Jump to content

dimitb81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dimitb81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. enas pou den exei idea apo autokinita na eisai sigouros oti den tha eperne honda kai na dosei tosa polla xrimata..oloi ligo polu xeroume gia pious logous peirame auto pou pirame..pantos oso anafora auto to "ligoi tha to katalavoun" nomizo sou exigisa pos einai toso amelitea ta arnitika toy autokinitou pou ligoi tha dosoun vasi kai sto kato kato tis grafis nomizo oti einai memonomena peristatika!!
  2. εννοω φιλε μου οτι μπροστα σε αυτα που σου προσφερει το αυτοκινητο αυτο ειναι λιγο υπερβολικο να ασχολεισαι με το αν τριξει λιγο η αν εσυ εχεις προβλημα ορατοτητασ προσωπικα η αν ειναι χαλασμενο το τασακι και δεν βγαινει..αν εξετασεις το αυτοκινητο σε 100 σημεια θα βρεις 10 προβληματα..σε χαλαει αυτη η αναλογία ????δεν νομιζω κανεναν μας... καλως η κακως παιδια οι ιαπωνες για μενα διναν βαση στην ουσια ενος αυτοκινητου σε αντιθεση με τους ευρωπαιους - αμερικανους που διναν βαση στην ανεση και την πολυτελεια..ετσι λοιπον οπως και οι ευρωπαιοι εχουν φτασει σε ενα καλο επιπεδο τεχνολογιας και τεχνογνωσιας κινητηρων ετσι και οι ιαπωνες στο θεμα της ανεσης και της πολυτελειας..Αν λοιπον νιωθεις μεγαλος παιρνεις ενα ευρωπαικο και πηγαινεις σαν να εισαι σε βαρκα, αν παλι απο την αλλη θελεις να ζεις το αυτοκινητο σου και να σου προσφερει αλλου ειδους συγκινησεις παιρνεις ιαπωνικο.Εγω προσωπικα δεν θα αλλαζα το Honda γιατι προσφερει και τα δυο σε μεγαλο βαθμο..
  3. παιδια σημερα παρελαβα το civic type s στα χερια μου και ειμαι πολυ χαρουμενος..το αυτοκινητο το γνωριζω εδω και καιρο λογω οτι το εχω οδηγησει αρκετες φορες.εχω παρακολουθησει την κουβεντα που γινεται εδω ολο τον καιρο αλλα ηθελα να πω καποια πραγματα μετα απο αυτα που γραφετε.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ "ΔΙΑΜΑΝΤΙ" ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΡΙΣΕΥΟΥΝ..ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΑ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ..
×
×
  • Create New...