Jump to content

jfle

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jfle

  1. Βρε παιδια μπορει καποιος να μου στηλει το vga patch of Apostat γιατι στο μπρουτ φορς τα εικονιδια ειναι αλλου για αλλου ? admin@mazda6.gr
  2. Nεοτερα απο MLS. Μιλησα σημερα με τον τεχνικο της Αθηνας. (αφου αξιωθεικε να φτασει στο γραφειο κατα τις 11.30) και μου ειπε οτι θελει 3 εργασιμες.:cry: Του εξηγεισα οτι εγω απλα θελω να μου κανει μια αντιγραφη στην καρτα μου το προγραμμα και να μου δωσει το Serial No.:rolleyes: Επισης του ειπα οτι απο Θεσσαλονικη με ενημερωσαν οτι με κοστος 50 ευρο μπορω να εχω το PN (Οσο το δινει δλδ και η NGI) και μου ειπε οτι κανω λαθος και η τιμη ειναι 65 ευρο και οτι 50 χρεωνει η NGI η MLS χρεωνει 65. :X Οπου και του απαντησα οτι θα παρω δωρεαν απο αυτους το 3 και θα κανω αναβαθμιση απο την NGI με 50 ευρο.:lol: Και επειδη ηταν και απασχολημενος μου ζητησε να τον παρω τηλ αυριο μηπως και βρει χρονο να μου κανει μια Κοπια. (Ημαρτον ποση ωρα περνει πια να κανει Copy 30 megabyte ?) :(
  3. Συγνωμη αν το πηρες προσβλητικα. Απλα ηθελα να δικαιωλογησω τον λογο υπαρξης του ποστ μου τιποτα παραπανω. Νεος μεν αλλα αναγνωστης παλιος δε. Γνωριζω την προσφορα σου και ειδικοτερα σε σχεση με τα speedcameras. Ζητω συγνωμη αν σε προσβαλα. Απλα τοσο καιρο πεδευομε με κρακαρισμενα DLL και ενω ειχα ρωτησει δεν ειχα παρει απαντηση για το αν δικαιουμαι αναβαθμιση. Αυτο ειναι ολλο και σκεφτηκα οτι δεν θα ειμαι ο μονος μ... που εχει σκασει 1000 ευρο για το navigator. (Επισης στο σαιτ της MLS δεν αναγραφει πουθενα για δωρεαν αναβαθμιση) Τελος παντων ελπιζω να καταλαβαινεις το σκεπτικο μου.
  4. Nαι αλλα οταν ρωτησα εγω σε αυτο το φορουμ δεν ηξερε κανεις. Και μιας και δεν βρηκα σχετικη πληροφορια στο φορουμ σκεφτηκα να το μοιραστω με ολλους. Το να γνωριζω μονο εγω ειναι αχρηστο το να μοιραζεσε ειναι αρετη.
  5. Λοιπον εχω ευχαριστα νεα για τους χρηστες του Mls Navigator Oλοι οι χρηστες δικαιουνται δωρεαν upgrade σε Destinator3 και αν επιθυμουν την τελευταια εκδοση PN με το αντιτημο των 50 ευρο. Επιτελους και μια καλη κινηση και απο την MLS απο αυριο θα ειμαι νομιμος χρηστης ;)
  6. To να υποθεσω ειναι ευκολο. Απλα υπεθεσα μηπως γνωριζατε κατι απο ομοιπαθη χρηστη. Θα ρωτησω την Δευτερα.
  7. Μια ερωτηση. Εχω αγορασει εδω και 2 χρονια το Mls navigator hp100 (1000 euro) Απο οτι βλεπω στο σαιτ της MLS χρησιμοποιει πλεον το Destinator PN και τους χαρτες της ΝGI. Εγω που το εχω πληρωσει δικαιουμε Upgrade η πηγαν τα λεφτα μου στραφι ?
×
×
  • Create New...