Jump to content

GR_MAcedon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    323
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by GR_MAcedon

  1. Πού μπορώ να βρω fastboot rom για αυτό το κινητό;

    Τα λινκ της πρώτης σελίδας οδηγούν σε μη υπαρκτά αρχεία.

    Έχω ένα κλειδωμένο με κινέζικη πειραγμένη rom γεμάτη με διαφημίσεις.

    Όσα λινκ βρήκα με fastboot rom official δεν δουλεύουν.

  2. Θα το γράψουμε στο πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης ( ότι μέχρι τάδε του μηνός η επιτροπή θα αποχωρήσει και από εκεί και πέρα ουδεμία ευθύνη φέρει, αν δεν αναλάβουν άλλοι) και θα υπογράψουν η παρόντες της δεύτερης, επαναληπτικής και τελεσίδικης Γ.Σ.

    Ο κόσμος τελικά είναι τρελός. Υπάρχουν ιδιοκτήτες που έχουν εκεί την πρώτη και μοναδική τους κατοικία. Η πολυκατοικία, αν δεν αναλάβει κάποιος, που να ενδιαφέρεται, θα πάει κατά διαόλου και όλοι σφυράνε αδιάφορα. Όταν καμία μέρα μείνουν χωρίς σπίτι θα είμαι από έξω και θα τους χαιρετάω. Τελικά είμαστε τα αποτελέσματα των πράξεων μας και δεν φταίει κανένας άλλος.

  3. Από bvlgari το aqva tonic αυτό σε τυρκουαζ συσκευασία (από προσωπική εμπειρία μεγάλη επιτυχία με το άλλο φυλο) και αυτό που πήρα πρόσφατα το aqva pour homme

    Μη ξεχνάτε ότι το ίδιο άρωμα μυρίζει και κρατάει διαφορετικά από δέρμα σε δέρμα, λόγω διαφορετικού Ph και λιπαρότητας. :)

  4. Μαζί με άλλους 2 ιδιοκτήτες σε οικοδομή με 22 διαμερίσματα που δεν διαθέτει κανονισμό και με πολλά προβλήματα, αναλάβαμε μετά από γενική συνέλευση και εδώ και 2 χρόνια και την φέραμε σε ένα καλό λειτουργικό επίπεδο.

    Σκοπεύουμε να κάνουμε Γ.Σ για αλλαγή επιτροπής (από ότι μου είπε δικηγόρος η επιτροπές αυτές δεν είναι νόμιμες μιας και δεν υπάρχει κανονισμός). Να σημειώσω ότι οι 2 από τους 3 (μέσα κι εγώ) δεν μένουμε στην οικοδομή. Οι υπόλοιποι ένοικοι και ιδιοκτήτες είναι το λιγότερο αδιάφοροι. ΑΝ δεν δεχθεί κανείς να αναλάβει διαχείριση τι γίνεται; Μπορώ να γράψω στα πρακτικά ότι δεν δέχθηκε κανείς και ότι αποχωρεί η παλιά επιτροπή και να το κοινοποιήσω στην εταιρία διαχείρισης κοινοχρήστων (βοηθός διαχειριστή), ώστε να μην έχω κάποια ευθύνη;

  5. Αν κινηθεί δικαστικά, θα χρειαστεί τουλάχιστον 800 ευρώ για το πρώτο δικαστήριο. Η υπόθεση θα πάρει μερικά χρόνια και αν προχωρήσει σε κατασχεσεις τότε το ποσό θα ξεπεράσει τα 2000 ευρώ.

    Η πρώτη κίνηση που κάνεις ειναι να πας σε δικηγόρο και με περίπου 100 ευρώ να συντάξεις εξοδικα προς όλους αυτούς που χρωστάνε. Συνήθως κάποιοι ψαρωνουν και πληρώνουν κάποια χρήματα.

