Jump to content

pappas_123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

pappas_123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λάθος μου φίλε - δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα - θα σβήσω το ένα
  2. Το πήρα την Τρίτη. Πολύ καλό κινητό.Μόνο από τη συσκευασία καταλαμβαίνεις πως πρόκειται για πολύ σοβαρή δουλειά.Σίγουρα υπάρχουν κινητά με περισσότερες λειτουργίες όμως είναι διαφορετικό,αρκετά βαρύ, και το λογότυπο που φιγουράρει "PORSCHE DESIGN" είναι η σφραγίδα για την ποιότητα του κινητού. Υπάρχει δυνατότητα για registration του κινητού στην Πόρσε Design..... Επίσης αγόρασα το Bluetooth του κινητού με την δερμάτινη του θήκη στην τιμή των......120 Ευρώ μόνο.:) Για να πώ όλη την αλήθεια αν δεν είχα το αυτοκίνητο της Πόρσε όμως δεν θα το αγόραζα.
  3. MEGALOS, από ότι διάβασα σε προηγούμενα μυνήματα ότι πεις εσύ είναι σωστό, οπότε τι να πω και γω,νεοφερμένος στο φόρουμ σας? Όσο αφορά τις Parker, ε δεν χρειάζεται να πω και για αυτό κάτι,όσο αφορά τα στυλό.Απλά ένα όνομα : Parker (η συγκεκριμένη στη φωτογραφία είναι Ellipse,το τελευταίο μοντέλο που έβγαλε η Parker,και είναι Fountain Pen,αλλά για να είναι σωστός κάποιος πρέπει να έχει και την Roller-Ball και την BallPoint.Λογιαριάζω τέλος του μηνός να αγοράσω και τις δύο για να συμπληρωθεί η σύλλογή,αν όλα πάνε καλά).
  4. Νομίζω κανένας δεν τσακώνεται με κανένα, ακόμη νομίιζω ότι στο τέλος της ημέρας αρχίζουμε να εκτιμούμε τον "αντίπαλο" ανκαι κατώτερος (μιλάω για τα πανεράι που είναι κατώτερα από τα Rolex,πλάκα κάνω να μην παρεγηγηθώ). Η αλήθεια τα πανεράι δεν τα ήξερα πριν βρω το φόρουμ,τώρα αρχίζω να τα βλέπω διαφορετικά (όχι βέβαια σαν τα Rolex), όμως είναι πολύ όμορφα. Σε ορισμένα άρθρα που διάβασα τα Rolex συμπεριλαμβάνονται στους οίκους υψηλής ωρολογοποιίας, βέβαια χωρίς να έχουν ρολόγια με"grande complications" δηλ. δύο ή περισσότερα complication (έχουν όμως τον κοσμογράφο DAYTONA,τα DAY-DATE,τα GMT MASTER κ.λ.π που το καθένα έχει κάτι επιπλέον από το να δείχνει απλά την ώρα και την ημερομηνία). Δεν θα τα παρομοίαζα με τα αυτοκίνητα Huydai ή Toyota που κάνουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις αυτοκινήτων (μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι τα Swatch), αλλά μάλλον με Mercedes που είναι από τα πιο γνωστά,πιο πολυδιαφημισμένα και τα βλέπεις πιο συχνά (τουλάχιστο στην Κύπρο) από τα αυτοκίνητα πολυτελείας. Ότι γράφουμε εδώ νομίζω είναι για την πλάκα μας,γιατί και όλοι να συμφωνήσουν ότι τα πιο καλά ρολόγια είναι το Πανεράι ή τα Ρόλεξ ή δεν ξέρω εγώ, είμαι σίγουρος ότι στην τσέπη κανενός δεν θα μπει ούτε ένα ευρώ, αλλά ούτε και η Ελλάδα μας θα έχει κανένα κέρδος από οποιοδήποτε συμπέρασμα.Το πολύ πολύ να επωφεληθούν ή οι Ελβετοί ή οι Ιταλοί (τα λεφτά στα λεφτά δηλαδή...) Υ.Γ Το ακριβότερο ρολόι μέχρι σήμερα είναι το Henry Grave, δημιουργία του οίκου Patek Philippe, και το οποίο πουλήθηκε το 1999 στη Νέα Υόρκη έναντι 11.000.000 δολαρίων!!! (ναι,έντεκα εκατομυρίων δολαρίων...)
  5. Εντάξει παιδιά,απολογούμαι.
