Jump to content

Gibslime

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Gibslime

  • Ημ. Γέννησης 11/11/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Gibslime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδιά, εγώ ένεργοποίησα το LTE αλλά τζίφος (μέσω του *#*#3646#*#* κλπ.). Έχω WhastUp, υπάρχει περίπτωση να πιάσω 4G ποτέ; Τσάμπα ονειρεύομαι μου φαίνεται. Πάντως για τα kernel εγώ Franco χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος (stock από Paranoid Android). Έτυχε και έκανα update στην Milestone 3 αλλά δεν...Κάνω τώρα update σε R163 αλλά τώρα nightly είναι αυτά, όλο και κάποιο bug θα έχει. Θα επανέλθω.
  2. Είδα στον δρόμο εχθές ένα Lotus Esprit και μια Ferrari 355...διαχρονικό design. Και κάτι άσχετο-σχετικό : Αμαν με αυτά τα Porsche!Έχω τρελαθεί πια!Με το Leasing γέμισε η χώρα με Boxter και Cayenne!Και αυτά τα BMW,δηλαδή έλεος.Μάθαμε το Μ και το βάζουμε και στα 316 τώρα!Ρε συ παλικάρι,αν σου την σπάει τόσο ο τριψήφιος,βγάλε τον,μην βάζεις M3 πίσω...Και μόλις πας λίγο να τους τσινήσεις,θυμούνται ότι ξέχασαν τον φούρνο ανοιχτό,ότι διψάνε,ότι τους τελείωσαν τα τσιγάρα...
  3. Εγώ ψηφίζω τούρμπο. +Ανεξάρτητα από τα κυβικά,μπορείς να έχεις αρκέτα άλογα +Πολύ ροπή +Βελτιώση αρκετά φθηνή (βλέπε κάτι 300αρες που βαράνε τα Leon με πρόγραμμα) -Κατανάλωση -Θέλει μια Χ προσοχή στην χρήση -Συντήρηση Για να προτιμήσω ατμόσφαιρα πρέπει να είναι πολλά κυβικά (που στην Ελλάδα είναι σχεδόν απαγορευτικές οι τιμές για αγορά,μην πώ για κατανάλωση και τα τεκμήρια που θα έρθουν...) για να μου δώσει την "διασκέδαση" ενός τούρμπο και αυτό με δυσκολία (ΠΧ. BMW M3 κλπ κλπ)
  4. Εγώ περιμένω Audi Q5 και τώρα οδηγώ ένα ταπεινό Fiat Coupe.
  5. Εγώ με πολύ μουσική (πάνω από μια ώρα την ημέρα),κάπου στο μισάωρο ομιλία και κανα 20λεπτο ιντερνετ βγάζω την ημέρα άνετα.Αρκεί να κάνεις και τις κατάλληλες ρυθμίσεις (όταν δεν χρησιμοποιείς το GPS/3G κ.α. να τα κλείνεις) και είσαι jet.Και το βραδάκι το ρίχνεις στην φόρτιση.
×
×
  • Create New...