Jump to content

ShabaRanxX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ShabaRanxX

  • Ημ. Γέννησης 28/06/1972

ShabaRanxX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αμα βγάλεις το fritz απο την μπρίζα δέν σταματάς να έχεις iP μόνο ,αλλα χάνεις και τον συνχρονισμό σου με το dslam του ΟΤΕ. αυτό είναι κάτι που δεν θέλω γιατι στο δικόμου το τηλέφωνο το fritz (μερικές φορες) αργεί να συνχρονίσει εώς και 4 ωρες (αλλες φορές συνχρονίζει αμέσως) Πατώντας το κουμπί "apply" στο username και password δεν χάνει τον συνχρονισμό του με τον ΟΤΕ αλλά ξαναγίνεται σύνδεση με τον παροχό και έτσι τις περισότερες φορές σου δίνει άλλο ΙP. αλλες φορές δεν αλλάζει Αλλες φορές μπορεί να πέσεις σε IP που είναι "λερωμένο" απο άλλον χρήστη ΟΠΩΣ και να έχει με 1 εως 5 φορές που θα το κάνεις θα πάρεις αλλο IP και σιγουρα αυτο είναι καλύτερο απο το να περιμένεις το ticket στο rapidshare... sostos ?
  2. Υπάρχει τρόπος να αλλάζω IP χωρίς να κλείσω το fritz.:) πατάω "apply" στο username και το password (τοσο απλό!) οπότε κατεβάζω απο το rapidshare ασύστολα και κατ'εξακολούθηση:lol: ευχαριστω τους φίλους για τα reply. Shaba over & out. somebody lock this topic, please!!!
  3. Απο εχθές κατεβάζω με 106... :respect: έκλεισα και άνοιξα το fritz, αργησε μέν, συγχρόνισε δε. SHABA'S BRAIN: :"Press Any Key To Continue..." it was my lucky day ή λύθηκαν τα προβλήματα ? SHABA'S BRAIN: :"do U feel lucky punk ? do you?..." δέν το ξανακάνω...
  4. ΕΙΜΑΙ ΟΝ-LINE ΠΑΛΙ thanx 2 OTE. Γνωρίζει κανείς κανα τρόπο να αλλάζω I.P. χωρίς να κλείνω και να ανοίγω το Fritz!box??? Yet another time Shaba speaks to Shaba.
  5. FRITZ!box (a) @ltecnet. Αγόρασα το πακέτο το σύνδεσα με lan. NADA... Δήλωσα βλάβη στον ΟΤΕ, με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι η γραμμή μου απο εκεί είναι Ο.Κ. Αν θέλω να περάσει ο τεχνικός απο το σπίτι και δεν ειναι το πρόβλημα απο τον ΟΤΕ θα πληρωσω επισκεψη, είπα Ο.Κ. Ηρθανε, βάλανε ένα alcatel , επεξε με τη μία !!@! πήρα το modem και πήγα στο Κιλκίς, το μαγαζί (που το αγορασα) το εβαλε στη δικια του γραμμη και έπεξε με τη μια.!!!@! ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΟΤΕ.. (ΝΑΙ! ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ) Πήρα 20μετρα μπαλαντεζα ενα κομενο lan καλώδιο και το Fritz!box και το σύνδεσα (εριχνε ψιλοβροχο λέμε!!!) και ... ΕΠΕΞΕ !!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ? ΕΙΜΑΙ 22 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ , ΕΞΩ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ MODEM ΠΑΙΖΕΙ .... Μετα απο 6 τσιγαρα , και πολύ μπινελίκι , ειδα οτι στο σπιτι μου εκτος απο τα 2 καλώδια που ειχα τη γραμμη μου πανω ειχα και αλλα 3 ζευγη στν αέρα... χμ. ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ , ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ FRITZ..... ΕΠΕΞΕ ..... Αυτο έγινε Δευτέρα ... ταχύτητα καλή ... εβαζα και εβγαζα τη παροχή του fritz για να αλλάξω IP (να ξεγελάσω το rapidshare.de) ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ TZAMI... Μέχρι που ηρθε (2 weeks later) ή Παρασκευή το βράδυ... επεσε η ταχύτητα απο 70,5 kbs σε 0,8 ..0,3 τελικά 0,0 ... ΤΟ DSL LED ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ TRAINING. Σήμερα, ημέρα Τρίτη, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ Δήλωσα βλάβη στον ΟΤΕ... ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? Η τεχνική υποστίρηξη της ALTEC στην επαρχία είναι μονο ψυχολογική, ένας άνθρωπος που σε ακούει βρε αδελφε... και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο PLEASE HELP POOR SHABA.... :cry:
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ zaxus. τα άρχεια του είναι εδωFREE NOKIA 6111 THEMES
  7. στείλτα εδώ shabaranxx@yahoo.com και θα τα ανεβάσω σε link.
  8. δοκίμασε να κατεβάσεις το "hardware acceleration" απο το "troubleshoot" στα "advanced" του "settings" του desktop ... πιστεύω οτι θα παίξει.
  9. XM.... Μιλάμε πάντα για isometric camera planescape torment (palio) nightstone (παλιο αλλα καλό) beyond divinity devine divinity και τα dungeon siege αν θες και 3rd person fable gothic 2 vampires masuarade redemption (οχι το bloodlines)
  10. Κατεβάστε το theme maker απο nokia και φτιάξτε θέματα .... είναι ευκολότατο ... :)
  11. Γνωρίζει κανείς πως περνάν οι ρυθμισείς για τα mms με το χέρι ? εχω Q και σε όλα τα κινητά μου περνάω τα στοιχεία μόνος μου, στο 6111 ... (shaba not so smart) :cry: please help
  12. to idio.... ta xrwmata einai "DEAD" :confused:
  13. U R RIGHT! MY MISTAKE einai la8os logw "copy Paste" zhtw sygnomi apo tous filous pou katevasan adika ta themes gia s60 ... :cry:
  14. 1 ) download any wallpaper 2) DOWNLOAD: "FastStone Photo Resizer" It's smal , it's Free, it's fast, it's Easy! :)
  15. H mpataria einai an8ektikh, kai egw to "zalisa" arketh wra kai krata gera prasino. THEMES pistevw oti den exei akoma THEMES , giati einai men s40 alla exei analysh 128X160. oti Theme vreite gia ta parakatw NOKIA kanoyn gia to 6111: N90,N70 ,6280 , 6270 , 8800 ,6060 ,6230i ,6030 ,6021 ,6822, 6170 7260 ,6020 kai 7200 alla... einai elaxista ayta poy den einai 128X128 tip: egw vrika ena pou einai 128x160 anazhthste "nokia 6060 platinum"
×
×
  • Create New...