  6. Για να πω την αλήθεια ακόμη δεν το έχω βάλει για να βγω.Σίγουρα δεν θα το έχω για καθημερινό (αν και κάνει), αλλά για πιο καλό.Για καθημερινά έχω ένα Festina,Vogue,Armani και ένα Seiko παλιό του πατέρα μου το οποίο έχει και αυτό συνεχόμενη κίνηση (μηχανικό, τα άλλα τρια δεν έχουν), και το οποίο είναι και αυτό self-wind, δοκιμασμένο για 30 και πλέον χρόνια και δουλεύει μια χαρά,έχει και ημερομηνία και ημέρα επάνω. Αλλά το Rolex είναι η αδυναμία μου (ξέρω ότι τα άλλα που ανέφερα δεν είναι ρολόγια της υψηλής ωρολογοποιίας)
  7. Παιδιά, μια πρώτη απόπειρα για το ρολόι που έχω αγοράσει πριν ενάμιση μήνα περίπου.Είναι Yatch MASTER, (μισό χρυσό), και έχει στοιχίσει περίπου 8200 ευρώ (4200 κυπριακές λίρες για την ακρίβεια).Δεν ξέρω τι νομίζετε εσείς,αλλά είναι το πιο ωραίο πράγμα που έχω μέχρι σήμερα και είμαι σίγουρος πως είναι αθάνατο http://img132.imageshack.us/img132/1052/p20507054ry.jpg http://img132.imageshack.us/img132/8897/p20507061oa.jpg http://img276.imageshack.us/img276/8034/p20507073mx.jpg http://img148.imageshack.us/img148/4504/p10205668af.jpg http://img276.imageshack.us/img276/116/p10205726ic.jpg Gerolykos, ευχαριστώ για την βοήθεια να βάλω κάποιες φωτογραφίες στο φόρουμ
  8. Εξήγησε μου πως να βάλω τις φώτο του Rolex μου στο forum.Έβγαλα τις φωτογραφίες και τις πέρασα στον υπολογιστή αλλά δεν ξέρω πως να τις περάσω στο φόρουμ.
  9. Μεγάλε,πως τα λες έτσι; Προχώρα και είμαστε μαζί σου.Και το βουβάλι σε μέγεθος είναι μεγαλύτερο από το λιοντάρι,αλλά "βασιλειάς" είναι το λιοντάρι. Αντίθετα λόγω του μεγέθους του το βουβάλι είναι ..... βουβάλι (το σήμα των ρόλεξ είναι η κορώνα....δηλ. ο βασιλειάς των ρολογιών) Ελπίζω σε επόμενη φωτογραφία να μην βάλετε ένα ρολόι τοίχου δίπλα από ένα ρόλεξ
  10. Ρε παιδιά,το Rolex μου χάνει περίπου 2-3 δευτερόλεπρα κάθε 2 ώρες.Είναι φυσιολογικό αυτό (Yacht Master)?Αν όχι, έχει εγγύηση,να το πάρω να το δούν ή θα χαλάσουν το μηχανισμό?
  11. Dimatha, μπορείς να μας πεις ορισμένους τρόπους να ξεχωρίζουμε ένα γνήσιο Rolex από ένα "Rolex-μαιμού"? Βρήκα ορισμένους τρόπους στο Internet αλλά δεν είναι αρκετά κατατοπιστικοί. Πάντως και εγώ κατατάσσομαι στους Rolexakides...
  12. Στο τεύχος Esquire τον Δεκέμβριου του 2005 είχε ειδικό ένθετο για ρολόγια, και μια καλή ανάλυση για τα Vacheron Constantin, για όσους το προμηθεύτηκαν. Μήπως γνωρίζει κάποιος, κάποια άλλα περιοδικά ή εξειδικευμένα βιβλία για ρολόγια? (Dimatha, που διάβασες αναλύσεις για τις έκθεσεις ρολογιών και τα προιόντα κάθε ωρολογοποιίας που γίνεται στην Έλβετία?)
  13. Στο Oyster Perpetual δείχνει ένα Day-Date με διαμάντια να γυρνάει (καλά, πολύ πρώτο ρολόι).Στο Oyster Professional δείχνεί το Submariner των 50 χρόνων με την πράσινη στεφάνη, ένα Yacht που αποφεύγει ψηλά κύματα,ένα Daytona και αυτοκίνητα που τρέχουν σε ράλυ. Η μούσικη πάει ανάλογα με την περίσταση : για τα Oyster Perpetual είναι κλασική ρομαντική μουσική ενώ για τα Oyster Professional είναι πιο αγωνιώσης,για πιο action καταστάσεις.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνόμων. Αλήθεια, μπόρει κάποιος να μου εξηγήσει τον τρόπο να ανεβάσω φωτογραφίες του δικού μου Rolex? Eυχαριστώ
  14. Κάτι άσχετο.Όταν πάει κάποιος στην σελίδα της Ρολεξ (http://www.rolex.com), εκεί που γράφει Collections, και βάλει κάποιος Oyster Perpetual και Oyster Professional, μήπως αναγνωρίζει ποιά μουσική παίζει?Σίγουρα πολύ ωραία μουσική και πολύ ωραία η παρουσίαση του site.
×
×
  • Create New...