Jump to content

vip_k7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vip_k7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χαχαχαχαχα!!! :lol: Γελαω με την απαντηση για την φωτεινοτητα της οθονης!! :lol: Οχι δεν το εχω στο auto. Το εχω σχεδον μονιμα στο 0%. Δεν ειμαι παιδι θαυμα με την οραση απλα εκανα μια επεμβαση laser στα ματια εδω και 6 μηνες και πετυχε πολυ καλα και βλεπω τωρα πια 13 στα 10. Η εφαρμογη που θελω πολυ να χρησιμοποιησω μετα το root ειναι το autostarts που χρησιμοποιουσα και στο note3 και εκοβα τις εφαρμογες που τρεχουν αμεσως μετα το boot. Το ειχα χρησιμοποιησει και για να φτιαξω ενα bug που ειχε η 4.4.2 με την καμερα. Σε ευχαριστω παντως για ολες τις απαντησεις οπως και το kopromax για τις δικες του! Με εχετε κατατοπισει πολυ καλα!
  2. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για ολες τις απαντησεις! Μολις ειδα κατι και ξενερωσα γιατι δεν το ηξερα...... :( Μαλλον δεν εψαξα αρκετα και τωρα ειδα το η εκδοση με τα 16gb εχει 2 gb ram και επαθα ανακοπη............ :cry: Την πατησα ασχημα........ δεν την παλευω.. ουουουφφ.......... :worry:
  3. Καλησπερα σε ολους!!! Παιδια 2 μερες πριν αγορασα το g3 εισαγωγης. Ημουν samsungακιας full αλλα πραγματικα βαρεθηκα απιστευτα το interface της samsung! Απο το S2 που ειχα μεχρι και το note 3 ολα το ιδιο! Ηθελα να αλλαξω σε κατι πιο designατο και το g3 ηταν το μονο που εβλεπα οτι μπορει να παρω και να ειναι επαξιος αντικαταστατης.. Πανεμορφο customization του android απο την lg!! Τελος Παντων μην σας πρηζω αλλο με αυτα. Ειμαι σιγουρος οτι οσοι το εχετε παρει το εχετε ηδη αγαπησει!!! Εχει μερικα προβληματακια ακομα οπως ολα τα κινητα στην αρχη (και ισως λιγο περισσοτερα απο αλλα... :p ) αλλα πιστευω οτι με τον καιρο θα τα φτιαξουν ολα! Νομιζω οτι δεν μπορει μια εταιρια να αφησει το καλυτερο της κινητο ετσι....! Σορρυ για την εισαγωγη την μεγαλη αλλα ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος με το κινητακι μου το καινουριο που ξεφευγει απο ολα τα βαρετα τα samsung που αλλαζα τοσο καιρο..!! :rolleyes: Θελω να σας κανω καποιες ερωτησεις. Εστω και καποιες απο αυτες να απαντηθουν θα σας ειμαι πολυ ευγνωμων! 1. Με ποιο εργαλειο να κανω root στην v10h? 2. Αν το κανω θα εχω προβλημα με τα update τα μελλοντικα? 3. Υπαρχει κανενα κολπακι να μπορεις να κατεβασεις πιο πολυ την φωτεινοτητα της οθονης μετα το root? Το βραδυ που χαζευω στο κινητο παρολο που το εχω στο 0% μου φενεται παλι λιγο φωτεινη. 4. Επισεις κατι που ειδα και μου τσακισε την μπαταρια. Μετα την πρωτη φορα που ετρεξα τους χαρτες παρολο που τους εκλεισα μετα απο παντου ειδα στα στατιστικα μπαταριας οτι μου ειχε φαει 33% μπαταρια και οτι χρησιμοποιουσε το gps για 7!! ωρες παρολο που ηταν κλειστη και η εφαρμογη αλλα και η τοποθεσια... :blink: Το εχει δει και κανενας αλλος στο κινητο του αυτο? 5. Και τελευταιο θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας για το πως σας φενεται η μπαταρια του. Εμενα μου φενεται σχετικα λιγη.. και απο οτι διαβασα σε προηγουμενες εκδοσεις firmware που εγω δεν τις εχω δει καθολου οτι η διαρκεια της μπαταριας ηταν ακομα χειροτερη απο οτι στην v10h... ισχυει? Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια για οποια απαντηση! Να αγαπατε και να φροντιζετε τα G3 σας!!! :p :D
×
×
  • Create New...