Jump to content

lbassiotis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lbassiotis

  1. Avid σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήσουν κατατοπιστικότατος. Δουλεύει άψογα. Έχω λοιπόν μετρητή, αναφορά και πλήρη μηνύματα των 160 χαρακτήρων. Δεν λείπει τίποτα πια από το iphone. Αν εξαιρέσουμε βέβαια το bluetooth.:(
  2. Avid το έκανα αυτό που είπες. Είναι εύκολο να μου πεις τα βήματα μετά; Στο Layout τι επιλέγω; Προσθέτω κάτι μετά; Δεν βγάζω άκρη με το post που μου έστειλες.
  3. Καλησπέρα. Έχω περάσει το smshelper για τον μετρητή χαρακτήρων μηνυμάτων, το iphonedelivery για την αναφορά, αλλά έχω ένα πρόβλημα με το ikeyx για να γράφω τους 160 χαρακτήρες. Μπορείτε να μου πείτε τη ρύθμιση κάνω στο ikeyx από τις ρυθμίσεις; Είναι από xsellize.
  4. Καλημέρα. Έχω κάνει αναβάθμιση του iphone μου στην έκδοση 3.1.2, jailbreak με το blackra1n και έχω περάσει καμιά 100αριά εφαρμογές. Παρατήρησα όμως το εξής. Η μπαταρία εξαντλείται πολύ σύντομα. Με την προηγούμενη έκδοση χωρίς jailbreak, ενώ το βράδυ ήταν στο 100%, το επόμενο πρωί ήταν στο 99%, ενώ τώρα στο 84%. Υπάρχει καμιά λύση για αυτό ή είναι φυσικό επακόλουθο λόγω jailbreak; Να αναφέρω ότι 3G, Wi-fi, Υπηρεσίες τοποθεσίας, Βluetooth και μετάκληση είναι απενεργοποιημένα.
  5. Στο Πλαίσιο του Ν.Ψυχικού, η κοπέλα που είναι στο τμήμα της κινητής τηλεφωνίας, μου είπε ότι θα το έχουν στις 8 Σεπτεμβρίου. Την ρώτησα αν ήταν σίγουρη και επιβεβαίωσε. Για την τιμή ανέφερε ότι μπορεί να αλλάξει.
  6. Σε 3 ΤΙΜ καταστήματα που μπήκα, μου είπαν τιμή 468 Ευρώ και διάθεση τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Στο ΤΙΜ της Καισαριανής, ο υπάλληλος ότι το περιμένει την άλλη εβδομάδα. Για δείγματα, αν εννοείς, υπάρχουν σε πολλά καταστήματα.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Έκανα μια έρευνα αγοράς το πρωί για P990i και ιδού τα αποτελέσματα: 1) ΤΙΜ: Τιμή 648 Ευρώ. Αναμένεται μέχρι τέλους Αυγούστου. 2) Κωτσόβολος: Τιμή 649 Ευρώ. Αναμένεται αρχές Σεπτέμβρη. Είχε διαθέσει κάποια τεμάχια από 16 Αυγούστου. 3) Πλαίσιο: Τιμή 713 Ευρώ. Αναμένεται περίπου 11 Σεπτεμβρίου. 4) Εxpansys: Τιμή ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. Έχει διαθέσει κάποια τεμάχια. 5) Γερμανός, Vodafone, Oteshops: Δεν έχουν ανακοινώσει τιμές. Κάποιοι δε το γνώριζαν και κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι το αναμένουν μέσα Σεπέμβρη. Σημ. Σε κάποια ΤΙΜ και Oteshops έχουν το δείγμα του.
×
×
  • Create New...