Jump to content

Vourk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vourk

  • Ημ. Γέννησης 26/01/1985

Vourk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ, ήταν τόσο απλό τελικά!
  2. Καλημέρα, έχω την έκδοση MIUI 7 GTV 5.11.1 και εγκατέστησα τον Nora launcher, όταν πατάω την εφαρμογή τηλέφωνο μου γράφει "Permission Denied" το έχει αντιμετωπίσει κάνεις αυτό; Όταν μπαίνω απ τις επαφές, σκρολαρω προς τα αριστερά, μπαίνω στο τηλέφωνο, γράφω το νούμερο κ κάνω κλήση κανονικά!
  3. με εξαιρεση το GPS που χάνει το σημα θα μπορούσα να βάλω +1
  4. Εχω το τηλέφωνο απο τότε που βγήκε και εχω περάσει όλες της ρομ σχεδόν απ την πρώτη μέρα τους, σχεδόν ποτε δεν ειχα προβλημα με τη μπαταρια με νορμάλ χρήση... παρα μονο όταν ειχα το skype ανοικτό... πλέον μπαινω στο skype και οταν βγω το κλείνω... και ολα οκ! Μήπως κάποια εφαρμογή του τραβάει μπαταρια?
  5. Vourk

    Lenovo S960 Vibe X

    To τηλέφωνο δεν ανοιγει ούτε κλείνει, ειναι μονιμα σε μια φάση επανεκκίνησης! προσπαθώ να κάνω τα παρακάτω και δεν... :(
  6. Εχει κανα σκάιπ ανοικτο?
  7. Vourk

    Lenovo S960 Vibe X

    Καλησπέρα, το τηλέφωνο έκανε update στη τελευταία κινεζικη ρομ και τώρα μετά από καιρό... Έκλεισε.. Δεν ανάβει, παρά μόνο γράφει lenovo στην οθόνη και αυτό ήταν όλο μένει εκεί! Κάποια λύση;
  8. για να καταλάβω, για να κανω το απντέητ πρέπει πρώτα να κάντω ντάουνγκρέηντ? Εχω το τηλέφωνο με L απ την στιγμη που βγήκε! #edit την πήρε απο πάνω κανονικά!
  9. +1 σε ολα! Τωρα, όντος το Clean Master το έβγαλα μετα απο κανα δεκάλεπτο αφου πόσταρα... #τσακ_μπαμ όπως αναφέρθηκε παραπάνω... κάποια απ τα χαζοπροβλήματα όπως αυτο την αυτόματη φωτεινότητα που πλεον δουλευει :lol: Σε γενικές γραμμές η μπαταρια κρατάει το ίδιο... μπορεις να την κρατήσεις 2 μερες... αλλα και 2 ωρες! :ninja: ΥΓ: ΚΑΙ πάνω που το ειχα βαρεθεί... σα να άλλαξα τηλέφωνο! :O
  10. Έχω που παιζω κανα 2ωρο με το γλειφιτζούρι... μπορω να πω οτι με ξενέρωσε το clean master που το εγκατέστησε μονο του... ακομα δεν εχω προσπαθησει να το βγαλω βεβαια... Με μια πρώτη ματια δεν παιζει το HERE! ισως επιχειρήσω καποια στιγμή να το κανω και ρουτ... δεν το ειχα ποτε... κάποτε πρεπει να κάνω την αρχη! :P
  11. Το τηλέφωνο επίσημα δεν έχει εισαχθεί όπως τα ταμπλετ ας πούμε, το μαγαζί που το έχει, από κάποιο Κινεζομαγαζο το έχει πάρει, απλά έχει περάσει η το έχει πάρει με με ww rom. Όσο αναφορά το αν είναι και στις 2 κάρτες 3τζι, είναι αλλά όχι ταυτόχρονα, επιλέγεις εσύ ποια απ τις 2 θα είναι 3τζι απ το μενού.
  12. Έχεις εγκαταστήσει το σκαιπ; όταν το σκαιπ είναι ανοικτό η μπαταρία τελειώνει για πλάκα! Τουλάχιστον σε μένα... Εγώ πλέον κάνω λογκ άουτ και όλα καλά!
  13. Έχω τη συσκευή (2ghz / 2gb ram / 16gb rom) απ τις πρώτες σελίδες του θρεντ.. Και μπορώ να πω ότι ίσως να έχω διαβάσει το 90% των ποστ! Με το τηλέφωνο δεν έχω κάποιο πρόβλημα, έχω βάλει όλες τις οφισιαλ ρομ και δεν το έχω ρουταρει ποτέ! Το μόνο που έχω στα μείον απ την μέρα που το έκανα 4.4.2 είναι η κακή διαχείριση στη ram η οποία με το cleaner της συσκευής και το ccleaner για την cache στρώνει! Αξίζει να το rootαρω; το είχε κάνεις καιρό αrootαριστο ώστε να μας πει αν όντος είδε διαφορά με το root σε συνδυασμό με το greenify?
  14. Σήμερα το δοκίμασα, για τσάμπα είναι τέλειο! Απλά δε μπορώ να το πάω στην sd :/
  15. Ευχαριστώ! Σήμερα λέω να την κάνω και μια δοκιμή!
×
×
  • Create New...