Jump to content

peter_panos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

peter_panos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ρε παίδες, ποιος γνωρίζει που μπορώ να βρώ black silicon case για το htc touch σε Ελλάδα? Έψαξα και μόνο σε ebay βρίσκω αξιόλογα πράγματα, αλλά προσπαθώ να το αποφύγω.
  2. Έχω το Destinator 7 και δεν υπάρχει κάποιο "Ορισμος ως αφετηρια", μόνο "Ξεκινήστε Εδώ" αλλά πρέπει να πας χειροκίνητα, δεν μπορείς να βάλεις διεύθυνση. Προς γενική πληροφόρηση προτείνω τα προγράμματα -SK tools(καλύτερη διαχείριση του PDA) -Opera browser -Resco file explorer
  3. Πήρα και εγώ το HTC Touch και έχω άριστες πρώτες εντυπώσεις. Ψάχνω ένα πρόγραμμα μέ χάρτες, τύπου destinator, αλλά επειδή δεν έχω ακόμα GPS θέλω να του λέω ότι είμαι εδώ και θέλω να πάω εκεί. Με το destnator από ότι είδα δεν μπορείς να του πεις που είσαι το βρίσκει μόνο του και καλά μέσω GPS. Εγώ ψάχνω να του ορίζω αρχή και τέλος διαδρομής. Είχα δει στο P3600 με ένα άλλο πρόγραμμα ότι γίνεται.
  4. Εντάξει Myster γνωστό αυτό που λες αλλά ας απαντήσει κάποιος αν το κινητό βαραίνει ή όχι με μία μέτρια χρήση. Destinator αργεί να ανοίξει συγριτικά με άλλα? Προσπαθώ τόσο καιρό να καταλάβω αν θα είναι μεγάλος συμβιβασμός η CPU του και δεν μπορώ να καταλάβω. Αν μας διαφωτήσει κάποιος, όπως μπορεί, για τις πρακτικές επιδόσεις του επεξεργαστή.
  5. Έβαλα την official rom όπως και το patch της ACE για Ελληνικά, στην συνέχεια εγκατέστησα το ΤΟΜ-ΤΟΜ όπως και τον δωρεάν χάρτη της Αττικής που προβλέπεται. Παρόλαυτά το GPS δεν γαίνεται να παίζει καθόλου, ούτε με τους χάρτες ούτε με απλή αναφορά στίγματος.Φαίνεται ότι δεν κλειδώνει με δορυφόρους και βλέπω συνέχεια το "Waiting for a valid GPS signal..." Θέλω να ξέρω αν προβλέπονται άλλες ρυθμίσεις για το GPS.
  6. Ευχαριστώ πολύ, φοβερή η πρότασή σου.
  7. Ψάχνω πρόγραμμα το οποίο θα με βοηθήσει διάφορα αρχεία video που έχω τύπου .avi να τα βάλω σε DVD και να είναι αναγνωρίσιμα από DVD dec. Η πρόσθεση menu θα ήταν καλό να υπάρχει. Έχω αρκετά επεισόδια από διάφορες σειρές και θέλω να τα οργανώσω γιατί εν έτη 2006 όλοι σχεδόν έχουν DVD player αλλά δεν έχουν PC.
  8. Έχω ένα Punto 2001 και σκέφτομαι να αγοράσω radio/cd/mp3 player. Προς το παρόν έχω καταλήξει στο Pioneer - DEH-30MP. Δεδομένου ότι το κεφάλαιο που διαθέτω είναι μέχρι 150euro υπάρχει κάτι αλλό στην αγορά αντίστοιχο? Αν όχι ποια η γνώμη σας για το παραπάνω μοντέλο?
  9. Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα, βάλτε κανένα link όποιος έχει εύκαιρο.
  10. Αναζητώ ένα πρόγραμμα για οργάνωση των ταινιών μου. Θέλω να υποστηρίζει συνεργασία με online data, έτσι ώστε να βάζω τον τίτλο της ταινίας και να μου βγάζει λεπτομέρειες και στοιχεία της ταινίας. Είμαι διατεθειμένος να τεστάρω αρκετά μέχρι να καταλήξω στο καλύτερο, οπότε προτείνεται όποιο έχετε κατά νου.
  11. Απ'ότι καταλαβαίνω για χρήστες TIM δεν υπάρχει καμιά πρόταση για sms. Πρόσφατα ανέβηκε και το παρακάτω site όπου αν κάνεις register και login με την σύνδεση του inet που προφέρει, σου δίνει 5 sms την ημέρα. http://www.viva.gr Δεν είναι τπτ το σπουδαίο αλλά με βόλεψε προσωπικά γιατί έψαχνα για σύνδεση και sms. ***Προσοχή η σύνδεση είναι με χρέωση αστικής κλίσης και όχι Ε.Π.Α.Κ.
×
×
  • Create New...