  6. Καλησπερα παιδες εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα αυτο που θελω να Ρωτησω. Εχω το εξης θεμα εκανα πληρη ανακαινηση στο ακινητο μου που ειναι σε διοροφη πολυκατοικια ειμαι ιδιοκτητης κατασταττικο δεν υπαρχει η πολυκατοικια ειναι του 71 απο τα αλλα 2 διαμερισματα περνανε οι σωληνωσεις νερου μεσα ατπο τον τοιχο μου και εννοειται οτι θελω να βγουν γιατι σε περιπτωση βλαβης που ειχε συμβει στο παρελθον θα αναγκαστω να τους σκοτωσω μιας και δεν βρισκω συννενοηση. ΜΕ ποιες ενεργειες θα τους αναγκασω να βαλουν της σωληνες εξωτερικα?

     

    Κάνεις το δικό σου σπίτι μια ασφάλιση και αν γίνει κατι με τις σωλήνες, αποζημειωνεσαι από την ασφαλιστική σου και οι γείτονες τρέχουν και δεν φτάνουν με τους δικηγόρους της. :-)

  7. Πολύ ίντριγκα με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού παιδιά.

    Οι Ινδοί έχουν εγείρει κατηγορίες για cheating,με fake votes από vpn's κλπ

    Δεν έχω καμία ασχολία με το community η την εταιρία,ελπίζω απλά να ήταν όλα legit με το διαγωνισμό.Βλέπω οι admins περνάνε τις ψήφους από ενδελεχή έλεγχο οπότε ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ξεφτυλιστούμε.

     

    Επίσης μου έκανε αλγεινή εντύπωση το κάτω του μετρίου,έως κακό επίπεδο αγγλικών που χρησιμοποιείται από εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας.Ας απαντάει κάποιος που κατέχει λίγο καλύτερα τα αγγλικά για να δίνεται πιο σοβαρή κ σωστή εικόνα στους έξω..

    Όταν εκφραζόμαστε πιο σωστά,μας παίρνουν κ οι άλλοι πιο σοβαρά!

    Φίλε μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η καλή γνώση αγγλικών σε κάνει να δείχνεις πιο σοβαρός; Από πότε το επίπεδο αγγλικών κάποιου τον καθιστά και "σοβαροτερο";

  8. Καλησπερα σε ολους.Κατοχος του prime απο σημερα.Μου ηρθε απο gearbest με 5.10.16 dev.Η ερωτηση μου και απορια ειναι πως δεν βρηκα ραδιοφωνο γιατι διαβασα οτι εχει.... εννοω offline ραδιοφωνο.περιμενω τα φωτα σας!!!!

     

    https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10648-GTV-5-12-3-4-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=72904#post72904

  9. Παρακαλώ.

    Αν πας να κάνεις "Send Money", σου δείχνει το κόστος (ανάλογα με το ποσό που πας να στείλεις & τον τρόπο που θα τραβήξει τα χρήματα).

    Είμαι σε επικοινωνία με το PayPal ώστε να μου συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό στο account μου, ώστε να προσπαθήσω να στείλω -χωρίς προμήθεια- μέσω αυτού σε άλλο PP account μου.;)

     

     

    Αυτό που λες νομίζω δεν γίνεται ειδικά τώρα με CC. Ούτως ή άλλως το pp τραβάει πάντα λεφτά από κάρτα κι όχι από τραπεζικό λογαριασμό κι ας έχεις συνδεμένο έναν.

    Εγώ έχω συνδεδεμένο λογαριαμό εδώ και 10 χρόνια ποτέ δεν έγινε κατι τέτοιο και αυτό είναι και το σωστό. Σκοπός του τραπεζικού λογαριασμού είναι για εσωτερική δική σου λειτουργία, δηλαδή είτε να επαναφέρεις χρήματα από το Balance, είτε να φορτώσεις (Top-up) χρήματα στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ balance. Το δεύτερο λόγω CC απαγορεύεται δια ροπάλου από τις ελληνικές τράπεζες.

