Jump to content

Child_In_Time

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Child_In_Time

  1. Μήπως ξέρει κανείς το instrumental κομμάτι που ακούστηκε την ώρα που η Αμαλία εμψύχωνε τον Σπύρο ώστε να συναντήσει την Ζουμπουλία στο χθεσινό επεισόδιο του Παρά Πέντε;

     

    Ευχαριστώ πολύ.

    :)

     

    Αν ήταν η σκηνή που πέτυχα, τότε μάλλον ψάχνεις το:

     

    Ry Cooder - Paris, Texas

  2. Δυο μέρες μόνο, στο χτεσινό την ώρα που είναι στο κρεβάτι ο Παπ με Ματσάγκου, Perry Blake little boys and little girls.

     

    Στο τελος το Sympathy for the devil ηταν στην εκτελεση των Stones?

     

    Δεν έχω δει την σειρά, αλλά εκτός απ'την εκτέλεση των Stones υπάρχει και μια των Guns N' Roses που χρησιμοποιήθηκε στο soundtrack του Interview With A Vampire. Ίσως ψάχνεις αυτήν..

  3. Και μια ερώτηση:

     

    To τραγούδι που ακούστηκε 2-3 φορές στο αποψινό επεισόδιο και μάλιστα έπαιξε και στο φινάλε (εκεί που μας έλεγε τι απέγινε η Μαρία) το ξέρεις κανείς...

     

    Τα μόνα που μπόρεσα να καταλάβω ήταν

     

    "I'll be the... and you'll be the..."

     

    και κάπου αλλού "Darkness close"...

     

    Καμία ιδέα;

     

    Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης έχει αγάπη με τους The Black Heart Procession και βάζει πολλές φορές κομμάτια τους. Η περιγραφή σου μου θυμίζει το εκπληκτικό A light so dim.

    Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις..

  4. loipon opoios to vrei auto ton paradexomai kai proskynaw!!!

    psaxnw thn mousikh pou akougetai san sima para polla xronia twra sthn era spor prin ksekinisei na metadidei ta paixnidia kai mpainei h ekpompi "mikrofwno sta gipeda".kati se styl Jean Michelle Jarre mou kanei alla den nomizw na einai autounou..

     

    Δεν είμαι σίγουρος αν ψάχνεις αυτό, αλλά νομίζω ότι και αυτό έπαιζε ένα διάστημα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (έχω και χρόνια να ακούσω).

     

    Jean Michelle Jarre - Rendez-Vous '98

  5. Μηπως ξερει κανεις ενα τραγουδι-ελληνικο που ενας ξεκινάει και μετράει 5-10-15-20-25....100 και μετα ειναι μόνο μουσική??

     

    Για δοκίμασε 'Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Κάλαντα' από τον δίσκο "Τα Ζωντανά (Με Τους Λαικεδέλικα)", αν και δεν είναι μόνο μουσική μετά..

  6. H jazz έχει πάρα πολλά παρακλάδια (acid jazz, instrumental jazz, latin jazz..). Τι ακριβώς θέλεις;

     

    Αν ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις πάντως να ψάχνεις το είδος, η καλύτερη λύση είναι να ξεκινήσεις απ' τους θρύλους:

     

    Miles Davis

    Louis Armstrong

    John Coltrane

    Herbie Hancock

    Billie Holiday

    Duke Ellington

    Charlie Parker

    Dizzy Gillespie

    Dave Brubeck

     

    Αν θέλεις πιο συγκεκριμένες προτάσεις, πες μου.

  7. To komati pou les den to exw akousei, alla to "time is on my side" san stixos kati mou leei, apo mia tainia an exeis ipopsi sou me ton Denzel Washington, to Fallen. Anyway, eriksa mia matia kai eida oti to tragoudaei o Mick Jagger kai to komati legetai " Time is on my side ". An den to vreis me artist ton Mick Jagger dokimase Rolling Stones. Sou lew kai pali den to exw akousei. Aplws kati mou leei san stixos. Mporei na einai entelws diaforetiko komati. De xaneis tpt na dokimaseis.

     

    To 'Time is on my side' είναι τραγούδι των Rolling Stones, αλλά δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση στην περιγραφή του Workman. Μάλλον ψάχνει κάποιο άλλο..

  8. Παιδιά καλημέρα,ψάχνω αρκετο καιρό το παρακάτω ορχηστρικό κομμάτι.

    Το έχω ακούσει 2 φορές στην τηλεόραση και την δευτερη φορά το

    έγραψα με το κινητό.Μήπως το ξέρετε;.Όπως και να ΄χει ευχαριστώ.

    http://rapidshare.de/files/26246403/anazitisis.mp3.html

     

    Επειδή το sample σου δεν ακούγεται καθαρά δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι ψάχνεις το Secret Garden - Song From A Secret Garden.

     

    EDIT: Τελικά ήρθα δεύτερος.. :)

  9. τελικα το κομματι που ψαχνω ειναι του maceon parker ειναι ενα απιστευτο σολο με σαξοφωνο.....λιγη βοηθεια...sto lime wire μου βγαζει πολλα κοματια...κανεις βοηθεια???

     

    Ένα από τα γνωστότερα κομμάτια του είναι το Pass the peas, σε στυλ funk-jazz, το οποίο όμως είναι 11λεπτο και στο οποίο υπάρχουν αρκετά σολάκια με το σαξόφωνο.

  10. Hello again! Μήπως θυμάται κανεις τον τελικό του Fame Story 4? Πιο συγκεκριμένα ψάχνω το τραγούδι που επεξε στο τέλος όταν περνουσαν από κάτω τα ονόματα των συντελεστών και στην οθόνη εδιχνε σκηνές από την βραδιά. Μάλλον συγκροτημα το έλεγε, αντρική φωνη. Οι στιχοι (στο περίπου) έλεγαν “the grounds are taken” ή κάτι τετοιο!

     

    Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση ότι αναφέρεσαι στο 'High hopes' των Pink Floyd.

    Βέβαια οι στίχοι είναι αρκετά διαφορετικοί και η σύνδεση των Floyd με το ..Fame story ανύπαρκτη, αλλά δοκίμασε το καλού κακού.

  11. Λίγα τα στοιχεία, ελπίζω να το καταλάβει κάποιος.

     

    Πολύ καλοκαιρινό, ψιλο-funk, με πολύ έντονη παρουσία σαξοφώνου (χαρούμενου) και κρουστών. Πρέπει να παιζόταν και πέρσι ενώ υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήθηκε και σε διαφήμιση.

  12. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιά τραγούδια ακούγονται στην συλλογή ILLUSIONS την ώρα της διαφήμισης???

     

    Δυο που μπορώ να θυμηθώ εύκολα:

    Adiemus - Adiemus

    Vanessa Mae - Storm

     

    Αν πετύχω ξανά την διαφήμιση ίσως προσθέσω κι άλλα.

  13. Για αυτο που ψαχνω, καταφερα να κανω μια ηχογραφηση (ψιλοχαλια i know :p ) σε περιπτωση που θυμιζει σε καποιον κατι :help: , πιο πολυ η μουσικη, γιατι ειναι χαρακτηριστικη. http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=3RNTBUPW225891MLGWX9NXIFNW

     

    Στο sample ακούγονται δυο τραγούδια. Το 2ο που ξεκινάει στο τέλος, πάντως, είναι Robbie Williams - Feel.

×
×
  • Create New...