Jump to content

DnAn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DnAn

  1. οπως λεει και ο τιτλους του topic, εχει κανει invitations γ'αυτα τα sites; υσ: αν ναι να μου στειλει πμ;)
  2. μπορει καποιος να μου στειλει inviation για bitmetv.org κ tvtorrents.com; με το torrentleech τι γινεται;(χαμενος πηγε ο inviation code, φτουρε γαμωτο...:p ) :happy: υσ: εκανα post στο topic iniviations χθες, αλλα κανεις δεν απαντησε και επειδη χρειαζεται να εχω κατεβασει καποιες σειρες μεσα σε 5μερες, γι'αυτο εκανα και εδω αυτο το post;)
  3. το ιδιο preview σε καλυτερη ποιοτητα(το βρηκα σε ενα rapidshare links site κλτ, αλλα δε θυμαμαι ποιο:P) θα το ανεβασω το πρωι, γιατι τωρα με την upload ταχυτητα που εχω περνει καμια ωρα...
  4. Ένα θα πώ....Nu metal is my life....τρελένομαι...για όσους θέλουν να μάθουν πληροφορίες για τη nu metal πηγαίντε στο: http://en.wikipedia.org/wiki/Nu_metal όπου και θα μάθετε πως βγήκε τ'όνμα της.;)
  5. Εγώ πάντως είχα απο τα καλοκαιρί πάρει το πακέτο conn-x 384k και ήμουν μια χαρά..! Όμως την έβγαλα γιατί θα βάλω του ΟΤΕ την προσφορά πο είναι στο conn-x...το ondsl kit είναι της otenet η οποία είναι θυγατρική εταιρία του OTE! Γι'αυτό μην κατηγορήτε τον ΟΤΕ! Αυτο που θα βάλω είανι το ίδιο 384k, αλλά δε θα πληρώσω ούτε ενεργοποιήση και είναι μειωμένες οι τιμές κυρίως της συνδεσης ADSl(ισή τίμη!) το πάγιο όμως της ADSL είναι μειωμένο μόνο κατά ένα ευρό!:P .....;)
  6. Όντως, αν και στην ιστοσελίδα του msn plus ο πραγραμματιστής του λέει πως στις αρχές εώς τα μέσα φεβρουαρίου θα βγάλει για το WLM...:)
  7. Τι είναι ακριβώς το Vista?? Το είχα δείο πρίν κανα 5ήμερο στην ιστοσελίδα της ms.
×
×
  • Create New...