  10. Παιδια η εκδοση που εχει το gearbest ειναι η HM2014813. Προχωραω σε παραγγελια κανονικα; Θα εχει καποιο θεμα στην Ελλαδα;

     

    Aυτή είναι η έκδοση του Redmi 2 με τα 2Gb RAM. ΑΥτό που πρέπει να ρωτήσεις για επιβεβαίωση είναι αν υποστηρίζει μπάντες FDD-LTE 4G και αν ναι είσαι ΟΚ μη σου φορτώσουν κανένα ΤD.

  11. Όσοι ρωτάτε για το αν είναι καλό το Redmi 2 και redmi 2 prime. Είναι ότι καλύτερο για τα χρήματα του. Με το που το πέρνετε βάζετε την ελληνική stable rom για γυναίκες ή άτομα που δεν είναιgadgetάκιδες και την Developer για τα ψαγμένα άτομα που ασχολούνται και θα είστε ΟΚ. Με την ΡΟΜ που φοράνε οι Κινέζοι θα έχετε προβληματική μετάφραση και ελληνική γραμματοσειρά. ΤΕΛΟΣ
  12. Γεια σας.

    Πηγα στην τραπεζα(eurobank) σημερα να βαλω χρηματα στην προπληρομενη καρτα,για να αγορασω ανταλακτικα απο το ebay,και εφαγα ακυρο!

    μου ειπαν οτι δεν γινεται λογω capital control.

    ολες οι τραπεζες το ιδιο κανουν?

    υπαρχει αλλος τροπος? βοηθηστε παρακαλω :worry:

     

    Φίλε μου μην τους ακούς. Άσχετοι είναι. Βέβαια δεν ξέρω αν λειτουργήσει στην δική σου κάρτα, αλλά το ότι ειπαν αυτοί ότι δεν γίνεται δεν σημαίνει ότι ισχύει.

    Και μένα στη Πειραιώς μου είπαν με έκπληξη και απορία ότι δεν γίνονται αυτά. Δεν τους εξήγησα όμως πώς γίνεται το κόλπο, για να μη τους κάνω μάγκες. Τους άφησα στην άγνοιά τους. Έβαλα τα χρήματα στην καρτα και μέχρι τώρα έχω κάνει 3 φορτώματα στο Balance δεύτερου λογαριασμού Paypal που έχει η κόρη μου.

  13. Εγώ έχω το Redmi 2 με την 5.8.27 και υπάρχει κανονικά.Τωρα τι να πω παράξενο αν δεν βρίσκεται σε σένα. Στο συγκεκριμένο σημείο.

    Και σε μένα σε 2 REDMI 2 (2Gb ram) Υπάρχει ως: ρυθμίσεις ---> περισσότερες ---> μπαταρία ---> Βελτιστοποίηση απόδοσης συστήματος- Απόκρυψη animation συστήματος ή Εμφάνιση animation συστήματος

     

    Με την ελληνική πάντα GTV Rom MIUI 5.8.27

  14. Παρεληφθη σημερα το κινητο!

    Ηρθε, οπως αναμενοταν (απο minideal), η cn εκδοση με ww rom.

    Μοντελο ZE551ML.

    Ειναι rooted με εκδοση LRX21V.WW (2.13.40.13).

     

    Πριν αρχισω να το φορτωνω, σκεφθηκα να κανω πρωτα το update.

    Ακολουθωντας τις οδηγιες με adb,

    (δινω ξανα το λινκ του ποστ που θα επρεπε να υπαρχει και στην 1η σελιδα

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6211050#post6211050

    )

    βγαζει σφαλμα ενδιαμεσα κατα την φορτωση/ελεγχο του αρχειου:

    error στο 52%, status 7, error in package.zip

    installation aborted

     

    Δοκιμασα 2-3 φορες και ξανακατεβασα την ρομ, μπας και εφταιγε το αρχειο, παρολο που σαν τεστ το zip ειναι οκ. Ουτε με το 2ο αρχειο περναει, ιδιο σφαλμα.

