Jump to content

castaway

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by castaway

  1. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ 6280 ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΗΧΕΙΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑ8ΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ
  2. το 3gp studio τη ακριβος κανει???????
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΟΤΗΣΟ ΚΑΤΙ εχω το κινητο και θελω ενα προγραμα σαν το video dj ξερετε που θα το βρω????
  4. paidia ginetai n a peraso ta themes sto kinhto mou meso cardreader??? kai programata pou 8a bro
  5. Και που μπορω να βρω ενα τετοιο ομως???? Ακομα ακουσα πως κολαει οτι δεν ειναι γρηγορο και οτι δεν εχει καλο επεξεργαστη αληθεουν μου το παν ετσι καποιος που το χει. Ευχαριστω!!!!1
  6. Παιδια εγω παιρνω το 6270 την τριτη η το αργοτερο την τερτατη και θελω να ρωτησω παιρνουν themes σαν ενα συμπιαν 60 η μονο στο wallpaper και κατι αλλο που θα βρω????
  7. Θελω να ροτησω ξερετε κανενα site που βα νπορεις να κατεβασεις προγραματα και τετοια για το d-600????? Ευχαριστω!!!!! :) :) :lol: :lol:
  8. θα εχει μεγαλη διαφορα μια sony tv απο μια hd tv εεε???? γιατι θελω να ξερω τη παιρνω και τη κανω ....
  9. Σε μια δυο βδομαδες θα αποκτησω τελικα και εγω το xbox360 και ροτω που μπορο να βρω το media center η και το media conect ακομα διοτι ασχολουμαι πολη με τα τραγουδια και μου φεναιτε πως θα τα χρειαστω αυτα τα προγραματα για εχω και στο xbox360 μουσικη και εκτος αυτου εγω δεν εχω tv high definetion θα εχω μεγαλο προβλημα αν δεν παρω μια????
  10. Το pc την κανει τη δουλεια του και μια μια καλη καρτα γραφικον ειναι souper και μετα οι καλυτερες για μενα ειναι οι παιχνιδομηχανες sony αλλα ψηφιζουμε μονο ενα αλλα δεν πηραζει.:ninja: :ninja: :ninja: :ninja:
  11. Λοιπον εγω αγορασα το ps2 οταν προτο βγηκε το αγορασα κατευφθιαν με τσιπακι και με ενα παιχνιδι λοιπον αυτο το παιχνιδι μου επαιζε ασπρομαυρο μεχρι που χρειαστηκε να αλλαξω τρια skart για να μου παιξει μετα τελικα μου επαιξε αλλα τα γραφικα του ηταν λιγο χαλια τοτε καταλαβα οτι δεν χρειαζοταν να αγορασο ολα αυτα τα skart για να παιξει το cd εφταιγε απο την αρχη. Και ειχα παρει τοσο γρηγορα τα skart οποτε εχω ενα υθικο διδαγμα για αυτο οποιος βιαζεται σκονταφτει και για αυτο καλυτερα να περνουμε συμβουλες πρωτα.:shifty: :shifty: :shifty:
  12. Για σας ειμαι νεος στο site και μπηκα πρωτη φορα σε αυτο το foroum απο οτι διαβαζω εδω που γραφεται εχετε δικιο πιστευω απλος θελω να ροτησω κατι επηδη μπηκα στο megagames που γραφει εδω ενας και νομιζω οτι εχει δικιο το ατομο τελος παντον επηδη θελω και εγω να το παρω και με αυτα που διαβασα φοβηθηκα τη μου συνηστατε εσεις που το εχετε να κανω.............. Ευχαριστω....................................... :D :D :D :D :D :D :D haha merry christamas and a happy new year!!!!!
×
×
  • Create New...