Jump to content

iliovas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iliovas

  1. όταν προσπαθώ να δω από τον internet explorer του 9100 την ip camera που έχω, μου βγάζει ένα μήνυμα ότι λείπει κάποιο "πρόγραμμα" activeX με αποτέλεσμα να μπορώ να δω μόνο φωτογραφίες από την κάμερα και όχι video υπάρχει καμία ιδέα πως θα εγκατάστησω το απαραίτητο activeΧ στο Qtek 9100 ? Ευχαριστώ Βασίλης
  2. Μέχρι τώρα έχω στήσει ασύρματο δίκτυο pc με pc στο laptop και όταν ανοίγω στο Qtek 9100 τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου (wi-fi) βλέπω το δίκτυο του laptop. Όταν όμως προσπαθώ να μπώ στο internet με το Qtek 9100 δεν μπαίνει ενώ το laptop είναι στο internet με dial up σύνδεση. Καμία ιδέα ?
  3. Όταν μπαίνω με το Qtek 9100 στο internet αφού έχω συνδεθεί πρώτα με το καλώδιο συγχρονισμού με το pc, πως μπορώ να είμαι πάντα σίγουρος ότι χρησιμοποιώ τη σύνδεση που έχει το pc μου και δεν χρεώνομαι επιπλέον από τη σύνδεση του κινητού μέσω sim ? Μία λύση ίσως είναι να κάνω ενεργοποίηση της χρήσης σε αεροπλάνο αλλά τότε μένω με το τηλέφωνο κλειστό, κάτι που σίγουρα δε με εξυπηρετεί.
  4. Αν είναι δυνατόν μπορείς να περιγράψεις (έστω και συνοπτικά) τα βήματα που έκανες για να συνδεθείς (laptop με ppc μέσω wi fi για πρόσβαση στο internet) γιατί ακόμα δεν το έχω καταφέρει. Τhanks
  5. Γνωρίζεις μήπως η κάρτα της Kingstone (1Gb) τι ταχύτητα έχει ?
  6. Γεια χαρά, επειδή χρειάζομαι χώρο αλλά και ταχύτητα ... είδα πριν λίγο ότι το play247 έχει φέρει κάρτες mini sd σε μεγάλες χωρητικότητες αλλά και γρήγορες Samsung mini Secure Digital miniSD 2GB 120x (Magu Branded) (173,74 Ευρώ) ATP ProMax mini Secure Digital miniSD 1GB 150x (97,58 Ευρώ) έχει δοκιμάσει κανείς αν είναι συμβατές με το Qtek 9100 ? έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ?
×
×
  • Create New...