Jump to content

stelioslaw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

stelioslaw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια με το redmi note 2 νομίζω πως ήρθε ο καιρός να αλλάξω κινητό. Έχω στο μυαλό μου τις σίγουρες δοκιμασμένες λύσεις του redmi note 4 με snapdragon global και του redmi pro αν και πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα έκδοση σύντομα. Όμως εκεί που σχεδόν είχα καταλήξει μου εμφανίστηκαν το letv lemax 2 από bangood στα 200 περίπου με 6gb ram αλλά και το mi5 στα 200 και mi5s στα 220 από gearbest. Τι προτείνετε ως καλύτερο; Το mi5 θεωρειται ξεπερασμένο πια σε σχέση με το note 4? Ποια η γνώμη σας για το lemax σε σχέση με τα υπόλοιπα; Ευχαριστώ
  2. ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση και τις πληροφορίες. αφού λές ότι είναι μια χαρά κατάστημα λέω να το τιμήσω και να πάρω με την κάστομ ρομ. Βέβαια πρέπει να περάσω μετά μόνος το play store απ ότι κατάλαβα και να περιμένω να βγει επίσημη ρομ από miui hellas. Ευχαριστώ πάντως και ελπίζω να μου βγει καλό.
  3. Κλείνω προς το note 3 της xiaomi με 32 gb rom. Επειδή πρώτη φορά πρόκειται να παραγγείλω κάτι τέτοιο, δεν ξέρω ούτε ποια έκδοση να επιλέξω, ούτε ποια ρομ ή τι να τους ζητήσω. Κάπου είχα δει ότι υπάρχει πρόβλημα με τις international roms. Ισχύει? Να προσέξω κάτι ιδιαίτερο ή κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα. Αν κάποιος έχει καλή εμπειρία θα εκτιμούσα πολύ το λινκ. Ευχαριστώ Αν η διαφορά του eu warehouse είναι μικρή, δεν θα με πείραζε να είναι και τέτοιο το λινκ, αρκεί να έχω το κινητό πιο γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά
  4. καλό το note 3, αλλά βλέπω ότι δεν έχει υποδοχή κάρτας sd και άρα πρέπει να παω σε έκδοση 32gb καθώς και δεν ξέρω αν έχει δύο σιμ όπως θα με βόλευε. Πρέπει να προσέξω κάτι με τις ρομ? Άρα καλύτερα να κοιτάξω για note 2. να προσέξω συγκεκριμένη έκδοση?
  5. καλησπέρα σε όλους. Ψάχνοντας ένα αξιόπιστο κινητό και οικονομικό σκέφτομαι για πρώτη φορά την λύση της Κίνας. Από σχόλια και προσωπική χρήση διαφόρων γκάτζετ αλλά ποτέ κινητών, ακούω καλά λόγια για τα xiaomi. Είδα λοιπόν στο minideal το note 2 στα 185 ευρώ από eu warehouse. Σκαλίζοντας έπεσα και στο νέο note 3 από Κίνα. Τέλος σκέφτομαι και την παρόμοια λύση του meizu από το public με 199 και την διετή εγγύηση. Τι προτείνεται ως έμπειροι αγοραστές τέτοιων συσκευών. Να προτιμήσω συγκεκριμένο κατάστημα και ποια από τις παραπάνω λύσεις προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με σώζετε!!! tt
  6. Ευχαριστώ. Κι εγώ τείνω να το αποκλείσω το mini λόγω ram. Το μέγεθος με προβληματίζει λίγο αλλά νομίζω πως και οι δύο είναι value for money συσκευές στις τιμές που έφθασαν. Κάτι σε αυτά τα χαρακτηριστικά μικρότερο έχει να προτείνει κάποιος?
  7. καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για κινητό χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, μέχρι λίγο πάνω από 250 ευρώ. Σε έρευνα που κάνω βρίσκω τα galaxy s5 mini, galaxy a5 και lg g3 να ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά που ψάχνω. Μου άρεσε επίσης και το J5 αν και προτιμώ να έχω επάρκεια μνήμης, τουλάχιστον δηλαδή 16GB. Θα ήθελα να μάθω τι μου προτείνετε ως εμπειροι χρήστες μιας και δεν έχω εμπειρία από τέτοιες συσκευές. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ iphone και την συγκεκριμένη την θέλω ως εναλλακτική συσκευή. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση την ακούω αλλά όχι κάτι σε κινέζικο καθώς δεν τα ξέρω καθόλου και επιθυμώ να κρατήσω την συσκευή 2-3 χρόνια. Ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα! Τελικά μετά από πολύ κόπο και αναζήτηση ετών..κατάφερα και το βρήκα το τραγούδι. "Sous le ciel de Paris" και η πρώτη εκτέλεση ήταν από Edith Piaf αλλά εγώ ψάχνω ακόμη αυτή της Wendy Lee Taylor.
  9. Αν και δεν είναι αυτό, σε ευχαριστώ πολύ για την προσπαθεια !
  10. Συγκεκριμένα, δεν μπορώ να θυμηθώ, δυστυχώς. Σίγουρα έχει ακουστεί και σε ελληνικές σειρές. Τώρα συγκεκριμένα, εγώ το άκουσα σήμερα μέσα στο αστικό από κάποιον πλανόδιο μουσικό! Δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα περισσότερο. Αν καταλάβει κανείς από αυτή την περιγραφή..
  11. Καλησπέρα!! Ψάχνω εδώ και καιρό ένα τραγούδι σε ρυθμό βαλς, το οποίο είναι ή γαλλικό ή ιταλικό. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Τραγουδάει γυναίκα και ακούγεται κυρίως ακορντεόν. Κυκλοφορεί και σαν ορχηστρικό επίσης, χωρίς λόγια. Αν σας έρχεται κάτι στο μυαλό...Βοηθείστε με!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...