     

    Υποθετω λοιπον, οτι θα πρεπει να ακολουθησω τις οδηγιες για μετατροπη σε ww

    (μου φαινεται περιεργο αφου ηδη φοραει ww...διορθωστε με αν κανω λαθος, βλεπω βεβαια το adb που αναφερει "Device Image SKU: CN", και "OTA Image SKU: WW")

     

    Κατεβασα τα Z00A και Z008. Για την ακριβεια, επι του παροντος, ειναι τα

    zoo8-2.20.40.40

    zooA-2.20.40.59

     

    Ποιο απο τα 2 σετ να εγκαταστησω? Οποιοδηποτε?

     

    Τελος, υποθετω, αν πετυχει η διαδικασια, θα χαθει το ρουτ.

    Πως το ρουταρετε πιο ευκολα?

     

    Περνατε με adb το twrp που δινει ο κινεζος στο λινκ των Z00A και Z008 και μετα εγκαθιστατε το superSU ?

     

    Ή εχει αναφερθει πιο γρηγορος τροπος με κανα αλλο προγραμματακι απο το PC?

     

    Sorry για τις ερωτησεις, αν και εχω διαβασει το θεμα, ισως μου ξεφυγε κατι. Πιστευω οι απαντησεις θα ειναι χρησιμες και στους επομενους αναγνωστες.

     

    Παρόλο που είμαι κάτοχος XIAOMI και MIUI, όταν μια ROM δεν περνάει, μπορεί να φταίει η έκδοση ή τύπος της recovery. Δηλαδή αν έχεις TWRP μπορεί η ρομ για να περαστεί να θέλει CMW ή ΕΧΤ4. Δες η συγκεκριμένη ρομ που θες με τι recovery συνοδεύεται.

  15. ειναι ακριβως αυτο, το εχω πει καμια 20αρια φορες εδω μεσα αλλα ολοι κανουν τον κουφο, send money to family or friends, σε διαφορετικη περιπτωση φαινεσαι σαν πωλητης για το paypal και λογικο ειναι να σου δεσμευει τα χρηματα για καποιες μερες, διοτι δεν ξερει οτι εισαι ο ιδιος που κανεις αυτο το "κολπο" οπως λενε καποιοι εδω μεσα, το πιο καθαρο ειναι 2 λογαρισμοι paypal και send money to family or friends, σεβαστειτε το ΟΛΟΙ, εαν αρχισουν να γινονται μαμακιες με το paypal θα μας κλειδωσει τελειως. Εαν αυτο επιθυμειτε κυριοι τοτε λυπαμαι για ολους μας, εχουμε μια χαραμαδα να κανουμε αγορες μην την κλεινετε και αυτην. Οι κατοχοι καρτων alpha και πειραιως ηδη ζοριζονται να κανουν την μεταφορα στο balance διοτι επιλεγουν να "πληρωθουν" "request" για

    "αγαθα" "goods" το οποιο ειναι μπλοκαρισμενο λογω CC, ξαναλεω δοκιμαστε με δυο λογαριασμους και send money to family or friends, φτιαξτε ενα λογαριασμο στην μητερα σας ή σε καποιο πολυ κοντινο συγγενη τελος παντων. Σεβαστειτε ολους μας που θελουμε να κανουμε αγορες μεσω paypal, καποιοι απο εμας εχουμε και επιχειρησεις και επιτελους μπορουμε να λειτουργησουμε με αυτον τον τροπο εως οτου το κρατος αρει τα CC. Kαλο ειναι να παρουν θεση και οι operators, οχι μονο να διαγραφουν post επειδη ηταν offtopic.

     

    Όντως θέλει προσοχή και όχι πολλά αλληλοφορτώματα.

     

    Εμένα το Paypal Ευρώπης μου έβγαλε ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ γιατί λέει ότι είδε κάποιες κινήσεις που απαγορεύονται απο την πολιτική του.

