Jump to content

whitewabbit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by whitewabbit

  1. Υπάρχει περίπτωση να πάω το κινητό μου για αναβάθμιση λογισμικού και να χαλάσει ή παρουσιάσει ο,τιδήποτε?Ο κύριος που έχει τη νόκια εδώ προφανώς ήθελε να με αποφύγει και μου έλεγε οτι το 8910i είναι 10ετίας και δέν υπάρχει λογισμικό και κάτι τέτοια χωρίς να κοιτάξει ποιά έκδοση έχω.Σας ρωτάω γιατί βρήκα ένα μαγαζί που μου είπε ότι μπορεί να μου κάνει την αναβάθμιση και με 25 ευρώ παρακαλώ.Δέν είναι πολλά?
  2. Γειά σας παιδιά. Έχω το nokia 8910i με λογισμικό 04.46.Απο ότι είδα στο ίντερνετ, υπάρχει καινούργια έκδοση.Ερώτηση, χρειάζεται ειδική συσκευή για να περάσεις το καινούργιο λογισμικό σε αυτή τη συσκευή ή μπορώ να το κάνω κι εγώ με ένα usb καλώδιο?
  3. Το βρήκα.Μπορώ να στέλνω καί να παίρνω εμάιλ.
  4. Γειά χαρά, Αγόρασα το εν λόγω κινητό μα δέν ξέρω τί ρυθμίσεις πρέπει να βάλω για να λαμβάνω τα pop3 εμάιλ μου στο κινητό. Μπορείτε να βοηθήσετε? WAP καί MMS έχω ενεργοποιήσει, τί άλλο πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ.
  5. Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου στείλει το destinator.exe γιατί με τη δική μου εγκατάσταση κάτι φταίει και όλο κρασάρει. Όποιος μπορεί ας μου το στείλει στο εμάιλ μου antreas81@hotmail.com Θέλω να το δοκιμάσω να δώ τι φταίει, ελπίζω να μην φταίει το PDA μου! Ευχαριστώ
  6. Never mind, βρήκα τι έφταιγε. Τώρα δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ.
  7. Κρασάρει το PDA μου, μπορεί κανείς να μου στείλει το DESTINATOR.EXE του ? Υποψιάζομαι οτι φταίει το executable.
  8. Για ποιό αρχείο ψάχνω ? Ποιό να κάνω shortcut ? Ευχαριστώ.
  9. Αν παω στο remove software λεει οτι εχει εγκατεστημενα τα εξης DestinatorApps TMC DestinatorApps Destinator English Μα εικονιδιο δεν υπαρχει πουθενα, any clues ?
  10. Ναί, το ξέρω αυτό, το πρόγραμμα είναι ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου. Μετά διαλέγω μνήμη συσκευής καί όχι memory stick και πατάω Install software, αυτό περνάει διάφορα στο pda μου και μετά διαλέγω χάρτη, έλα όμως που δέν μου φτιάχνει εικονίδιο Destinator πουθενά ?
  11. Παιδιά, δέν έχω ιδέα, πώς το περνάω ? Install software πρώτα και μετά περνάω χάρτες καί φωνές ? Δέν μου έχει executable πουθενά! Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσε κάποιος?
  12. Καλησπέρα, Το Destinator PN πώς γίνεται εγκατάσταση ? Θέλει κάτι το ιδαίτερο ? Το κάνω εγκατάσταση αλλα μετά δεν βρίσκω πουθενά το executable να το τρέξω.
  13. Γειά χαρά παιδιά, χρειάζομαι irc client, messenger καί ό,τι άλλες εφαρμογές για ίντερνετ για το Pda μου. Μπορείτε να μου δώσετε link για αυτά σας παρακαλώ γιατί είμαι καινούργιος καί δέν έχω ιδέα? Ευχαριστώ.
  14. Γειά σας παιδιά, ξέρετε κανένα link για εφαρμογές και παιχνίδια freeware για το pda μου ? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...