Jump to content

crach13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

crach13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ωραια.Επειτα ροοταρεται κανονικα με supersu?Ειναι ο μονος τροπος για να το ροοταρουμε? ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ααα οκ..Κατανοητο..
  2. ΦΙλε μου δεν εχω καταλαβει κατι.Η TWRP ειναι custom rom ή απλα rootaρισμα???Αλλαζει το recovery mode?Sorry αλλα δεν το εχω καταλαβει.
  3. Φιλε μου πως το ροοταρες??πανω στη μαμα ρομ???
  4. crach13

    Lenovo S60

    Παιδια αν ροοταρουμε βρεθηκε λυση για ξερουταρισμα????
  5. crach13

    Lenovo S60

    Την βρηκα φιλε μου την εφαρμογη που πεταει την διαφημιση.οκ.οσο για το ρουτ θα περιμενω.ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
  6. crach13

    Lenovo S60

    Δεν βρισκω καποιο notification η καποια εφαρμογη.σε kitkat υπαρχει περιπτωση να γυρισουμε??να κατεβασω τη ρομ καιβνα την φορτωσω στην εσωτερικη μνημη και μετα recovery mod???
  7. crach13

    Lenovo S60

    Δε καταλαβαινω γιατι να ειναι τοσο δυσκολο το ρουταρισμα σε αυτο το κινητο με lollipop???δεν παλευεται η κατασταση με τις εφαρμογες που δεν εχουμε χωρο.κατι αλλο.εχει μπει μια διαφημιση και μου την πεταει ξεκαρφωτα μπροστα στην οθονη.τι μπορω να κανω??
  8. crach13

    Lenovo S60

    Παιδια οποιος βρει τροπο για root σε lollipop να ενημερωσειι!!!!!
  9. Ολα καλα με το κινητο. Το αλλαξα. Τα σπαει το κινητακι. Ευχαριστημενος. Πανεμορφο!!!!!!
  10. καλησπερα.το κινητο ειναι στολιδι πραγματικα.η οθονη του παρα πολυ καλη,αναλυση και ολα καλα.Δεν εχει παρουσιασει κολληματα και φυσαει.Ενα αρνητικο ειναι οτι εχει χαμηλη ενταση στο ηχειο.Περα απο αυτο επεσα μαλλον σε ελλατωματικο ηχειο δυστυχως γιατι σταματαει να λειτουργει ξαφνικα.Νεκρο.Αφηνω το κινητο σε αναμονη μετα,ανοικτο δηλαδη για καμποση ωρα και μετα ξαναδουλευει.Τη δευτερα θα το παω σντιπροσωπεια.Αυτα.Ωστοσο το κινητο ειναι πανεμορφο και ποιοτικα αριστα υλικα κατασκευης.
  11. Το εχει κανενας βρε παιδια?? Μολις το πηρα
  12. αρνειται πεισματικα να φορτωσει.Ξαναγυρισα σε μαμα και καθομαι εκει.Το δοκιμασα και σε δευτερο υπολογιστη και παλι τα ιδια.Και το κουλο.Μου βγαζει καρτα σιμ αγνωστης προελευσης.Δεν την αναγνωριζει.Παλι για πεταμα και ξανα καινουργια.Σκ@τ@@@@....
  13. να κλεισει και το εικονιδιο device manager?Ανοιγει το παραθυρακι βαζω κωδικο,φορτωνει ραμ και κατι τετοια.Ξεκιναει με πρασινο λαμπακι αλλα μετα το πεταει και αναβοσβηνει με περιεργο τροπο το κοκκινο συνεχεια μεχρι να βγαλω μπαταρια.Τωρα κανω με bblink ενημερωση λογισμικου για να επανελθει τουλαχιστον.Τι αλλο να κανω?:(
  14. καλημερα.Εκανα τη πρωτη αποπειρα αναβαθμισης σε leaked (Z10_3G_10-2-1-1055_autoloader).Ακολουθησα αυτες τις οδηγιες Download the appropriate Autoloader above. Your model number can be found under Settings › About › Model Number Turn off your BlackBerry 10 Dev Alpha device. Run the downloaded Autoloader file. When prompt shows “Connecting to Bootrom”, connect your device to your computer and turn it on. If you have a password set on your device, type your password when prompted. After your device restarts, complete the set up wizard. Το κινητο ειναι κλειστο και αναβοσβηνει το κοκκινο led για πανω απο μισαωρο.Τι γινεται?ακομα εγκατασταση?
  15. φιλε μου gb bootloader εχεις?
×
×
  • Create New...