    Όταν τους ρώτησα ποιο είναι αυτό δείτε τι μου απάντησε (κατι σχετικό με το ότι απαγορεύεται να φορτώνεις επιτηδες λεφτά σε άλλο ή δικό σου λογαριασμό χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος ή κάτι τέτοιο)

     

    We screen our payment system on a regular basis. While we were screening, we noticed that you've completed cash advances that aren't allowed under our User Agreement. Payments that don't involve the purchase of goods or services should be sent using the right payment type. You can learn more about our payment options by clicking on the "What is this?" link the next time you send money.

    Helping others complete a cash advance or providing yourself with one is not allowed. If you participate in a restricted activity while using our service, we may temporarily or permanently suspend your account. You should also know that we may hold or delay a payment at our discretion to ask you for information about any transactions you've completed.

     

    You can view the terms of using our services by clicking the "Legal Agreement" link at the bottom of any PayPal webpage, and viewing our User Agreement.

     

    It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

     

    Yours sincerely,

    Mireya

    PayPal

  16. παιδιά κατάφερα και έκανα και εγώ το κολπάκι με το balance.

    αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματα.

    μου βγάζει μήνυμά: Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. The funds are kept to settle payments in case there's a problem with transactions.

     

    μήπως γ' αυτό? έχει συμβεί σε κάποιον????

     

    Το 21 ημέρες είναι ένας αριθμός που χρησιμοποιείται πολύ στο εξωτερικό σε οικονομικές συμβάσεις, συμφωνίες και αγορές, ως χρόνος υπαναχώρησης. Μπορεί δηλαδή κάποιος να εγγραφεί κάπου πληρώνοντας με έμβασμα ένα ποσό, το οποίο αποδεσμεύεται προς τον αποδέκτη μετά από 21 ημέρες. Μέχρι τότε μπορεί ο αποστολέας να υπαναχωρήσει και να του επιστραφεί το ποσό αυτούσιο πίσω.

     

    Μήπως είναι κάτι τέτοιο.

  17. Επειδή εγώ έκανα πολλά πειράματα με διάφορες κάρτες και με διάφορους τρόπους, έλαβα σήμερα το παρακάτω mail από το europservices paypal:

     

    We've noticed that you've recently completed a credit card cash advance which we don't allow with our service, as clarified under the 'Restricted Activities' found in Section 9 of our User Agreement.

     

    Please note that if you participate in a restricted activity while using our service, we may temporarily or permanently suspend your account. We may also hold or delay a payment at our discretion, to ask you for information about any payments you've completed.

     

    You can view the terms of using our services by clicking the 'Legal' link at the bottom of any PayPal webpage, and clicking on 'User Agreement for PayPal Service'.

     

    Yours sincerely,

    Aleksander

    PayPal

     

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

  18. κάποιος μου είπε ότι ΔΕΝ μπορεί να μπει πόρτα ασφαλείας σε είσοδο πολυκατοικίας, διότι λέει αν γίνει σεισμός κτλ μπορεί να μην ανοίγουν κτλ.

     

    θέλω να ρωτήσω αν ισχύει και από ποιον κανονισμό απορρέει.

     

    ευχαριστώ πολύ!

     

    Με το ίδιο σκεπτικό δεν πρέπει να μπει ούτε αέριο.

     

    Αυτός που το είπε θα το άκουσε από τον τάδε που το είπε ο δείνα που άκουσε να το λέει κάποιος σε διπλανό τραπέζι στο παρακείμενο καφέ της γειτονίας, ο οποίος εξέφραζε τους φόβους του για τις πόρτες ασφαλείας που έχουν ηλεκτρικές κλειδαριές και κλειδώνουν αυτόματα και πάντα μόλις κλείνουν και προτιμούνται σε εισόδους πολυκατοικιών. :lol:

     

    Δεν ισχύει, μπορείτε να βάλετε ότι πόρτα θέλετε στην είσοδο.

×
×
  • Create New...