Jump to content

stzo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stzo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά χαρά! Στο S730 μου έχω πακέτο wind f2g και δεν μπορώ να δεχτώ mms. Δοκίμασα να κάνω τις χειροκίνητες ρυθμίσεις της wind αφού αυτόματες δεν υπάρχουν για την εν λόγω συσκευή, αλλά τίποτα. Καμία βοήθεια κανείς? Ευχαριστώ:D
  2. Εχει εγκαταστήσει κανεις εφαρμογή για VoIP στο HTC S730 του? Αν ναι και όλα λειτουργούν εντάξει ποιά είναι και που μπορώ να την βρώ? Ευχαριστώ!
  3. Προσπάθησα να εγκαταστησω πολλά προγράμματα πλοήγησης αλλά κανένα είτε δεν μπορεί να εγκατασταθεί είτε δεν λειτουργεί. Το μόνο που λειτουργεί είναι το GPS TEST αλλά και αυτό μετά βίας βρίσκει 1 -2 δορυφόρους. Έχει εγκαταστήσει κανείς επιτυχώς κάποιο GPS πρόγραμμα και αν ποιό? Ευχαριστώ!
  4. Αν και είδα λίγο αργά το θέμα, πρόσφατα αγόρασα και φοράω από τότε το Casio EDIFICE EFA-119. Το εν λόγω ρολόι είναι μεταλλικής κάσας και μπρασελέ! Εχει πράσινο φωτισμό, Ψηφιακές και αναλογικές ενδείξεις, και στα εξτρά διαθέτει και θερμόμετρο!Το πήρα από το Amazon και συνολικά με τα έξοδα αποστολής μου στοίχισε 48€ περίπου. Ξέρεις κανείς πόσο πουλιέται στην Ελλάδα?
  5. Γεια στο φόρουμ!Ψάχνω να αγοράσω ένα smartphone και το qtec 8310 είναι αρκετά καλή λύση για μένα, αφού είναι από τα λίγα σε αυτήν την τιμή που έχει τόσα(+WiFi). Δυστυχώς σήμερα πήγα στην cosmote και μου είπαν πως δεν είναι πλέον διαθέσιμο.Αξίζει να ψάξω να την βρώ τη συσκεύη από αλλού, και αν ναι που? Αν όχι, τι προτείνεται στα δεδομένα του qtec 8310? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...