips δεν κάνει το αφήνω στην άκρη.
  19. Ωραίος! Εξετάζεις την ποιότητα εικόνας αλλά έχεις δει τη μια απ'τις δυο :D :D Απ'τη δεύτερη ξέρεις τ'ονομα ε??? Συμμετέχω πλέον στη συζήτηση καθαρά για το χαβαλέ μιάς και είναι σα να μιλάμε σε τοίχο. Σου λένε πράγματα, ακούς επιχειρήματα, εσυ δεν απαντάς ποτε σε αυτά που λένε οι άλλοι παρα λες τα δικά σου. Οτι δηλαδή η philips είναι κορυφαία επειδή είναι η philips και η Amoi μαπα επειδή είναι κινέζικη, λες και όλες οι άλλες είναι made in japan :D :lol: Δε μίλησα εγω για περιοδικά μας λες, εκτός απο οταν πρότεινα ο αντιπρόσωπος της Amoi να φωνάξει τα περιοδικά και να κάνει συγκριτικό :D :D :D Ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Σε ποια χώρα έχεις δει ποτέ να γίνεται κάτι τέτοιο για να γίνει και δω????
  20. Τελικά θες να μας τρελάνεις μου φαίνεται. Τις φωτογραφίες πού τις είδες? στο avsite.gr φαντάζομαι άρα ξέρεις οτι το forum οργάνωσε την παρουσίαση για τα μέλη του, άρα τί σχέση έχουν αυτά τα περνπούσατε απ'εξω κτλ.?????? Άσε που αν δείς τις φωτογραφίες είναι τουλάχιστον 13 άτομα σε μια φωτογραφία!!!!! Άρα μάλλον μαλ......... μας λες. Τώρα αυτά τα "ο αντιπρόσωπος να φωνάξει τα περιοδικά να κάνει συγκριτικό και τέτοια" :blink: :blink: ΠΟΥ ΖΕΙΣ??? Never never land??? Ασε που ο αντιπρόσωπος ΠΟΤΕ δεν σου είπε οτι η TV είναι καλύτερη απο τη Philips. Εγώ μάλιστα στα προηγούμενα posts μου σου είπα οτι η Philips μπορεί και να είναι καλύτερη δεν τις έχω δει δίπλα δίπλα για να σου πω σίγουρα. Σημασία έχει οτι η μία παίζει στα 1080p απροβλημάτιστα, έχει φοβερή εικόνα και το ένα τρίτο της τιμής της άλλης που δεν παίζει στα 1080p, έχει φοβερή εικόνα και αυτή, βγήκε ομως τόσο πατάτα που την αποσύρανε και αν την είχες αγοράσει σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω (ούτε καν αντικατάσταση) α και έχει και τα τριπλά λεφτά! Πάντως τα άτομα που θα την πάρουν για να λένε οτι έχουν 1080p συνήθως είναι τα ίδια που θα προτιμήσουν να δώσουν τα τριπλά επειδή τη λένε και Philips.
  21. Καλά γράφεις χοντράδες και δε καταλαβαίνεις τι γράφεις μου φαίνεται. Ναι και τα 20τόσα άτομα που είμασταν εκεί ξέραμε τον αντιπρόσωπο γι'αυτό πήγαμε δε θα τη βλέπαμε μόνοι μας θέλαμε κι άλλους για να τη δούμε. Το αν θα κάνουν συγκριτικό τα περιοδικά δε ξέρω πόση σχέση έχει με τον αντιπρόσωπο. Το αν θα γράψουν την αλήθεια φίλε μου έχει πολύ μεγάλη και αν δε το πιστεύεις αυτό ή αν ακόμα ψάχνεις για την αλήθεια στα περιοδικά μάλλον είσαι λίγο αφελής. Μ'αρέσει όμως που είσαι και απόλυτος οτι η Philips έχει καλύτερη εικόνα. Πράγμα το οποίο στο ξαναλέω φίλε δεν αποκλείεται, αλλά δεν τις έχω δει δίπλα δίπλα όταν τις δω θα στο πω με σιγουριά δε θα στο πω επειδή η μια είναι Amoi και η άλλη Philips. Δε φαίνεται να έχεις καταλάβει τη σημασία του 1080p πάντως, μια Tv με τέτοια ανάλυση δε θα την πάρει ο καθένας (θα την πάρουν και άσχετοι αναπόφευκτο είναι) θα την πάρουν κυρίως αυτοί που θέλουν να βλέπουν HD (αυτοί που ήδη το έχουν) και για αυτούς έχει διαφορά αυτή η ανάλυση.
  22. Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος απο το να τις βάλεις δίπλα δίπλα είναι γεγονός. Αλλά ήταν παρουσίαση και όχι συγκριτικό. Αυτά που λες για quality και τέτοια είναι άκυρα τελείως γιατί όπως είπαμε δεν την έχεις δει. Τονίζω οτι δε σου είπα έγω τουλάχιστον οτι έχει την καλύτερη εικόνα που έχεις δει στη ζωή σου. Αλλά μη μου πείς οτι και να αξίζει θα τη δείς σε κανένα περιοδικό best quality (πολλά τα συμφέροντα). Επιπλέον το οτι μιλάς με άτομα που ήταν στην παρουσίαση δε πάει να πει οτι θα σου πούνε οτι η Amoi ντε και καλά σκίζει γιατί κανένας δεν έχει τέτοιο συμφέρον, απλοί καταναλωτές είμαστε που πήγαμε και είδαμε, δεν έχουμε κανένα συμφέρον να σου πούμε το ένα ή το άλλο.
  23. Πώς μιλάς εσύ ρε φίλε που δεν την έχεις δει καν και έχεις και άποψη? Σίγα τα γλέντια ρε large τύπε που θα πάρεις μια μόνο και μόνα για να μας την πείς. For the record η Amoi δεν έπαιξε μόνο 1080p στην παρουσίαση.
  24. Οκ πες οτι κάνω λάθος για τα panels (δεν είμαι σίγουρος) αλλά δε μου απάντησες για το 1080i και 1080p. Εγώ όχι δε τις έβαλα δίπλα δίπλα αλλά ούτε και συ οπότε μη μας λες οτι είναι καλύτερη η Philips, επειδή είναι philips άσε που απ'οτι φαίνεται μόνο έσυ την έχεις σε τόση υπόληψη την εν λόγω εταιρία (και το hitech sorry).
  25. Το οτι παίζει δηλαδή το HD σε progressive και οχι interlaced δεν έχει διαφορά στην ποιότητα της εικόνας? Το θέμα ομως είναι οτι κάνει κάτι το οποίο δεν κάνει η φοβερή και τρομερή Philips η οποία να σημειώσω οτι δε φτιάχνει μόνη της τα pannles των LCD της, μιας και ειπώθηκε κάτι για R&D πριν.
×
×
  • Create New...